Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bonooooononono

Wybór szkoły ponadgimnazjalnej

Polecane posty

Gość mila jak zawsze
Bonoooo wiesz co nie trawię takiego gadania;] wybieram się na studia w wieku 15 lat;] skąd wiesz co ci przyniesie los? Jak nie zdasz matury? jak zajdziesz w ciążę? to co??? I nie mów mi teraz że ,,nie jesteś taka głupia'' bo nie wiesz co będzie potem.Szkoła średnia to nie przelewki.Jak będziesz w 4 klasie to pogadamy czy się wybierasz na studia czy nie.

Gość mila jak zawsze
Ah ściągi to u mnie normalka:D ocipiałabym gdybym ich nie miała:D aha ja dzisiaj dostałam z geografii 5:)zawsze robię tak że połowę się uczę jakby co a połowę mam na ściągach:D i zawsze robię dwie;d jedna do piórnika druga do ręki- nauczyciele nie wpadli na to że jak wezmą piórniki to uczniowie będą ściągać z innych ściąg więc nie pilnują xD

mila jak zawsze ja poprostu z zeszytu spisuje wszystko:) z plecaka:) mi sie juz nawet nie chce robic sciag:(

Dobra, sory. A więc chciałabym iść na studia po szkole ponadgimnazjalnej. Myślicie, że zdołam zdać maturę ucząc się prywatnie z jakimiś korepetytorami na poziomie rozszerzonym?

Gość mila jak zawsze
nie nie podaje numerów:) ale na ten temat będę często zaglądać o ile go nie usuną;/ jakbyś miała jakieś pytanie dotyczące szkoły(zawodowych) z którym nie będziesz umiała sobie poradzić to może będę mogła ci pomóc(jak znajdę czas i będę umiała)

Gość mila jak zawsze
bonoooo pewnie tak maturę możesz zdawać na poziomie podstawowym a uczyć się rozszerzonego

Gość mila jak zawsze
wiesz maturę może i zdasz pytanie czy po tych 3 latach ci się szkoły nie odechce (tak jak mi:D)

mila jak zawsze aha no szkoda:( ja to mam problem teraz z moim chlopakiem:( co mam zrobic zeby sie bardziej staral???? jestesmy juz razem rok a juz jakos sie jego zapal skonczyl:(

Gość mila jak zawsze
a w jakim sensie? Idz na metodę olewania;] to działa:) telefony odbieraj-ale nie dzwoń pierwsza, odpisuj na smsy z godzinnym opóźnieniem:D nie pytaj pierwsza kiedy się spotkacie:) U mnie to działa:)

Gość mila jak zawsze
Problemu nie mam ale czasem tak robie żeby się bardziej starał:) a ile twój chłopak ma lat?

poprostu ostatnio tylko z kolegami sie spotyka:(:( teraz jeszcze wymyslil ze zacznie grac w pilke nozna z kumplami.... dla mnie juz czasu nie ma:( mowil ze dzisiaj przyjdzie do mnie o godz 19 bo wczesniej bedzie grac w noge ( a dzisiaj mial byc cale popoludnie nasze) to sie wkurzylam i mu powiedzialam zeby dzisiaj juz do mnie nie przychodzil i moze znajde czas w niedziele ale watpie w to.....tak mu powiedzialam

21. teraz nie napisalam mu smsa od prawie pol godziny to mi teraz wydzwania ale nie odbieram....i tak nie teskni:(

Gość mila jak zawsze
Jak ci powie ,,ide z kolegami'' odpowiedz ,,a to dobrze się składa bo ja sie z koleżankami umówiłam'' czy tam z kolegami jak wolisz;) tylko faktycznie idz gdzieś w ten dzień:) rozerwiesz się:) nie będziesz o nim myślała:) takie olewanie go jest dobre ale wiesz jesli będziesz udawała że masz go gdzieś miesiąc a jemu to będzie na rękę to lepiej daj sobie z nim spokój.ja nie mam problemu mojego muszę wywalać żeby sobie gdzieś poszedł z kolegami:)

Gość mila jak zawsze
odbierz,jak nie chcesz gadać to powiedz że idziesz spać:)

no ja tak w sumie mialam na poczatku ze sie dziwilam ze do kumpli w ogole nie chodzi....a teraz??:( jutro ide na 18 stke do kumpeli wiec sie rozerwe...a on oczywiscie do kumpli idzie...teraz zreszta tez jest u kolegi:(

Ja gdybym mogła cofnąc czas wybrałabym technikum, ponieważ masz 'zawód', i tak samo jak po liceum mozesz iśc na studia.więc jest to wybór: zawód + matura kierunek bardzo przyszłosciowy, i z pewnoscia miałabyś szansę na studia inżynierskie i dobry zawód w przyszłości. Jesli tak jak było napisane lubisz te przedmioty to jest to dobra opcja.na pewno sobie poradzisz ;-p A mysląc bardziej futurystycznie....swietna opcja byłoby po skończeniu technikum (zakładając,ze w tym samym czasie przyłożysz sie do nauki języka obcego) zdawa na studia w Uk, (albo do College'u). jęśli wystarasz się o bardzo korzystny kredyt studencki.....to masz studia za darmo i bardzo przyszłościowy zawód w garsci......sprawdż sobie stronę EPISTEME ;-) szkoda,ze na taka opcje nie wpadłam kilka lat temu ( ale przynajmniej młodszego brata namówiłam).

Gość mila jak zawsze
hm skoro masz wrażenie że mu się znudziłaś to na wasze kolejne spotkanie zrób sie na sex bombe:), ugotuj coś dobrego, zafunduj sobie jakąś wystrzałową bieliznę (jesli współżyjecie) i zafunduj mu niezapomniany wieczór:) Na mojego to działa jak magnez

kiedys jak mu powiedzialam w zlosci ze nie chce go widziec to zawsze i tak do mnie przychodzil..i to z roza... a teraz juz nie przyjdzie:( cos sie zmienilo....ale to chyba tak jest ze chlopak sie stara tylko na poczatku:( a ty ile jestes ze swoim chlopakiem??

mila jak zawsze na mojego tez...ale nie zamierzam byc taka zdesperowana zeby zrobic zeby polecial na seks.... (oczywiscie to robimy..moze nawet za czesto..) chociaz ostatnio ciagle odmawiam to moze o to chodzi???:( chociaz nie...on nie jest taki...:) mi sie wydaje ze poprostu chce odetchnac troche ode mnie... moze chce zatesknic za mna...ehhh sama nie wiem,.

Gość mila jak zawsze
Co do nowej forumowiczki tak ale tylko wtedy kiedy chciałaby się uczyć tylko języka albo pozostać w Anglii na stałe bo u nas w Polsce angielskie szkoły nie są brane pod uwagę bo jest tam bardzo niski poziom (przynajmniej średnia szkoła zdana w Anglii nie jest brana pod uwagę w Polsce to wiem na 100%).Ludzie tam są tępi jak but od lewej nogi

Gość mila jak zawsze
Ja jestem ponad półtora roku:) i czuje cały czas,że jemu na mnie zależy (ma 22 lata) chociaż zdarzają się i wzloty i upadki.nie chodzi o to aby wzięłaś go ,,na seks'' ale skoro masz wrażenia że się mu ,,znudziłaś'' to trzeba byłoby mu udowodnić że się myli i nie wie co traci:)