Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka234,

Czy dzwonicie do facetów po zapoznaniu się?Faceci jak myslicie?

Polecane posty

Gość telegrosik 123
A ja wróciłam od koleżanki. U mnie pogoda dopisuje :)

Gość aiaiiaiaa
u mnie tez pogoda super zamowilam koktajl rozweselajacy :D ale byly jaja, ze cos mi dosypali :D

Ai ale spotkasz sie jeszcze?? czemu bez rewelacji??

A ja wciąż w domu i czekam na mojego lubego,bo zaraz ma być. Pogoda jak pod psem,także nie wiem co będziemy robić.:) Serduszko zaczyna mi coraz szybciej bić,ale będę odważna.:) A wy dziewczyny zdajcie bardziej szczegółową relację z waszych spotkań,jak wrócę pewnie niebawem bo pogoda nie do spacerów, to chętnie poczytam.:)

Gość aiaiiaiiaia
pochodzilismy troche potem cafe normalnie sie rozmawialo, ciszy gluchej nie bylo, sympatycznie sie usmiecha, poza tym normalnie

Gość aiaiaiiaiaia
na dzis zmykam {czesc] grubyyo wroc do nas, bo tesknie.. :D

czyli bez szalu bo gdyby byl, to calkiem inaczej bys opisywala spotkanie;) spij dobrze:)

Gość telegrosik 123
:) ale było miło. Lepiej tak, niżby miała być zdegustowana ;)

Właśnie grubyyo dlaczego przestałeś się udzielać? Czekamy na Twoje mądre wpisy. Jadziu może nie idź o tak późnej porze Chyba, że już wyszłaś. Aia , a planujecie ponowne spotkanie?

Gość telegrosik 123
No właśnie Grubyyo :P Gdzie to Cię wywiało ? Nu a u mnie bez zmian - kolega nie odpisuje, a na dodatek zauważyłam, że mój szacowny były ma na KN ciagle nasze wspólne zdjęcie...... Ja na NK nie mam konta, więc nie jestem w stanie tego kontrolować, teraz tak spojrzałam z konta mamy.... Po prostu paranoja

Witam was, żyje ,żyje i dziękuje za troskę. Miło wiedzieć,że sie martwicie o najmłodszą latorośl.;) Na spotkanie poszłam zaraz po tym jak wam napisałam. Było baaaardzo miło, na tyle miło że rozmowa przeciągnęła się nam prawie do świtu i zaspałam dzisiaj do pracy.:) Jednak pomyliłam się co do tego,że może on być bajerantem,któremu zależy na jednym. Wręcz przeciwnie-sam stwierdził, że niedawno zakończył jeden związek i jeszcze dla niego za wcześnie na jakąś bliskość. Jedyne zbliżenie do jakiego doszło między nami to potrzymał mnie za ręcę, bo miałam wręcz lodowate.:) A przyznam, że miałam straszną chęć aby mnie pocałował,ale nie rzuciłam sie na niego-byłam grzeczna.:) Umówiliśmy się w tym tygodniu do kina,więc może jeszcze nie wszystko stracone;), bo naprawdę facet jest strasznie do rzeczy,od dawna z żadnym mi się tak dobrze nie rozmawiało i nie przebywało tak miło w towarzystwie mężczyzny. Gdzie się podział grubyyo??

Jadzia na to super:) a ile masz lat? ze psizesz ze ejstes najnlodsza?:) a on ile ma lat?:) ciesze sie ze sie tak spotkanie udalo;) ale jak jest swiezo po zwiazku to moga byc z nim problemy czego nie zycze ja mam po prostu zle doswiadczenia z tyakimi ale wszystko zalezy od tego jak on ten zwiazek traktowal

Gość aiaiiaiaiai
o, jadzka szalejesz :D ile macie latek? a u mnie tak sobie bylo, chyba jest niesmialy, jak ja :D chociaz gluchej ciszy nie bylo :P czy na poczatku jest tak "normalnie"? czy to jednak nie to... :O fajnie sie usmiecha, ale poza tym to tak wiecie.... w sumie ja tez nie wygladam najleiej :P jak pytalam czemu tyle pisze, ze mi sie tel zawiesza, zawstydzil sie :D

Gość aiaiiaiaiai
anka 234 nic nikt nie mowil :) ma jakies egzaminy, wiec moze po to oblejemy, choc nie wiem

Ja mam 23.:) Hmm...jakie było jego podejście do związku? Powiedział,że ma głównie wyrzuty sumienia,że wcześniej tego nie skończył mimo,że wiedział iż nic z tego nie będzie. I właśnie dlatego teraz chce dać sobie trochę czasu. Od dawna nie trafiłam na takiego wrażliwego faceta.:) Mam nadzieję,że nit będzie się zbyt długo upierać przy tej swojej samotni.:) Zresztą jakby nie patrzeć nazwał nasze wczorajsze spotkanie randką.:D

Gość aiaiiaiaiai
to super :) Jak go "poznalas", kartka za szyba samochodu? kurde , pogubilam sie w tych tematach, nie chce mi sie czytac od poczatku, bo mam inna prace, i chwile tylko zerkam

aiaiiaiaiai -to do mnie to pytanie gdzie go poznałam?:) Bo jeżeli tak to żadnych karteczek za szybą nie było.:) Po prostu często mijaliśmy się na mieście i każde z nas zwróciło uwagę na to drugie.:) Odnalazłam go na nk po wywiadzie wśród znajomych,aby się dowiedzieć jak ma na imię no i dalej to już historia chyba jest znana-wymiana mailami,potem zostawiłam mu swój numer telefonu,zadzwonił i wczoraj odbyło się nasze pierwsze spotkanie.:)

aiaiiaiaiai -czy na początku zawsze jest tak "normalnie"??:) Hmm...nie wiem,ale ja to wprost nie mogłam się napatrzeć na tego mojego kolegę, mimo że wcale nie jest jakimś super bóstwem,ale po prostu ma to coś w sobie.:) Wiem,wiem-zachowanie typowe dla nastolatki,ale już dawno nie miałam takiego uczucia.:) Rozmowa również doskonale nam się kleiła,non stop każde coś mówiło, żartowaliśmy i w ogóle tak jakbyśmy się znali już co najmniej kilka miesięcy. :) Także myślę,że może być pozornie normalnie,ale podświadomie są takie małe sygnały,że to może być "to coś".:)

Gość aiaiiaiaiai
to jednak dobrze pamietam, a gdzie ten nr zostawilas? kurde fajnie :) z tym tez bylo sympatycznie, jakies zarty, ale kurde no nie wiem...

aiaiiaiaiai -numer zostawiłam mu w mailu i to tylko dzięki radom tutejszym życzliwym osobom za co jestem im teraz bardzo wdzięczna.:) Hmm...a czy z Twojej strony też było tak normalnie w stosunku do niego?

Gość aiaiiaiaiai
sympatycznie sie usmiecha fizycznie jakos mie nie ciagnie, moze przez kiepski ubior :D teraz gadamy an gg, zbytnich rewelacji nie ma

Przynajmniej z nim rozmawiasz na gg:), bo "mój" nie dał od pożegnania żadnego znaku życia i ja też narazie jeszcze czekam, że może się "obudzi" i odezwie pierwszy.:) Hehe...to ubiór stanowi u Ciebie taką ważną część w kwestii pociągu fizycznego? :) Przyznam,że również lubię gdy facet jest schludnie ubrany i akurat temu nie mam nic do zarzucenia pod tym względem.:) Może jakoś subtelnie go wypytaj jakie odniósł wrażenia po wczorajszym spotkaniu? Ja nie wiem czy wyobraźnia dawała mi się we znak:)i,ale mój kolega nazwał nasze spotkanie randką,więc to chyba dobry znak.:)

Gość aiaiiaiaiai
juz sie rozmowa skonczyla, a byla 1 raz, z opcji"niedostepny" :O nie wiem sama co myslec, dobzre mi sie z nim gada, ale chyba jak z kumplem raczej, w sumie wtym pubie to bylo sympatycznie i smiesznie, ale potem mnie odprowadzal i tak chiwle gadalismy, ja sama nie wiem w sumie, to jest 1 facet, ktory sie mna zainteresowal :D tzn. wiesz, moze byli inni, ale ja o tym nie wiedzialam, lub wiedzialaam, ale oni nie byli odpowiednimi "partiami"w sensie stanu cywilnego :D

Ale żadnej wymiany gestów typu złapanie za ręke,pocałunek w policzek nie było? Oj my też rozmawialiśmy jak zwykli znajomi,bo to w końcu jedno z pierwszych spotkań i przecież nikt nie będzie rozmawiać wspólnych planach na przyszłość.;) Najpierw obie strony badają teren.:) Przynajmniej ja staram się być dobrej myśli,mimo że się nie odzywa ale w końcu zaproponował przy pożegnaniu kolejne spotkanie,więc chyba o czymś to świadczy.:D

aiaiiaiaiai -nie oceniaj z samego początku wszystkiego tak jednoznacznie.;) Poczekamy trochę czasu i okaże się co będzie dalej. A jeżeli spotkanie należało do sympatycznych to nie ma co myśleć pesymistycznie. Najwyżej zdobędziemy wartościowych nowych kumpli.:P

Gość aiaiiaiaiai
nic takiego nie bylo :O w sumie nawet dobrze ja to w ogole dlugo mialam niska samoocene, fajni faceci zajeci, bo troche lat juz mam, raczej rodziny maja, albo dlugi okres narzeczenstwa nie wiem, jak to "okreslic", wiesz w sumie 2 spotkanie, on nic nie mowi, ja tez, bo o czym tu gadac. mowi o swojej pracy, etc. mysle, ze b.wartosciowy facet

Gość telegrosik 123
Hej dziewczyny :) A ile lat masz aiiiaiaiaiai ?

aiaiiaiaiai -skoro uważasz, że jest wartościowy to może warto czekać i ciągnąć tę znajomość? A czy któreś z was wspominało w ogóle o jakiś spotkaniu? Nie chodzi mi o żaden konkretny termin, a o to czy padło takie stwierdzenie? Telegrosik witaj.:) Co u Ciebie słychać? Jak Twoje samopoczucie?

Gość telegrosik 123
Dziękuję, radzę sobie, nie jest lekko, ale sobie radzę. To nie moja pierwsza porażka w życiu na tym polu, więc mam wprawę. ;)