Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka234,

Czy dzwonicie do facetów po zapoznaniu się?Faceci jak myslicie?

Polecane posty

🖐️ i jak Wasze znajomosci Dziewczyny????? Gruby jakie plany na weekend?:) juz posprzatales?:) ja niedawno wstalam :D zjem sniadanie i biore sie za sprzatanie:)

Dziś porządki, noc z boksem a jutro odsypianie nocy i ewentualny wypad nad morze jak będzie pogoda. :)

Adamek i jeszcze wcześniej gala boksu z Gdyni. No i oczywiście jeszcze wcześniej Grand Prix na żużlu. Super wieczór się zapowiada. :)

o nie ja tego sie nie doczekam dla czego te walki sa zawsze tak pozno w nocy😭:/>>???????

Bo się odbywają w Stanach i różnica czasu powoduje że zawsze o takiej spartańskiej porze są. Lepiej nastawić sobie budzik lub poprosić żeby jakiś maniak(jak ja ;) ) zadzwonił i obudził gdy rozpocznie się walka.

Koniecznie musisz sobie przygruchać jakiegoś mena żeby miał kto Cię budzić ewentualnie zająć do tak późnej pory. ;)

Gruby ale teraz nei mam zadnego konkretnego obiektu zainteresowania, ktory moglby sie stac moim zabijaczem czasu az do walki, lub budzikiem by mnei na nia obudzic:D a Ty iodziesz spac i nastawiasz budzik, czy bedziesz po prostu czuwal?:D

ale mi to sprzatanie ajk zwykle wolno idzie a jeszcze w planach mam robienie szarlotki:o

Będę czuwał bo wcześniej jest gala z Gdyni i też ją obejrzę. Po za tym dziś moja kolej budzenia telefonicznie innych i muszę czuwać żeby nie zawalić. ;)

Gruby to moze poczuwamy na kafe?:) to Ty masz juz swoich ludzi od budzenia i macie widze opracowany system zmianowy:P znacie jakies fajne nowsze komedie rom.? bo bym sobie cos takiego obejrzala, dawno juz nei ogladalam;)

Chyba że internet w telefonie odpalę bo nie widzi mi się bieganie pomiędzy telewizorem i komputerem. :) Nie widziałem ostatnio żadnej wartej polecenia.

Gruby ale w tv do tego boku nic nei bedzie;) juz pare wynalazlam odpale torrenta i pojde robic dalej:)

Gość cytrusy pozdrawiaja
:-P piękne kobiety 🌻 i fanów sportu ;)

Gość cytrusy pozdrawiaja
z miłą chęcią by cytrusy zobaczyły i żużel i boks :-) ale muszą do pracy iść :-( ale jutro sobie powtórki zobaczą :-D :classic_cool:

oj wspolczuje:) ja pewnie powrtorke adamka zobacze ide zrobic w koncu to ciasto pozniej moze na rower pojde troche:)