Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka234,

Czy dzwonicie do facetów po zapoznaniu się?Faceci jak myslicie?

Polecane posty

Gość telegrosik 123
No nie nakręcaj się - poczekaj, sprawa może się sama wyjaśni. Na tym etapie znajomości powinna, ale fakt, że chłopak nieładnie się z Tobą obchodzi, bo takie niedopowiedzenia są gorsze niż brak jakiegokolwiek słowa. Takie jest moje zdanie :)

Uważam,że mógłby mi po prostu powiedzieć,że tak albo nie,nawet jego nie byłoby dla mnie lepsze niż to co teraz,bo wiedziałabym co dalej robić. A odnoszę wrażenie,że brakuje mu odwagi i tak powolutku i kulturalnie stara się załatwić całą tę dziwną sytuację.

Gość telegrosik 123
Wydaje ci się na jakiejś podstawie konkretnej - czy też masz pesymistyczny nastrój ? Bo jest różnica między tym . Tak czy siak - teraz jego kolej na działanie.

hmm...nie wiem czy mam jakieś konkretne podstawy. Tak mi się wydaje,że to nie jest możliwe aby tyle czasu być niby niezdecydowanym.

Gość telegrosik 123
Pożyjemy, zobaczymy :)

Gość telegrosik 123
No Twój optymizm powala - a na mnie narzekasz ;)

Staram się dopasować do grobowego nastroju panującego na forum. Ja jestem niestety optymistą. :)

Gość telegrosik 123
Widać ;)

Gość telegrosik 123
Ja jestem realista z dozą pesymizmu, ale o tym każdy dobrze wie, kto choć trochę czyta te moje elaboraty :)

Gość telegrosik 123
Ten optymizm

Ja jestem realistą z dozą optymizmu i marzeniami. :)

Gość aiaiaiiaai
dobry wieczor

Gość aiaiaiiaai
sluchajcie bylam dzis na wycieczce. nie umiem tego opisac, bo to byl horror. jako ciekawostke tylko powiem, ze w mini zoo wsrod dekoracji byly stare sedesy jako doniczki, reszte dopowiedzcie sobie sami... :O

Ciekawe wykorzystanie, recykling jest teraz w modzie. :)

Gość telegrosik 123
Ten optymizm

Gość telegrosik 123
Ojoj, troszkę daleko posunięty ten recykling ;)

Gość aiaiaiiaai
mrowki na stoliku, gdzie robilismy kanapki, 3chleby na 60dzieci, 1 twarde maslo, obrzydkiwe kielbaski, kilometry chodzenia, a przewodniczka wskazywala reka i stala, a my latalismy jak osly z 3latkami, powiedzialam jej co mysle :D po drodze wstapila ukradkiem do sklepu po kielbase, bo chciala nam polowki wcisnac, a za cala porcje skasowac :O Boze co za ludzie.. a za wejscie do muzeum wcale nie zaplacila tylko bombonierke dala, a zdarla nas jak.... wrrrr :O a tfffuuu :O

Coś mi się wydaje Telegrosiku że mój optymizm Ci przeszkadza. ;)

Gość telegrosik 123
nie, po prostu przy odświeżaniu strony wyskoczyo drugi raz to samo - sorki ;)

Taki dzisiaj piękny wieczór,że nie mogłam sobie odmówić ponad 2-godzinnego spaceru.:) Na dodatek z przyjaciółką,także oderwałam się myślami od mojego lubego i akurat zadzwonił do mnie wtedy.:) Dziwny jest ten facet,ni jak nie mogę go rozgryźć.;) aia Współczuje Ci takiej wycieczki-to musi być niezapomniane wrażenie.:)

Gość telegrosik 123
:) Witam I jak, u Was słonko świeci? U mnie od rana wygląda zza chmur i cieplutko jest nawet, że okna pootwierałam, by "nałapać" świeżego wiosennego powietrza :) Jadźka, ja nijak nie potrafię zrozumieć facetów w ogóle. Ale też postanowiłam doprowadzić tę moją nieciekawą sytuację do jakiejś konkretnej końcowej formy. Pewnie to będzie forma stricte końcowa, ale i tak wolałabym znać konkret a nie jakieś wymówki i puste frazesy.

Dzien dobry:) u mnei sloneczko:) rosa p[o wczorajszej nocnej ulewie cieplutko:)

Dzień dobry. Skoro już podajemy stan pogody to u mnie pogoda majowa. Cieplutko i słonecznie, akurat na siedzenie w pracy. ;)

Gość telegrosik 123
Ja na szczęście weekendy mam wolne - nie licząc tych na uczelni ;)

Gość telegrosik 123
a ja sobie znajdę jakieś zajęcie na popołudnie - w zasadzie to mam co robić, tylko obowiązki zwykle nie są najchętniej wykonywana przez mnie czynnością ;) Ale domek posprzątałam już wczoraj i klatkę schodową tez umyłam, teraz pierze mi się ostatnia partia prania i w zasadzie to mogę się skupić na pisaniu mej pracy ;) Ale strasznie mi się nie chce. Uwierzycie, że moja praca licencjacka ma miec 4 rozdziały i 120 stron ? Z kimkolwiek o tym rozmawiam to parzy na mnie jak na wariatkę, bo podobno standard to 60 - 80. Ja mam niespełna 3 rozdziały i 60 stron- łącznie ze wszytskim może dociągnę do stówy, ale do 120 na pewno nie dam rady.

Gość telegrosik 123
setunia - a co u Ciebie słychać? Rozwija się jakoś ta Twoja znajomość o której pisałaś jakieś kilkadziesiąt str temu ?