Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grejni

Kto przedłużal włosy????

Polecane posty

Gość grejni

Chciałabym przedłużyć włosy - są dość rzadkie i słabe. Obawiam się, że przedłużanie mogłoby jakoś osłabić dodatkowo cebulki włosów. I obawiam się ,że po zdjęciu tych doczepianych pasemek moje włosy będą w jeszcze gorszej formie. Czy ktoś może robił takie przedłużanie? czy to jest to szkodliwe?

Gość jk.jk
teoretycznie nei ale wszystko zależy od fryzjera który bedzie ci to robił. Moja znajopma miała z włosa naturalnego a i tak było widac że sa doczepiane. Ponad to zapłaciła za nie tys zł :0 a odczepiła po miesiącu bo dziwnie to wyglądało

Gość prosiaczek62
mam 3 kolezanki w klasie ktore doczepialy placily ok 10zl za pasemko ale na alegro sa po 3 i wygladaja jak swoje a sa prawdziwe, zalezy jak bys o nie dbala tak by ci sie dlugo trzymaly fajnie to wyglada

Gość ugyflti.f.fuvl
Ja tez mam zamiar przedłużyć, ale boje się co będzie jak zdejmę...

Gość Kama0909
to ja sie podziele swoim doswiadczeniem..... Wlosy tez mam dosc rzadkie I do mocnych nie naleza. Pare miesiecy temu fryzjerka zrobila mi jakis sajgon na glowie, ale podczas zwyklego strzyzenia. Nie mialam wyjscia tylko wlasnie przedluzyc sobie wlosy zeby jakos normalnie wygladac. Wlosy przedluzalam w spa ce ce bo tam maja dobra specjalistyke od tego....a po tej sytuacji z fryzjerka wolalam isc w jakies pewne miejsce. I musze przyznac ze efekt byl naprawde fajny. Od tego czasu juz dwa razy wymienialam I z wlosami nic sie od tego nie dzialo zlego.