Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tylko poważne odpowiedzi :(

Temat z serii czy jestem w ciaży :((

Polecane posty

Gość do mimi
zaden ciemny moocz..chyba jestes mlodziutka pierwsze obiawy ciazy to bol klucie podbrzusza bolace piersi temp powyzej 37 w ciazy brak okresu

Gość mimi :(
no to super :( tylko sie zabic :(

Gość do zdenerwowana
zrob test mozliwe ze jestes jednak w ciazy wiec nie bierz dalej tabletek anty

Gość do mimi
ile masz lat?? i napisz czy nie ejstes przeziebiona jak mialo niby dojsc do zaplodnianiA? CZY CZESTO SPOZNIA CI SIE OKRES?

Gość co zaaaaa czlowiek
poradzcie mi ja juz sie tu wczoraj wypowiadalam ale widze jest was coraz wiecej :( chlopak nie doszedl ale zsunęla sie prezerwatywa zostala we mnie moze ten plyn tam byl nie wiem to bylo w sobote o18 w poniedzialek wzielam escapelle o 7 ,w czasie sexu mialam 5 dzien okresu,jak duze jest prawdopodobienstwo,ze jestem w ciazy? spoznia mi sie okres 5 dni ,jestem totalnie zalamana:(

mam jeszcze mala nadzieje ze jednak tylko sie spoznia :( przeciez juz nie raz mi sie spoznil :( boli mnie ta mysl ze moglabym byc w ciazy w sytuacji gdy moj facet nigdy we mnie nie doszedl a tu dziecko....

co za czlowiek < w ciazy nie jestes

Gość do co za czlowiek
a ile dni masz okres .5 dzien okresu to znaczy ze mialas jeszcze okres?? ZAJSCIE W CIAZE W CZASIE OKRESU JEST NIEMOZLIWE (oczywiscie sa jakies wyjatki ale bardzo abrdzo zadko) przy cyklach np. 28 twoje plodne dni zaczynaja sie od 9(male prawdopodobienstwo ale plemnik zyje 2-3 dni wiec moze poczekaj na owulacje),10,11,12,13,14)owulacja),15 dzien .nie idzie zajsc w ciaze w czasie okresi dzien po (chyba ze masz krotkie cykle 26 dni i mniej) i po owulacji sa juz nieplodne ty wzielas jeszcze tabletkie po wiec mysle ze nie jestes w ciazy

Zrób test rano to moze sie dowiesz czy jestes w ciazy. Czasem pod koniec okresu sa juz dni plodne,to zalezy ile trwa cykl i czy jest regularny...

mam 19 lat, nie raz spoznial mi sie okres nawet do 10 dni ale nigdy nie mierzylam temp wiec nie wiem jak to jest z tym, a boje sie ciazy bo kochalam sie z chlopakiem on nie doszedl nawet nie byl blisko ale gumka nam sie zsunela zostala we mnie i na tym skonczylismy... ale od tamtej pory mam schiza WTEDY BYLAM PO OWULACJI MIALAM DNI NIE PLODNE tak wynikalo z moich wyliczen

Gość co zaaaaa czlowiek
cykle mam 27-28 w 5 dzien cyklu mialam jeszcze okres tylko,ze duzo wyczytalam,ze w czasie ciazy jest bialy gesty sluz a na to wyglada,ze taki mam ogolnie jestem totalnie zalamana,juz mi sie plakac chce naprawde okres mam dlugi,zazwyczaj do 7 dni

Gość do mimi
ale mialas stosunek przerywany??? kiedy ktory dzien cyklu?? jak byly to twoje plodne dni to wystarczy przerywany wtedy sprzyjajace warunki w pochwie utrzymaja plemnik do czasu owulacji i stad dziecko potem:).ja zaszlam na przerywanym wiem to na 100% bo to byl 1 stosunek i potem wyjezdzalam z kraju na 3 tyg wiec nie bylo wiecej.a wczesniej byl okres

Gość do co za czlowiek
ale w 5 dniu okresu kochana nie idzie zajsc w ciaze... to po 1 po 2 sluz masz teraz bialy bo masz plodne dni moze jesli to twoj 14-16 dzien cyklu dam sobie glowe uciac ze w ciazy nie jestes

Gość co zaaaaa czlowiek
no własnie to nie jest moj 14 ani 16 dzien cyklu tylko chyba dwudziesty którys bo powinnam dostac okresu :( pocieszam sie myslą,że przez tą tabletke ten sluz ,bo wiadomo hormony ale coraz ciężej mi niestety

to bylo 3 dni po owilacji, owulacja trwa 24 h wiec bylam pewna ze bedzie ok, ale teraz sie boje :( chyba pojde dzisiaj po test :(

Gość do mimi
skad wiesz ze bylas po owulacji?? masz bole brzucha wtedy bo nie sadze zeby testy owulacyjne robila.po owulacji jeszcze jeden dzien idzie zajsc komorka jajowa zyje 24 h . sama temp oczywiscie nie daje gwaracji ze jestes w ciazy idz po test zamiast tutaj siedziec i sie denerwowac bedziesz spokojniejsza jak go zrobisz

Gość do co za czlowiek
moze byc ze przez tabletke zmienil sie sluz moze byc tez infekcja itd ale nie jestes w ciazy napewno jak chcesz to zrob test dla swojej pewnosci

bo zdarzalo sie ze mi sie okres spoznial ale juz dluzszy czas mialam regularny, zawsze jak mam owulacjie boli mnie jajnik jestem napuchnieta od srodka,boli mnie podbrzusze

Gość do mimi
zycze ci zebys nie byla w ciazy idz kup test

myslicie ze jak zrobie test po poludniu to tez powinien wyjsc? :( mierzylam temp. troche spadla.. trzymajcie kciuki zeby to nie byla ciaza :((

Gość paola8536
czemu się tak zamartwiacie a nawet nie wiecie jakie to szczęście być mama życze wam wszystkiego dobrego dla was.

paola tez bylabym szczesliwa mama, ale mam trudna sytuacje :( dopiero co zaczelam studia, rodzice by mnie chyba z domu wypieprzyli niestety nie sa wyrozumiali :( ja nie pracuje, chlopak tez szuka pracy itp to nie czas na dziecko... chcialabym miec dziecko ale za pare lat nie teraz:((((((

Gość Tylko poważne odpowiedzi :(
Hmm dziewczyny. Dalej się martwię. To zabrzmi głupio ale pod prysznicem wsadziłam sobie palec w pochwe. Nie w celu żadnych zabaw, poprostu wydawało mi się, ze jest powiększona. Ledwo włożyłam palec. Nie wiem jak anzywa się ta częśc narządów ale mam powiekszoną tą kulkę wielkości orzecha włoskiego, araz za wejściem do pochwy :/ Co to może być? :/

nie martw sie bedzie dobrze. to jajko to szyjka macicy jezeli jest powiekszona to dobrze okres sie zbliza :) przynajmniej ja tak zawsze mialam przed okresem :) mi tez juz pomalu schizy puszczaja bo stres tylko źle dziala na nas i okres sie jeszcze bardziej przesunie....;/ MUSI BYC wczesniej czy pozniej ale MUSI!!!

Gość doo
mimi nie martw się jeżeli nawet jesteś w ciąży to się tobie wszystko ułoży. ja zaszłam w ciąże mając lat 16 i żyję a moja pocieha ma lat 20.wiele widziałam ale ciąża kobietę wzmacnia psychicznie i niewiadomo skąd matki maja w sobie wiele siły.

Gość doo
mimmi19 przy ciąży wszystko także jest powiększone, rozpulchnione.Jednak dobrze aby mimi okres dostała bardzo jej tego życzę.

no napewno matki maja duzo sily, ale to jednak nie dla mnie... nie teraz... nie zrozum mnie zle, uwielbiam dzieciaczki ale chyba w tym okresie zycia bym sie zalamala, mam za duzo planow nie wyjasnionych spraw, chce miec dziecko za kilka lat, planowane, aby moc mu zapewnic przyszlosc, godne zycie..

hej dziewczyny, jestem tu nowa , mam nadzieje że mogę się do was dołączyć. Od 2 lat biorę tabletki cyprest tzn brałam. Ostatnie opakowanie skończyłam 27.03.10 po czym miała nastąpić przerwa ( ale stwierdziliśmy że chcemy dzidzię więc nowego opakowania nie rozpoczynałam. Nowe opakowanie powinnam zacząć 4 kwietnia. ) krwawienie z odstawienia trwało od 31.03-4.04 Kochaliśmy się 5, 7, 9, 15 i 17 kwietnia. Czy mamy szansę zafasolkować? Jak myślicie? Dodam że nic kompletnie nie czuje, jakiś bóli brzucha piersi itd. Mam strasznie dużo śluzu - ale takiego nie ciągnącego się tyko bardziej jak woda i taki mleczny kolor ma. Na testy wydaje mi się wcześnie jeszcze. Dlatego szukam tutaj porad. ahh zapomniałabym, 16 .04 dzień po stosunku pojawił się własnie ten śluz taki ciągnący ale tylko na ten jeden dzień, nie wiem co myśleć. Bardzo chcemy dzidziusia .. dzięki

ps. mimi a mimmi 19 to ja ;p poprostu zalozylam stalego nicka:) a jednak cos mnie bierze tak czuje na ten okresik.. od 2 dni mam biegunke ( zawsze przed okresem tak mam), dodatkowo taki bol promieniujacy kregoslupa, podbrzusza, nog.. tak tez przed okresem mialam zawsze wiec jestem dobrej mysli:)