Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 0671

Nostradamus przepowiedzial ta katastrofe

Polecane posty

Gość 0671
Przepowiednie Nostradamusa nadal sie sprawdzaja. Doedukuj sie zanim bedziesz kazala nam sie pukac w glowy.

Gość Zielonaaa88
A ja uważam że to całkiem realne z tą wojną, wkońcu nasz kraj jest osłabiony... najważniejsze głowy Państwa nie żyją...

Nostradamus to kretyn :D :D chooja przepowiedział :D nawet koniec świata nie wiedział kiedy :D

Gość długowłosa brunetka
Ja myślę,że jest jakiś przekaz w przepowiedniach Nostradamusa. :-)

Gość że niby co z papieżem
się sprawdziło? O ile mnie wzrok nie myli- Papież benedykt nie jest czarnoskóry.

Czasy nostradamusa tj. wiek XVI kiedy papież miał władzę nieograniczoną wręcz porównywalną do teraźniejszego władcy Obamy. Jest on czarnoskóry. przepowiedni norstadamusa nie mamy prawa interpretować samodzielnie bo interpretacji jest milion a my tak naprawdę nie znamy sie nic

Gość SDTRJHTYYBNTECVTYHNJ
WEZCIE MNIE NIE STRASZCIE.... NIBY TO BAJKI ALE JA MIALAM TAK SAMO JAK KTOS WCZESNIEJ NAPISAŁ - JAK TYLKO USLYSZAŁAM ZE PREZYDENT ,SZEFOWIE RZĄDU I NAJWAZNIEJSI DOWODCY WOJSK LĄDOWYCH NIE ŻYJĄ,TO OD RAZU PIERWSZE SKOJARZENIE - BĘDZIE WOJNA. TAK WIEM SA ZASTEPCY ,ALE W RAZIE WU TO NIKT NIKOGO NIE BEDZIE SIE SLUCHAŁ BO NIKT NIBY TU NIE RZADZI KAZDY BEDZIE W CHAOSIE KAZDY BEDZIE TRZYMAŁ INNA STRONE. WIEM ,TO BYŁ WYPADEK, TAKIE RZECZY SIE ZDARZAJA ,ALE PIERWSZE SKOJARZENIE JAKIE MIALAM TO TO,ZE TO WINA ROSJI,ZE PANSTWO POLSKIE JEST TERAZ SUPER SŁABE I TERAZ MOGA BEZ PROBLEMU UDERZYC...

Gość oj nic nie wiecie
Przepowiednie Nostradamusa dotyczą przyszłości do roku 3797 (to dla tych wszystkich, którzy obawiają się rychłego końca świata). Bog jest kobietą :)

Gość Zielonaaa88
Dokładnie.... uważam tak samo i również się tego boje... Wojna... mam dopiero 22 lata...

Gość Zielonaaa88
3797??? pierwsze słyszę...

Gość oj nic nie wiecie
jaka wojna w Polsce? hehe Chiny napadną na Rosję i ot cała wojna będzie

Gość oj nic nie wiecie
do Zielonaaa88 - pierwsze słyszysz bo masz 22lata albo mało czytasz...

Gość SDTRJHTYYBNTECVTYHNJ
NIE WIERZE W BAJKI NOSTRADAMUSA NIE WIERZE W JAKIES PRZEPOWIEDNIE- SAMA MAM TYLKO 20 LAT. ALE OD JAKIEGOS MIESIACA SNIA MI SIE WOJNY -NIE KLAMIE, SNI MI SIE CĄŁY CZAS ZE MAM W DOMU IMPREZE A ZA OKNEM JEST CIEMNO I SLYSZE HUK I STRZALY I WSZYSCY WIEMY ZE JEST WOJNA. SNI MI SIE ZE IDE NORMALNIE DO SZKOŁY I ZE NAGLE LECA NADE MNA WOJSKOWE SAMOLOTY I WIEM ZE TO WOJNA. NIE STRASZE NIKOGO-JA SAMA JAKOS DZIWNIE SIE CZUJE. NIE CHCE ZADNYCH WOJEN,CHCE TYLKO SPOKOJNIE ZYC I UMRZEC KOLO 80 TKI A WTEDY NIECH SIE DZIEJE CO CHCE. ALE TO NIE MOJA WINA ZE WCIAZ MAM GLUPIE WRAZENIE ZE TEN WYPADEK TO NIE PRZYPADEK TYLKO ZAPLANOWANE DZIALANIE KTORE JEST DOPIERO POCZATKIEM CZEGOS ZLEGO :( OBYM SIE MYLIŁA.

Gość oj nic nie wiecie
wystarczy wpisać w google "przepowiednie 3797" i wyskoczy Ci wszystko. Na tym kończą siue tylko przepowiednie N., a le nikt nie twierdzi, ze i wtedy będzie koniec świata

Gość prezydent to nie cesarz
Pozostał jeszcze parlament i znaczna część rządu wraz z premierem jak również marszałek sejmu - nienaruszony. A więc ciągłości rządów nic nie zagraża, problemem byłoby, gdyby na raz zginęli. A jak nie wiecie kogo się słuchać to odpowiem: mamy, taty i panów policjantów. Bo akurat Lecha Kaczyńskiego chyba rzadko pytaliście o jakiekolwiek pozwolenie ;)

Gość też to przeżywacie???
Mi też się w ostatnim czasie dwukrotnie śniła wojna :( Kurde jak czytam kafeterię to coraz bardziej się boję...Dlaczego niektórzy ludzie są tacy zawzięci i chcą wszystko zagarniać dla siebie, a nie liczy się dla nich śmierć innych ludzi...

Gość oj nic nie wiecie
ja w wojne i przepowiednie nie wierze, więc tego nie przeżywam, będzie co ma być, byle przeżyć życie godnie. Obecnie żyjemy w najlepszych, najwygodniejszych czasach.

Gość bułka z serem
ok ja mam pytanie bo nie interesuje sie zadnymi przepowiedniami, ale powiedzcie wprost - podajcie dowody ze jego przepowiednie sie sprawdzily. tylko prosze o wiarygodne dowody, a nie zdjęcie dymu z WTC ukladajacego sie w twarz szatana :o dowody proszę.

Gość garfieldowa
Naprawdę wierzycie, że macie prorocze sny? Że jak śni wam się wojna, to znaczy, że będzie wojna? :-o Jest na to znacznie prostsze wytłumaczenie. Sny często odzwierciedlają nasze wewnętrzne obawy, często skrywane, nasze wątpliwości, sprawy, o których rozmyślamy, informacje, które zasłyszeliśmy... Myślę, że większość z nas mniej lub bardziej obawia się wojny (nie jakiejś wyprorokowanej III wojny światowej, ale zjawiska wojny jako takiej), a ciągłe informacje w internecie o konfliktach na świecie, podsycane przez takie fora, powodują, że obrazek wojny gdzieś nam się w podświadomości zakorzenia. Stąd sny. Żadne zjawisko nadprzyrodzone, czysta neurologia - mózg robi porządki :-)

Gość oj nic nie wiecie
nie ma dowodów :) Każdy może przepowiedzieć przyszłość, troszke jest na ten temat w necie. Przepowiednie pisane są językiem względnym, mało sprecyzowane, podawane sa w nich znaki, symbole, liczby i zierzęta, aby można było je faktycznie połączyć z jakimiś faktami, które mają miejsce w późniejszym czasie. Albo sie uda, albo nie

* Śmierć króla Francji Henryka II * Dojście do władzy Napoleona * Wielki pożar w Londynie * Dojście do władzy i upadek Adolfa Hitlera i Mussoliniego * Wybuch Wojen Światowych * Wynalezienie i użycie bomby atomowej * Zamach na Johna F. Kennedyego * Lądowanie na Księżycu * Śmierć Diany, Księżnej Walii * Zamach terrorystyczny na USA i zniszczenie wież World Trade Center

Gość oj nic nie wiecie
to nie fakty tylko spekulacje, pięknie sie da wszystko wytłumaczyć :)

e tam ludzie, nie siejcie paniki... to nie te czasy by w środku Europy ktoś miał na kogoś napadać, bez przesady... dostali by bombką po głowie za to i z tego zdają sobie sprawę, nawet ruscy ;)

jakos niestety te przepowiednie sie sprawdzaja.... chyba zacznae kupowac konserwy i bunkier sobie budowac zamiast domu...bo na nic dobrego sie nie zapowiada

Gość oj nic nie wiecie
macie przykład przepowiedni dotyczącą Ks. dIANY, dla mnie śmieszne: W roku 1991 utraciła władzę Margaret Thatcher, a księżna Diana została porzucona przez Księcia Karola. Jest wysoce prawdopodobne, że jednemu z tych wydarzeń Nostradamus poświęcił czterowiersz 74 z Centurii VI": Ta, która została odrzucona, powróci do władzy, Jej wrogowie znajdą się pomiędzy spiskowcami, Z większą chwałą, niż przedtem będzie panować, Z trzema i siedemdziesięcioma śmierć jest pewna. "Czy zatem King na podstawie czterowiersza przepowiedział śmierć Diany (rok 1997) z trzema mężczyznami w samochodzie pędzącym w tunelu, przed którym stał znak ograniczenia szybkości do 70 km/h? Czy śmierć Diany nastąpiła w wyniku zamachu na jej życie, a powrót do władzy to jedynie powrót w ludzkich sercach i okazałe uroczystości pogrzebowe?" - takie pytania stawiają zwolennicy przepowiedni. Przeciwnicy zwracają uwagę, że równie dobrze można ów czterowiersz dopasować do rozmaitych sytuacji znanych z historii - jak choćby osadzenie na tronie Anglii Elżbiety I.

Gość Zielonaaa88
Sprawdzone przepowiednie na przełomie wieków. KALENDARIUM Wyznaczenie dokładnych dat przyszłych wydarzeń było i jest najtrudniejszym wyzwaniem dla jasnowidza, sprostało mu tylko niewielu najlepszych. Wydarzenia są podane w porządku chronologicznym. 1900-1911 1900 - „Złowrogi wiek - Nostradamus (1555) 1902 Konoracja Edwarda VII Cheiro (1902) 1904 Inwazja Brytyjczyków na Tybet astrolodzy, lamowie buddyjscy (1850) 1910 Śmierc Edwarda VII Cheiro (1902) 1911 Chinczycy opuszczają Tybet- astrolodzy, lamowie buddyjscy (1850) 1912-1929 1912 Zatonięcie Tytanica Cheiro (1911) 1914-1918 Pierwsza wojna światowa astrolodzy, lamowie buddyjscy, (1850) 1920 Hoover nie zostaje wybrany na prezydenta USA Evangeline Addams (1920) 1927 1929 Mussolini zajmuje Libię Cheiro (1925) 1929-1947 1929 Krach na giełdzie Edgar Cayce ( 1925) 1933 New Deal 0- program reform politycznych i ekonomicznych w USA Edgar Cayce (1929) 1943 Bitwa pod Kurskiem Edgar Cayce (1943) 1945 Zakończenie II wojny światowej Edgar Cayce (1941) 1947 Podział Indii Jeane Dixon (1946) 1950 1960 1950 Apokalipsa Tybetańska- inwazja chińska astrolodzy, lamowie buddyjscy (1850) 1953-2001 Pojawi się nauczyciel świata -przepowiednia piramidy (3000 p,n,e) 1958-1998 Chrystus , jego światło pojawi się na Ziemi- Edgar Cayce (1934) 1960 Młody demokrata wybrany na prezydenta USA -Jeane Dixon (1952) 1963 -1975 1963 Zabójstwo prezydenta Kennedy'ego Jeane Dixon (1963) 1968 Odkrycie fragmentów ruin Atlantydy u wybrzeży Bimini Edgar Cayce (1940) 1972 Początek wojny Trzeciego Antychrysta Nostradamus (1557) 1975 Przesłanie nauczyciela Świata dotrze na Zachód Madame Bławatska (1888) 1978-1986 1978 Otrucie papieża Jana Pawła I Nostradamus (1555) 1984 Gorbaczow obejmuje władze w ZSRR i przeprowadza pierestrojkę (nieznany autor 1983) 1985 Świat dowiaduje się o AIDS- globalnej pladze Nostradamus (1555) 1986 Koniec zimnej wojny polski mnich (1970) 1987-2002 1987 Rozpoczęcie ostatniego etapu wojny między Iranem a Irakiem- Nostradamus (1555) 1988 Armia radziecka wycofuje się z Afganistanu Nostradamus (1555) 1989 Początek przyjaznych stosunków USA-ZSRR Nostradamus (1555) 1991-1999 Susze i katastrofy ekologiczne na ziemi Nostradamus (1555) 1993-2002 III wojna światowa lub duchowa rewolucja Nostradamus (1555) 2002-2012 2002 Objawienie wielkiego duchowego króla Nostradamus (1557) 2012 Koniec świata wg Kalendarza Majów 2100-2400 2100 Reinkarnacja Edgara Cayce'a , który ogląda świat zmieniony przez kataklizmy Edgar Cayce (1936) 2400 Nadejście nowego Mesjasza Cheiro (1931)\ 3755-3797 3755 Burze ognia pochłoną powierzchnię ziemi na skutek zderzenia z asteroidą Nostradamus (1557) 3797 Powiększające się Słońce niszczy Ziemie Nostradamus (1557)