Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tylko poważne odpowiedzi :(

Temat z serii czy jestem w ciaży :((

Polecane posty

Gość cieeezka ssprawa
przez ten płyn mozna zajsc w ciaze,takto bym nie schizowala. Jesttem ogolnie przerazona i modle się do Boga ,żeby to nie byla ciaza. Masakra,wiem co czujecie

Gość ZROZPACZONA :((((
TYLKO POWAZNE ODPOWIEDZI

już dawno udowodniono, ze preejakulat, czyli to co wydziela się z penisa w czasie stosunku zawiera mniejszą ilośc plemników niż sperma, ale jednak zawiera.

zawiera ale nie sa zdolne do zapolodnienia, za mala jest ich ilosc, i sa slabe, jezeli 1 plemnik moglby zaplodnic to po co reszta? owszem jeden zaplodni ale reszta musi mu ulatwic droge bo inaczej nie dotrze... dlatego do zaplodnienia jest potrzebna sperma a nie plyn, ktory wydzielany jest przy podnieceniu przez gruczol prostaty

Gość cieeezka ssprawa
dziewczyny obyscie mialy racje,bo ja probowalam zachowac spokoj ale zaczynam juz wariowac:(

Spróbuj się uspokoić, takie martwienie i tak nic nie d, tylko zaszkodzi.

nie martw sie bedzie dobrze. bo kto slyszal zeby zajsc przez sam plyn?! ludzie latami stosuja stosunek przerywany i dzieci nie maja, pozatym w ciaze podobno wcale nie jest tak latwo zajsc, trzeba trafic na owulacje i dodatkowo plemnikow musi byc na tyle duzo aby mogly zaplodnic, a schizy juz sa w naszej kobiecej psychice i tyle.... pewnie bedzie wszystko dobrze tylko sie stresujemy niepotrzebnie

Właśnie, za kilka dni wszystki napiszemy, że mamy okres :) Inaczej być nie może :)

no dokladnie :)))) a póki co codziennie gorące kompiele bo zawsze mi to przyspieszalo okres ;p a pozatym rozluźnia...;)

Gość zdenerwowana.
Ja też się boję, że jestem w ciązy mimo to, że brałam tabletki anty...pierwszy okres wystąpił a później jakies dziwne brązowe plamienia...teraz juz 4 dzień czekam na następna miesiączke i sie doczekać nie mogę...w poniedziałek powinnam wziac nastepna tabletkę i nie wiem co mam robic ;/.

Gość ZROZPACZONA :(((
ZDENERWOWANA

zdenerwowana moze tak reaguje twoj organizm na te tbl, jezeli od nie dawna je bierzesz to powoli wszystko ci sie ureguluje. zglos sie najlepiej do lekarza na rozmowe on ci wszystko wytlumaczy:)

Gość zdenerwowana.
Tabletki biorę od pięciu lat z jedną 3 miesieczna przerwą...nigdy wczesniej nic takiego nie miało miejsca...niby nic nie powinno grozic a jednak okresu nie ma a brzuch jakis opuchniety.... ;/ nie wiem moze sie schizuje...ale sama wiesz jak to jest nerwy i jeszcze raz nerwy.

nerwy sa najgorsze bo jeszcze bardziej przez nie okres sie opóźnia ;///// ja tez sie schizuje a testu boje sie zrobic :(

kobietki jaki macie śluz przed okresem? ( bo cos czuje ze mi te schizy za szybko nie przejda:(( ) a jak z wasza temp? przed okresem wam sie lekko podwyzsza???

Gość zdenerwowana.
ja jeden zrobilam i wynik byl negatywny ale go nie wyrzucilam i cos mnie podkusilo jak wczoraj sprzatalam i zagladnelam i patrze a tam blada rozowa druga kreseczka ..wiem ze wynik juz po kilku godzinach sie nie liczy ale no to mnie nakrecilo jeszcze bardziej...wiec chyba w poniedzialek zrobie drugi test.

Gość zdenerwowana.
Przed okresem zawsze mam gestszy i bardziej obfity sluz no i temp zawsze lekko podwyzszona.

Gość paola8536
Witam wszystkich na forum :) może jest to głupie że to pisze ale chciałabym wiedzieć już coś na ten temat 1 kwietnia dostalam okres trwal on 4 dni a zazwyczaj trwa 7 kochalismy sie codziennie wcelu zrobienia dzidziusia ostatni stosunek był 13 kwietnia i nie wiem czy to może nie za wczesnie ale od dwóch dni mam pole na dole brzucha jak na okres, 3 dni mam stan podgorączkowy caly czas 37 i nic się nie zmienia raz tylko miałam 36.9 i 37.1 dzisiaj np mam zachcianki i cały czas mi się chcę spać i mam kremowe upławy że tak powiem bardzo mi mokro. i chciałabym wiedzieć co wy myślicie na ten temat w poniedziałek jestem umówiona na wizytę u ginekologa a jutro zrobię test bo już nie mogę się doczekać może już coś pokaże :) ps przepraszam za podpięcie do tematu i dziekuję za odpowiedzi a i jeszcze przepraszam za błędy :P

paola.. nie che zapeszac ale po cichutku ci gratuluje ;)) no objawy pieknie ciążowe :) ale jak to bywa nigdy nic nie wiadomo...daj znac koniecznie co pokaze test i po wizycie u lekrza trzymam kciuki!!!;*

Gość mimi :(
okres spoznia mi sie 3 dzien :( mam 37 c pod pacha i 37,3 w pochwie :( sluz mam bialy gesty, szyjke macicy b.wysoko, b.bola mnie piersi, podbrzusze, jak zawsze przed okresem mialam tez problemy z cera (wypryski itp) czy moge byc w ciazy? :( bo juz od zmyslow odchodze. pomozcie :((((( w razie czego czy test mozna zrobic po poludniu czy trzeba rano

Gość zdenerwowana.
test najlepiej zrobic rano ale teraz testy sa tak czule ze daja dobry wynik o kazdej proze dnia.

a myslisz ze jest powod do zmartwien?:( czy to raczej ciaza byc nie moze? kurde ani nie mam mdlosci, ani apetyt mi sie nie zmienil, slyszalam ze po zajsciu w ciaze mocz jest ciemny (ja mam jasny) no zero objawow ciazowych tylko bol piersi, podbrzusza

Dziewczyny! Wiem,ze latwo jest pisac gdy sie nie ma takiego problemu,ale najlepiej jest poczekac i zrobic test kilka dni pozniej.Mi okres spoznial sie kilka dni i najpierw test byl negatywny,po kilku dniach go powtorzylam i wyszedl pozytywny:))) Za miesiac rodzę! Ale roznica u mnie jest taka,ze ja staralam sie o to dziecko... Najlepiej nie martwic sie na zapas i odczekac kilka dni,aj akby co to martwic sie pozniej! Trzymam za was kciuki!!!!

kasia a mozesz powiedziec jaki sluz jest w ciazy? ja mam bialy gesty , i jakie mialas objawy?

Gość ta co wami gardzi!
idz do lekarza

Co do śluzu to naprawde nie pamietam,zreszta kazda kobieta moze miec inne objawy i nie ma sie co sugerowac np. śluzem,ja wogole dobrze znosilam pierwszy okres ciazy.Nie mialam zadnych mdlosci ani nic w tym stylu...Spoznial mi sie okres wiec zrobilam test.najpierw jeden potem drugi i kiedy za drugim razem wyszedl pozytywny dla pewnosci odczekalam jeszce 2 dni i zrobilam trzeci( tez pozytywny).Wiem po sobie,ze czas jest najwazniejszy,bo wczesniej nie raz robilam sobie testy,bo mi sie okres spoznial,nawet do tygonia i nic z tego nie bylo.Moze nasza psychika tak na to dziala???

a no :( ta nasza psychika daje mi ładnie popalic :( a testu sie boje zrobic bo bym sie chyba zalamala :(

Nie ma czym sie zalamywac,jesli jestes w ciazy to trudno,nic na to nie poradzisz i wkoncu przyzwyczaisz sie do tej mysli.Ja wiem,ze lepiej jest zajsc w ciaze gdy sie tego chce,ale dziecko z wpadki to tez dziecko,ktore kocha sie tak samo.A co sie stalo to sie nie odstanie...Zreszta moze wcale nie jestes w ciazy...Wiec narazie nie martw sie na zapas!!! Glowa do góry!!!

Gość do zrozpaczona
przez ten prejakulat mozna zajsc w ciaze !! ja tak zaszlam na samym przerywanym .plyn ten zawiera plemniki zdolne do zaplodniania i taka jest prawda a nie to co ty piszesz jesli masz tepm powyzej 37 a nie dostalas okresu to jestes w ciazy zrob test jak by mial okres dojsc temperatura spada jak jest ciaza to wzrasta .

Gość do mimi
wymiotow nie ma sie w tak wczesnej ciazy ale na moje oko z tepm 37,3 i brak okresu 3 dzien ciaza bardzo bardzo mozliwa zrob test ale na moje oko na 90% jestes w ciazy