Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość finish przeznaczony

kobiety , po co ta cała maskarada skoro

Polecane posty

czyli jaki z tego wniosek? bierzesz kota,przedziurawiasz worek dalej jesteś z niczym marny koniec:O dlatego zostaje przy tym aby najpierw poznać kota,a potem zająć się workiem:D a ty jak tam uważasz:D

Gość buhahahahahahahahahahaha
"nocne Polaków rozmowy" :D uśmiałem się nie ma co:D padlina,polędwica,kot i jabłko:D

Nie zaznaczyliście jedynie,że to wszystko zależy też od grubości worka:D Reasumując to co napisaliście śmiem twierdzić,że babskie myślenie zakłada teze ,że -nie prześpisz się z kimś kogo nie znasz -nie prześpisz się z kimś bez najmniejszych szans na związek -będziesz tak długo deptać aż wydepczesz -bez żadnych uczuć nie ma sexu -bez odpowiedniego przedstawienia nie ma obiadu -bez zbędnych smutów nie ma przystawki -jeżeli się odpowiednio nie postarasz obiad znika Ci sprzed nosa:D Tak??:D Myślałem,że sprawy są prostsze:D Teraz już wiem,że trzeba obrócić kota ogonem i w dodatku najlepiej przywiązać żeby nie zwiał:D

I powiem Wam jeszcze,że z tą całą Waszą rozumnością był bym sam do końca życia,bo mój kot po zdjęciu worka stał się moim kotem-nie,nie brałem w ciemno ale dałem wystarczająco dużo czasu na wykazanie się,że to pers nie dachowiec:D

Gość małamaciupka
Wyszukane słownictwo bije po oczach:D Nie wzięliście pod uwagę jednego:większość w dupie ma samego kota i bez względu na to ,czy jest to pers czy dachowiec pozostaje przy worku!

Gość finish przeznaczony
pyskacz myślałem że chociaż na chwilę odchodzisz od kompa - myliłem się

Gość buhahahahahahahahahaha
Nie pyskacz.Nie stałem ze stoperem!Czasem trzeba poświęcić kotu więcej uwagi-o ile się ma ochotę rzecz jasna.W innym wypadku na miejscu kota sam bym się oddał do schroniska:D

Gość finish przeznaczony
pyskacz się mądruje i ma jazdy , ciekawe jak jest z nią naprawdę , czy umie tylko pisać , czy mówić tak samo też , bo będąc w worku może ktoś jej nie usłyszeć, więc może woli pisać

Gość finish przeznaczony
wireless pracuje pyskaczu, prawda? nie trzeba używać zbędnych słów , ani się widzieć......

Gość finish przeznaczony
ja akurat czekam przed kompem na wielkie wydarzenie i jestem podminowany straszecznie , chyba wejdę z siebie , a co do kota , jak poświęcisz sobie sporo uwagi , może kiedyś wyjdziesz z worka

nie wiesz co ja robię więc może się nie wypowiadaj w tym temacie zajmij się lepiej własnym kotem i własnym workiem:D ,bo póki co dokazujesz...różnica poglądów też może wzburzyć-prawda:)

Gość jestescie jebnieci

Gość finish przeznaczony
ochhh co za powaga jakaś podejrzana........a i będzie czas na kotki - bez obaw , później

Gość finish przeznaczony
tak jesteśmy jebnięci , zwłaszcza kobiety i faceci - reszta jest ok

Gość finish przeznaczony
co do lądowania na łóżku - zapewne czasem lepiej pod - jak kotka zajmuje całe łózko wszerz bo ma niedowagę

Twoja złośliwość wynika chyba z braku tych kotek skoro masz taka niebywałą zdolność do podsumowania innych:D więc może lepiej zajmij się wielkim wydarzeniem:)

Gość finish przeznaczony
to czysty sarkazm a nie złośliwość - a Ty dalej z tym brakiem szukasz jakiegoś drugiego dna , którego nie ma - widzieć to czego nie ma - domena

"jestescie j**nieci! nie sledze watku od poczatku ale ostatnia strona mnie naprawde ubawila, dzieki! bo musze do pracy isc a lepiej miec przy tym dobry humor" zawsze są plusy:D

Gość finish przeznaczony
bez jadu nie ma składu - fakt - odwracanie kota ogonem - też