Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_Malibu_

SLIMTURBOVITAL-nowa kuracja odchudzajaca czy tylko drenaz kieszeni?

Polecane posty

Gość GallAnonim
Pragnę zauważyć, że sam też piszesz na pomarańczowo a po drugie może inne fora czytaliśmy i stąd to odmienne zdanie (ja widziałem wiele pozytywnych opinii), zresztą nie zamierzam oceniać tego produktu teraz, wydam opinie o slimturbovital jak już go wypróbuje.

Gość ulkaulka56
Probuj, probuj. Polecam forum wizarzu albo citajzdrowie, tam trzeba byc zarejestrowanym i mozna przeczytac tylko negatywne opinie wiec chyba jednak ten produkt nie pomoze ci, no moze pomoze ulzyc twojemu portfelowi na paredziesiac zlotych:) naganiacze i tyle

Gość Satyna69
Dzięki za ostrzeżenia ale jednak zaryzykuję

Gość Kaji
też w końcu się zebrałam i zamówiłam

Gość GallAnonim
Melduję, ze przesyłka dotarła

Gość Kaji
dobrze Ci, ja nadal czekam, może w poniedziałek dotrze

Gość Satyna69
Przesyłka dotarła, zaczynam odchudzanie

A czego spodziewalas sie? Ze schudniesz :) Moje kolezanki probowaly byc madre i zamaialy zarowno Turbo, jak i Slim- cos tam i inne dziadostwa. Nie schudly nawet glupie 0,5kg za to w ich kieszenie zostalo mniej kasy. Zamiast wydawać pieniądze na nic nie warte pierdoły, proponuje zdrowe odżywanie, ćwiczenia, nie podjadanie między posiłkami- raz dwa i kilogramy same będą spadać. Nie wierzcie w jakieś magiczne specyfiki, bo jeszcze nikomu nie pomogły!

Gość RenkaFet
A co spodziewalyscie sie cudow? przeciez pisza o tym wszedzie w necie ze nie dziala, i szkoda pieniedzy. Naiwniaczki, to bylaby przesada, poprostu szukajcie w necie informacji, a wiele sie dowiecie. Poprostu to nie dziala, i zadna gwarancja nie daje temu rady, i tak kasdy wam nie zwroca.

Gość GallAnonim
A na mnie chyba jednak slimturbovital działa, bo po tygodniu picia tych koktajli waga wskazuje mi o 1 kg mniej.

Gość Satyna69
a u mnie dziś rano 1,10 kg mniej, jako że uwzględniam dzienne wahania wagi to pewnie spadło mi jakieś 0,90 kg ale to i tak nieźle, pozdrawiam

Gość ALeScieeeema
Ale naganiacie ludzi na ten produkt ktory wogole nie dziala, o czym przekonalo sie pewnie z 1000 osob juz. Nie dajcie sie nabrac dziewczyny na SLIMTURBOVITAL

Gość LidziaK
Też postanowiłam zabrać głos w sprawie Slimturbovital. Zamówiłam go z koleżanką i mi nie pomógł. Przez całą kurację schudłam 2,5 kg a to żaden wynik a moja koleżanka prawie 5 kg, więc sama nie wiem co o tym myśleć. Nie mogę powiedzieć, że nie działa, bo wiem, że jej pomógł szkoda tylko, że nie mi.

Gość półnapół
U mnie było podobnie . Brałam to z mężem i ja schudłam 4 kg a On 1,5. Widać nie na wszystkich działa.

Gość chciała bym mieć super figurę
mam pytanie do tych co stosowali i działało... czy powie mi ktoś co ze stanem skóry po utracie tych kilogramów? czy faktem jest to, ze ciało po kuracji staje się bardziej napięte i jędrne????

Gość półnapół
Nie wiem czy moja skóra jest jędrniejsza ale wiem, że po zrzuceniu tych 4 kilogramów nie mam obwisłej skóry, chociaż może za mało schudłam aby ten efekt mnie dopadł.

Srutututu majtki z drutu, nie ma cudownych środków, są tylko wspomagające, i bez diety dodatkowej na niczym się nie schudnie. No chyba że dieta cud, wpierdalać i czekać na cud :P Ja zamiast śniadania i kolacji (takiej późnej, bo nocny marek jestem) piję koktajle proteinowe ze sklepu dla sportowców, przy tym dieta niskowęglowa i niskotłuszczowa i się da normalnie schudnąć :) Za prawie 3 tygodnie spadło mi 5 kg :)

Gość montraw
ok to kolejna która zakupiła slimturbovital. Stosujemy z mężem jednocześnie. powiem szczerze, że on to raczej z miłosci do mnie robi niz z przekonania. Smak waniliowy ok. Przy tym dieta- bez słodyczy (sama się dziwię, że wytrzymuję), zero alkoholu, bo puste kalorie. Ok 11 jadam 2 kawałki razowego chleba + pomidor, 3 kawy z mlekiem oraz coś ok 16- może być jajecznica albo talerz zupy. Staram się zjeść czasami jakieś chude mięso, żeby nie popaść w anemię. Nie wiem czy to będzie cos działać, ale dam znać. w zeszłym roku schudłam 6 kg i chciałabym jeszcze raz poprawić ten wynik. mam nadzieję. A teraz jeżeli chodzi o pieniądze- to nawet jeżeli schudnę 3 kg to będę się cieszyć- zawsze to cos. Przynajmniej te pieniądze motywują mnie do stosowania diety. Zobaczymy Pozdrawiam

Gość półnapół
no to powodzenia i zdaj nam relację z ważenia

Gość Satyna69
Po dwóch tygodniach mniej mam o 2,20 kg

Gość monikatraw
Kochani ja dziś rano 2,5 kg w dół, mój mąż 0,5 kg (oczywiście dieta dla niego to słowo obce) Stwierdził, że miał odmówić sobie tylko kolacji, a resztę mógł jeść normalnie- no ma rację, ale........ Przecież my wiemy, że bez diety nic się nie wskóra. Ja to poczekam, aż skończy mi się to "mleko" i zobaczę, czy na samej diecie tez schudnę. Myślę, że tak. Pozdrawiam i oczywiście będę w kontakcie, a Wam jak idzie?

Gość Satyna69
Wspaniale, ale te 2,5 kg to po jakim czasie stosowania Slimturbovital masz?

Gość monikatraw
Wydaje mi się, że to na początku sama woda. Teraz w rodzinie same urodziny i kurcze dieta poszła do lasu, staram się trzymać fason lae nie zawsze mi sie to udaje. Powiem inaczej jak po 6 widzę na wadze 1 to jest ok, czyli w tym momencie z rana było 61,7 kg

Gość monikatraw
Myślę, z taką prędkością to na początku tylko woda z organizmu odparowuje. Na razie mam 61,7- rano więc jest dobrze. Chciałabym jeszcze 2 kg mniej. Może się uda zobaczymy.

Gość Satyna69
życzę Ci powodzenia, ja się zważę za dwa dni

Gość Satyna69
Trzeci tydzień zakończony a waga mniejsza o 3,20 kg

Gość monikatraw
Moja poranna waga to 60,9 kg ale zaczynam juz kosztować słodycze Nie dałam rady. a slimturbovital nie piłam już dawno leży w szafie i się marnuje

Gość Fioncia
Wczoraj postanowiłam a dziś rano zamówiłam slimturbovital

Gość monikatraw
Szczerze to wydaje mi się jednak, że bardziej działa dieta niż ten specyfik, ale każdy musi sie przekonac osobiście.