Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tylko poważne odpowiedzi :(

Temat z serii czy jestem w ciaży :((

Polecane posty

a jeszcze co do tego twojego sluzu to mialas gesty bialy rozciagliwy czy kleisty, bo ja mialam kleisty a teraz patrze zrobil sie taki lekko zoltawy jakby brudny i rozciagliwy :(

Gość do mimmi
na pewno masz hiv, po tym śluzie tak myślę

Gość co za czlowiekkkk
ja mialam wczoraj zolty a dzis mam okres:)wiec to dobry znak:P

zrobiłam test............................................................ 15 minut sie modliłam przed apteką zeby go kupic az wkoncu poszedl kupic moj chlopak........ JEDNA KRESECZKA!!!!!!!!!!!!!! :)))))))))) nerwy opadają pomalutku :) uff

Gość do mimi
to u gory nie ja pisalam to gratuluje i pomysl o lepszej antykoncepcji zeby taka sytuacja sie nie powtorzyla wiecej .dziecko to szczescie ale tez kupa roboty jesli nie jestes na nie gotowa to dobrze sie zabezpiecz .chodz jak wiesz nie ma metody 100% zawsze jest jakis malutki procencik ze sie zajdzie

no wiadomo.. tylko zeby ten okres teraz szybko przeszedl wtedy znikna wszelkie watpliwosci..

kurde.. zrobiłam test wyszlo ze w ciazy nie jestem, okresu jeszcze nie ma 5 dzien ;( jezeli by doszlo do zaplodnienia to bylabym w 2 tyg ciazy, wiec czy mozna wierzyc w test? (robilam go ok 13),temp. 37st. (lekki katar i ból gardla z rana), nadal bol piersi, gesty bialy lub zoltawy sluz, bol podbrzusza...taki dziwny jakbym lada chwila miala dostac, co o tym myslicie? mi juz nerwy lekko puscily ale jeszcze cos po glowie krazy... :(

Gość do mimi
a jaki test robilas?? powtorz za tydzien jeszzce raz albo idz do ginekologa jak okres sie nei pojawi da ci cos na wywolanie zrobi badania hormonalne

z lekarzem sie jeszcze wstrzymam... moze akurat przyjdzie okres wkoncu :) tylko ta niepewnosc dobija...;/ ale myslisz z test jak cos powinien juz wyjsc? jak patrzylam byla mocno rozowa kreska w 2 polu zero, nic nawet nie przeswitywalo lekko,,,,

Mimmi :( ja nie mam okresu 2 tygodnie :/ Testy negatywne :( Jutro ide sie zapisać do ginekologa, chociaż jak znam zycie termin w studenckiej przychodni bedzie za miesiąc albo dłużej :/ A u Ciebie jak?

tez brak okresu, dzisiaj z rana zrobilam test ponownie... znowu negatywny. nie wiem co sie dzieje :(

rano poszlam sie zarejestrowac do lekarza aby sprawdzic co sie ze mna dzieje.. strach byl silniejszy i nie moglam czekac dluzej na okres;/ ku mojemu zaskoczeniu otrzymalam termin na 21 maja :O szok nigdy nie bylo problemu dostac sie w ten sam dzien. w drodze z przychodni rozmawialam z przyjacielem przez tel, wsumie bardzo mnie uspokoił ze nie ma czym sie martwic, jego dziewczynie okres sie spoznial 3 miesiace i ze testy bardzo zadko fałszują i jak jest NEGATYWNY to tak jest!!! po 30 min...... DOSTAŁAM OKRES:)))))))))))))))

Hahahha :) Mimmi coś nas łączy :) Ja poszłam do gina wczoraj, chciał mnie przyjać od razu, ale powiedziałam że przyjde na anstepny dzień :P Nie byłam gotowa :) Przyszłam do domu a Tu okres :) Ale i tak jak mi sie skonczy to sie wybiore na 'przeglad' bo to opoznienie musiało miec jakiś powod :)

Ja tak samo :) Ufff :)

witajcie. Mam pewien problem. okres spóźnia mi sie 2 dzien, i nie wiem czy mozliwe ze jestem w ciazy czy to tylko male opoznienie. śluz mam lekko metny, wilgotny, i rozciągliwy lekko, pare dni temu miałam gesty biały (prawdopodobnie dni nieplodne), byłam tez nad morzem 8 dni ( zmiana klimatu), dodatkowo mialam ostre zapalenie pecherza i wzielam 2 tbl. antybiotyku, zawsze przed okresem bolaly mnie bardzo piersi, teraz nie zabardzo :( tylko troche powiekszone, ale problemy z cera typu wypryski mam (jak zawsze przed okresem). kochałam sie z chlopakiem w dni plodne ale zawsze z zabezpieczeniem. co o tym myslicie??