Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tylko poważne odpowiedzi :(

Temat z serii czy jestem w ciaży :((

Polecane posty

Gość Pszczoła*20
apteki chyba są otwarte... a lepiej w aptece niz drogerii (mowie z wlasnego doswiadczenia...)

Gość Pszczoła*20
apteki chyba są otwarte... a lepiej w aptece niz drogerii (mowie z wlasnego doswiadczenia...)

Gość do mimi
idz w aptece kupisz bobotest ponoc dobry po 2 tygodniach od stosunku juz wynik pozytywny moze byc a tobie tymbardziej kilka dni po spodziewanym terminie miesieczki wyjdzie wiec ze jak bezdie negatywny to ciazy nie ma pszczola a ty ile czasu po stosunku zrobilas test ile ci sie okres spoznia a z tymi kapielami bym odradzala tu byla dziewczyna ktora zaszla w ciaze nie wiedzac ze jest brala dlugie gorace kapiele i ma chora coreczke na ktora patrzyc nie moze i chce ja oddac do adopcji.no ale jej wina gorace kapiele moga uszczodzic plod bo temp wod plodowych jest stala a biorac gorace kapiele dziecko sie przegrzewa tak jak na sloncu dlatego sie odradza opalanie i kapiele gorace w ciazy.kapiel taka moze spowodowac poronienie ale czesciej powoduje oszkodzenie plodu..

Gość do mimi
apteke masz napewno jakas otwarta tylko sprawdz w necie dyzury w swoim miescie chyba ze chcesz do jutra sie meczyc z niepewnoscia chyba lepiej wiedziec na czym sie stoi?

Gość do mimi
tobie wyjdzie nawet wieczorem bo jestes juz kllka dni po terminie wtedy obojetnie kiedy zrobisz wyjdzie juz w przypadku ciazy 2 tyg trzeba robic rano z pierwszego moczu bo wtedy jest duze stezenie hormonow ale jak pisze rob nawet noca i bezdiesz miec pewny wynik

Gość Pszczoła*20
Testy robiłam tydzien po dniu w ktorym powinna wystapic miesiaczka i drugi 3 dni pozniej.... oba w srodku dnia niestety

Gość co za czlowiekkkkkk
mimiiii doskonale Cię rozumiem. Mi też chłopak mówił zrób test zrób test a ja nie chciałam za nic w świecie,bo bałam się ,że zawału dostane. Może przestań o tym myśleć i naprawde będzie ok? A możesz jeszcze raz opisac przypadek w jakich okolicznosciach mialabys zajsc w ciaze ,bo nie pamietan

Gość do mimii
pszczola napewno nie jestes w ciazy bo tydzien po terminie powinno wyjsc idz tak czy tak do lekarza da ci cos na wywolanie miesiaczki przebada hormony

Gość do mimii
mimi teraz juz nie ma co gdybac jak jestes w ciazy to jestes jak nie to nie.idz kup zrob napisz co ci wyszlo.musisz pogodzic sie z tym co bezdie. oczywiscie zycze zeby byl negatywny test

Gość Pszczoła*20
Problem w tym że byłam u ginekologa.... : " jestem w 46 dc a dotąd miałam regularne w miarę 29-30 dni. Poszłam do ginekologa 4 dni temu i on zrobił mi usg i powiedział że mam dziwnie poszerzone endometrium jak przy ciąży... (prawie się popłakałam na tym łóżku). Przepisał mi luteinę na wywołanie okresu... dzisiaj będzie 3 dzień i NIC... Ale ja wcześniej robiłam 2 testy ciążowe jakoś koło 40 dc i 38 dc i oba wyszły negatywnie. Kochałam się z chłopakiem zawsze z zabezpieczeniem i nic nie pękło... Ciągle kręci mi się w głowie ale sama już nie wiem czy to nie od wachania hormonów..."

Gość co za czlowiekkkkkk
skoro kochalaś się z zapezpieczeniem,nic nie pęklo,nie zsunelo się to jak chcesz zajsc w ciąze? no prosze Cie:)

Gość Pszczoła*20
No wiem wiem.... ale w ustach ginekologa "poszerzone enodmetrium jakby ciążowe" i brak okresu brzmią strasznie i sama zaczynam się denerwować...

z tym zajsciem to moim zdaniem nie mozliwe.... zawsze sie zabezpieczalismy, a nawet jesli nie to stosunek przerywany i to w dni nie plodne jedynie, raz nam sie przydazylo ze gumka sie zsunela zostala we mnie ale chlopak nie doszedl i moim zdaniem to bylo po owulacji juz ok 3 dni.. wiec nie wiem co jest nie tak:( nerwy albo co innego

Gość co za czlowiekkkkkk
pszczoła20 co do Ciebie to na bank nie jesteś w ciąży chyba ,że uprawialiscie petting,później się myłaś i plemniki miały idealne warunki żeby się "zagnieździć" a co do Ciebie mimmi nie chce Cię straszyc ale juz troche gorzej:( stosunek przerywany nawet w dni niepłodne może być niebezpieczny zwłaszcza,że plemniki jeszcze troche się w Tobie utrzymują. A prezerwatywa Ci się zsunęla i mógł zostać w Tobie ten płyn,ja po takim przypadku wzięlam dla pewnosci escapelle. A jeszcze jedno ile Ci sie spoznia okres i czy często się to zdarza? Bo jezeli tak,to chyba nie masz się czym martwic:)

okres spoznia mi sie ok 3-4 dni, czesto mi sie spoznial, 1-2 dni czasami dluzej nawet na zmiane pogody.. ale teraz sie boje :( naczytalam sie o szyjkach macicy na forach i sie zeschizowalam... :(

Gość co za czlowiekkkkkk
też mialam ładne schizy a pomysl,że jestem jeszcze mlodsza od Ciebie. Ale własnie pomyslalam,ze co ma byc to będzie,bo przecież już nic z tym nie zrobie a dziecka i tak nie usune. I co przestalam o tym myslec przestalam przy kazdej "wizycie" (:P)do łazienki mocno po siusianiu się wycierac jak to wczesniej ciągle robilam i co ?okres przyszedl sam. Teraz wiem,że sex to jeszcze nie dla mnie :P

Gość co za czlowiekkkkkk
wiem,że to tak łatwo mówic,bo mi tez kazdy wmawial,ze bedzie dobrze a wcale mi to nie pomagalo ale mowie Ci ,ze moze warto się wyluzowac:(

Gość co za czlowiekkkkkk
więc tak: sluz mialam taki jak pisali,ze wystepuje taki w ciazy,brzuch mialam jakby wiekszy,staralam się jak najmniej jesc ,żeby nie było go widać,raz wstałam i miałam zawrót głowy ,ogólnie nienajlepiej...po prostu wmówiłam sobie objawy typowo ciążowe.

Gość co za czlowiekkkkkk
dokładnie taki sam:) więc głowa do góry i też się naczytalam,że w ciąży się taki ma:o a to wcale nie prawda! taki sluz wystepuje przed okresem i w dni płodne:)

ufff troszke mnie pocieszylas ;* :( jak da rade to kupie dzisiaj test, i zrobie go w pierwszym lepszym miejscu z ubikacja. dziekuje ;*

Gość co za czlowiekkkkkk
aż 6 dni :( tylko,że wiesz jak brałam tabletke i ona mogla spowodowac przesuniecie okresu:( a u Ciebie to pewnie stres,więc głowa do góry!

kiedys bralam escallepe i dostalam w terminie okres, ale nie raz jak sie stresow3alam to tez mi sie przesuwal trzymaj kciuki:(

Gość co za czlowiekkkkkk
a jestes teraz w klasie maturalnej czy juz po ? bo jak jestes to moze lepiej się nie stresuj ,bo i okres nie przyjdzie i matura gorzej pojdzie:(

jestem na 1 roku studiow, a i tez stres nie wskazany bo tylko szkole zawale... i obym nie byla w ciazy