Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tylko poważne odpowiedzi :(

Temat z serii czy jestem w ciaży :((

Polecane posty

lala89k podobno sa testy ktore wykrywaja ciaze po 24 h aczkolwiek ciezko w to wierzyc, mozesz zrobic test z krwi jezeli nie mozesz sie juz doczekac. a co odstawienia tbl anty mowia ze kobieta po odstawieniu jest bardziej plodna wiec nadzieja na fasolke zawsze jest. powodzenia zycze ;*

:( kurcze te 2 testy negatywne, ale dzis się naprawde marwię. Ledwo moge palca wlozyc :( Ide w pon do gina :/ a raczej się zarejestrować, wizyta pewnie za miesiac jak dobrze pójdzie ;/ studenckie przychodnie :/ A przed okresem nigdy tak nie miałam. Raczej jakies zaparcie dzien, dwa przed.

moze to stres tak na ciebie dziala? bardz dobrej mysli, zrobilas testy i wyszly negatywne chcesz to zrob test z krwi, ale mnie juz by to na twoim miejscu uspokoilo ja niestety stchorzylam :( i testu nie kupilam poczekam jeszcze co sie stalo to sie nie odwroci.

Skoro masz objawy jak przed okresem to bedzie ok :) Mnie boli brzuch codziennie, a raczej pobolewa. Od osttaniego testu sie uspokoilam,a le teraz nerwy wrocily. Na taki test trzeba mieć skierowanie? Czy mozna sobie zapłacić? Ile to moze kosztowac?

nie trzeba miec skierowania. koszt to niestety 20-30 zl ale skuteczny :) i jest to test z krwi na poziom beta-hCG.

A robia przy tym morfologie, czy to można sobie dodatkowo zapłacic? A i co anjwazniejsze, to na czczo robi sie bete?

bete nie trzeba robic na czczo a co do morfologii to niestety nie mam pojecia jakie sa doplaty :(

Gość jrwhgolijlvjnlvajrleaj
witam okres spoznia mi sie 3 dni jest oczywiscie prawdopodobienstwo ciazy kochalam sie z chlopakien z koncem we mnie . Chce miec fasolke ;)) Dzis dostalam lekko brazowe plamienie hmm.. jakby okres byl juz przy samym koncu !;)) Czy ktos mial takie obiawy dodam ze miewam mdlosci Byl by to 17 dzien od zaplodnienia pomocy

z tego co czytalam na forum od "starszych kolezanek" w ciazy mdlosci, wymioty itp wcale tak wczesnie nie wystepuja, to brazowe plamienie to mozliwe znak ze zafasolkowalas :) zrob tescik wtedy bedziesz pewniejsza :) zycze powodzenia:***

wymiotow nie ma ale mdlosci od 3 dni sa tzn nie ciagle ale czasem... niemam pojecia ale czuje ze to to pozatym bardzo potwierdzilo te plamienie nigdy tak nie mialam okres zaczynal sie od potoku krwi;p;p

jezeli twoja intuicja ci tak podpowiada to pewnie tak jest :) sama najlepiej znasz swoj organizm :) mam nadzieje ze ci sie uda:***

Dziekuje ;) Mam nadzieje ze sie udalo ;)) Dodam ze to nasz pierwszy cykl staran;))

Ooo to naprawde cudownie by bylo gdybys zaszła :))) trzymam mocno kciuki!!!! :*

dziekuje bardzo ;** Tak bym chciala ;)) ale co innego moglo by dawac takie obiawy...

mimi nie mów że plamienie to w ciazy :( Ja mniej wiecej w dniu spodziewanego okresu miałam coś takiego :/ Jakby brunatny śluz. Mało było :(

no w ciąży obfity okres = poronienie, a plamienia sa mozliwe, ty tam chociaz plamienia mialas a ja dalej pustki :(

Gość co za czlowiekkkkk
dziewczyny wczoraj po rozmowie z Wami postanowilam się troche uspokoic,mimo,ze mialam dziwnie duzy brzuch i raz się gorzej poczulam. Na chwile o tym wszystkim zapomnialam patrze i dzis mam okres:) Troche wiary,ja sobie wmawialam,ze to niemozliwe,przestalam się zamartwiac i jestem teraz bardzo szczesliwa:)

Gość do mimi
a ty czemu testu nie zrobilas??

Gość Pszczoła*20
Hej dziewczyny ! Mam poważny problem... jestem w 46 dc a dotąd miałam regularne w miarę 29-30 dni. Poszłam do ginekologa 4 dni temu i on zrobił mi usg i powiedział że mam dziwnie poszerzone endometrium jak przy ciąży... (prawie się popłakałam na tym łóżku). Przepisał mi luteinę na wywołanie okresu... dzisiaj będzie 3 dzień i NIC... Ale ja wcześniej robiłam 2 testy ciążowe jakoś koło 40 dc i 38 dc i oba wyszły negatywnie. Kochałam się z chłopakiem zawsze z zabezpieczeniem i nic nie pękło... Ciągle kręci mi się w głowie ale sama już nie wiem czy to nie od wachania hormonów... Czy myślicie że jestem w ciąży jakimś cudem ?!

Gość do mimi
no ale to nic nie zmieni albo jestes albo nie niepotrzebnie sie martisz tak bys juz wiedziala napewno.lepiej wiedziec niz zyc w niepewnosci. jak nie jestes to masz ulge jak jestes to jak palisz pijesz okazyjnie bierzesz jakies leki musisz przestac i brac kwas foliowym im wczesniej tym lepiej zeby dziecko bylo zdrowe

temperature mierze od 3 dni, w pochwie nigdy nie mierzylam wiec nie wiem jak to odczytywac co dobrze co źle, 15.04 temp pod pacha ok 36,9, wczoraj rano 37,2 wieczorem 36,8, dzisiaj 35,8.. mam nadzieje ze taki spadek to objaw okresu a co wy na to? czy pomiary pod pacha sie nie licza?

pale, nie pije... a co do tego slyszalam ze kobieta w ciazy jak pali to odczówa niechcec do papierosów jak to jest

Gość do mimi
nie wiem jak to jest bo ja nie pale. mierzy sie temp w pochwie lub odbycie ta jest najdokladniejsza niz pod pacha i zawsze rano o tej samej godzinie najlepiej zeby bylo wiarygodnie wtedy mozna porownywac a nie z calego dnia

Gość Pszczoła*20
Mimmi 19.... czyli 19latka, a ja też mam niecałe 20 lat... może po prostu histeryzujemy ? W tym wieku chyba nadal zdarzają się problemy z nieregularnym okresem, wahania hormonow i jakies "pute cykle"..... OBY Chce byc mama w odpowiednim momencie zycia a nie teraz...

im dluzej siedze na necie tym bardziej sie schizuje :( okres ma prawo byc nie regularny ale ja nie chce juz czekac :((((((((

Gość Pszczoła*20
Miałam tak samo ! Poszłam do ginekologa żeby mi pomógł a on mnie dobił... Już nawet probowalam kapieli goracej, lekow ziolowych uspokajajacych, nospe forte... wszystko :) zrob ten test... troszke wstydu w rossmanie albo aptece ale czujesz sie ciut lepiej ! ja zrobilam juz dwa... ale nadal sie schizuje i glownie czytaniem tych forow... to strasznie uzaleznia bo szukasz pomocy i czytasz inne przypadki i tylko sie denerwujesz...