Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tylko poważne odpowiedzi :(

Temat z serii czy jestem w ciaży :((

Polecane posty

Witajcie! Prosze o zdanie tylko osoby, które mają jakieś pojecie na dany temat oraz takie które potraktują go powaznie. 20 marca współżyłam z chłopakiem. Prezerwatywa pękła. Nie było wytrysku, ale w prezerwatywie znajdowała się mała ilość preejakulatu w zbiorniczku. Okres powinnam dostać 6 - 9 kwietnie. Dokładnie nie wiem, ale mój cykl trwa średnio 35 dni. Przed chwilą zrobiłam test Quick Vue. Negatywny. Czy po takim czasie wynik jest miarodajny i prawdziwy? Dziękuję Wam bardzo za odpowiedz :(

Gość nie jesteś w ciąży
a następnym razem kup unimile bo durexy i inne są chujowe

To był Unimil. Zawsze byly durexy i nigdy nie pękły. A ten jeden raz kupiliśmy durexy i nigdy więcej.

*ten jeden raz kupiliśmy Unimil *

Dziękuję Wam bardzo za odpowiedzi ;) Jesli ktoś chciałby się jeszcze wypowiedzieć będę wdzięczna. Dotychczas jak czytałam podobne topiki to uwazałam, że to głupie. Nie potrafić sie dobrze zabezpieczyć żeby nie miec potem takich wątpliwości, teraz to rozumiem :( Mam nadzieję, że okres przyjdzie w końcu. Acha. Mniej więcej w dniu spodziewanej miesiaczki myślałam, ze to 'ten' dzień. Podczas sisuiania w ubikacji znalazły się 2 jasne, przeźroczyste czerwono-brunatne skrzepy (tak sie to chyba nazywa). :( Nigdy tak nie miałam. Cały czas mi się wydaje, ze w końcu dostane ten okres, ale to chyba moja psychika mi to wmawia :(

:(

test wychodzi juz czasem po tygodniu od zaplodnienia, a juz na pewno po 14 dniach a juz minelo wiecej niz 14 dni wiec gdybys byla w ciazy to by ci wyszedl. teraz te testy sa bardzo wrazliwe nawet na najmniejsza ilsc hormonu ciazy.

zrobie jeszcze pod koniec tygodnia rano, bo ten robiłam teraz :( Od razu pojawiła się czerwona kreseczka. Jedna. Na opakowaniu pisze, ze czułość testu wynosi 25ml/U/ml więc mam nadzieję, że będzie dobrze. Zdesperowana dzięki za poważne odpowiedzi.

tez mialam podobna do ciebie sytuacje i nie zaszlam w ciaze. dokadnie tak samo, to byly moje plodne, gumka pekla i dostala sie ta wydzielina tylko, facet nie doszedl. a jak staralam sie o dziecko to zaszlam za pierwszym mozliwym razem. wiec jestem z tych szczesciar ktore jak dadza sobie szanse to zachodza od razu. wiec uwazam ze nie musisz sie martwic.

Bardzo Ci dziękuję za te słowa. Dobrze, że są tu takie kobiety, którym chce się udzielić jakiejkolwiek powaznej odpowiedzi. Pewnie opieranie się na jednej opini nie daje 100% pewności, bo w końcu każda z nas jest inna, ale troche mnie to uspokoiło. Mam nadzieję, że wytrzymam do piątku rano, żeby powtórzyć test albo dostane wcześniej okres.

nie jestes w ciąży. stresujesz sie i pewnie dlatego spoznia Ci sie okres. spokojnie

Ufff obyście miały rację :( różnie może być. Może panikuje i to dlatego. W takich chwilach człowiek głupieje.

Dobra :) To może w końcu napisze część licencjatu. Uff a test powtórzę w piątek i się odezwę. Dzięki wielkie :) Naprawdę! Gdyby ktoś chciał jeszcze pogadać to zapraszam :)

No i dalej brak okresu, test negatywny... Hmm chyba trzeba iśc do lekarza. Mam nadzieję, że teraz już mam pewność, że to nie ciąża.

Gość ZROZPACZONA :((((
Prosze was bardzo o pomoc :( 2 dni temu powinnam dostac miesiaczke (czasami spoznia mi sie te kilka dni 2-5), bolą mnie juz bardzo piersi, mam gesty bialy śluz, nigdy nie mieszylam temp. ale dzisiaj to zrobilam ( chyba ze strachu:( ) pod pacha mialam 36,6 w pochwie ok 37,2''c ( boli mnie gardlo ale nie wiem czy to ma znaczenia dla temp.)... pobolewa mnie brzuch od paru dni tak jak przed okresem i z tylu dolna czest kregoslupa, czytalam gdzies ze warto obserwowac szzyjke macicy (wiec tak tez zrobilam), dzisiaj mam ją wysoko raczej twarda ( ale nie tak jak zawsze) i jest otwarta... czy gesty bialy sluz, bolace piersi itp swiadcza o tym ze okres nadejdzie czy to raczej ciąża? na chlopski rozum nie bylo mozliwosci abym zaszla ( przynajmniej tak mi sie wydaje) ale juz wariuje i sama nie wiem co mam myslec :(((( prosze niech ktos mi pomoze:((((

Zrób test. Nie wiem co wnioskowac po objawach, które opisałaś. Pasują i do okresu i do ciaży. ALe skoro piszesz, ze praktycznie nie było możliwości, żebyś zaszła... to chyba nie ma się czym martwić.

chyba jeszcze troche poczekam bo boje sie zrobic ten test :( bo jezeli wyjdzie ze jestem w ciazy chyba sie zabije :(((((

echhh nawet nie wiesz jak Cię rozumiem. Ja pomimo tych dwórch testów nadal mam schizę ;/ nigdy mi sie nie spóźniał tyle okres :< 2 dni to niewiele, nie amrtw się na zapas, bo to tylko źle na Ciebie wpłynie i jeszcze bardziej Ci się może opóźnić.

Gość cieeezka ssprawa
a co dokladnie robilas?

no fakt ale jak tu sie nie martwic :(((( i tak schiza zalapalam wczesnie bo dopiero dzisiaj ale juz mi to tak dalo popalic ze tragedia :((( a ty jakie masz objawy ze sie stresujesz? moze zapytam inaczej jakie objawy moga swiadczyc o ciazy?i czym sie roznia od objawow przed okresowych? :(

Gość cieeezka ssprawa
ja jestem tez w podobnej sytuacji bardzo się martwie. współzylam w 5 dzien cyklu w okres,chlopak tez nie doszedl ale mozliwe ,ze wydzielil się ten płyn a okazalo sie,ze gumka się zsunęla i zostala we mnie ,nie wiem ile czasu dokladnie ale w srodku nie byla brudna. To bylo w sobote o 18 o 7 rano w poniedzialek na wszelki wypadek wzielam escapelle niby powinnam okresu dostac 12 ale wiem,ze ten lek tak dziala ale strasznie sie boje,masakra :(

jak " co dokladnie robilas?" bo nie rozumiem pytania do czego to sie odnosi

Ja już wczesniej opisałam tu swój przypadek, więc nie będe się powtarzać dokładnie. Sama nie wiem czemu mi sie ten okres spoznia. Kochaliśmy się 20go, gumka pekła. Okres powinnam dostać 6-9 kwietnia i nic. Poza tym w święta w toalecie zauważyłam cos co przypominało sluz zabarwiony na czerwono, taki jakby skrzep. Już sobie wszystko wmawiam, ze to może jakieś wczesne poronienie czy coś ^^ w takich sytuacjach się różne scenariusze analizuje :/

CIEZKA SPRAWA- jezeli wspolzylas w okres to prawdopodomnie mialas dni nie plodne, wielki + chlopak nie doszedl, a przed plyn ktory wydziela facet nie zajdziesz w ciaze :)