Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość halinka młynkowa

film ze Smoleńska. Jeszcze zanim przyjechała straż.tam nie ma mgły!!!

Polecane posty

Gość bohateromaniaczka
skasuj spacje i sie otworzy

Gość garfieldowa
Dokładnie, nie ma żadnego sensownego motywu. Ale trzeba trochę pokoloryzować, dorobić tajemnice, bo jest za mało ciekawie :-o

Gość mamba si
CO TEN RUS GADA NIKT NIE WIE???

Gość ja nie wiem jak można
tam coś jeszcze zobaczyć, przecież tam nic nie wodać bo filmik jest złej jakości, trzesie sie od góry do dołu i mnie szlag trafia jak mam oglądać coś takiego, z wielkim trudem słyszałam jedynie te domniemane strzały, czekam na olśnienie lub na wizję żeby coś zobaczyc

Gość bohateromaniaczka
mamba si co ty sie tak uczepilas do tego co on gada mowi w naszym jezyku o kurwa ja pierdole cos w tym stylu duzo ci to wyjasnilo??

Gość mgla jak cholera!
ja poprosze o screena z zaznaczona postacia bo ogladam ogladam i widze tylko galaz

Gość garfieldowa
Fani spisku wszędzie cos zobaczą. A im bardziej niewyraźny film, tym lepsza pożywka dla ich wyobraźni...

Gość agrafa123456
a opis filmu to "pierwsze minuty po upadku samolotu prezydenta Polski"

Gość on mowi cos w stylu
Ja piepdole

Gość lkioi
Nic tam nie ma, co do teorii spiskowych to fakt, ponosi co niektórych tutaj fantazja

Gość ggggko
to cos co pojawia sie za drzewem i sie rusza... ja widze ze to kroki robi nawet. Wydaje mi sie ze to czlowiek, niekoniecznie z samolotu, moze jakis ratownik jjuz

Gość bohateromaniaczka
kazdy z nas ma swoja opinie na ten temat bedziemy siedziec i kazde z nas bedzie mowic co innegoaz wyjdzie zx tego ostra kicha i taki final bedzie a pozniej kazdy bedzie mowil ze to nie on powiedzial i wogole beda kabarety z cyrkiem na kolkach

Gość on mowi cos w stylu
bohateromaniaczka, czego ty sie tak na nia drzesz? uczepila sie? nie zna jezyka i pytala a nikt jej nie odpowiadal

Gość ggggko
no ludzie jak mozecie nie widziec tego co sie tam rusza! W lewo , w prawo, za drzewo ucieka, i potem znów sie wychyla!

Gość śledcza
obejrzalam ze 4 razy, slysze dokładnie strzaly, przerazil mnie śmiech ruskich po drugim strzale, i wiecie co... teraz to jakos juz nie mam watpliwości, w ogole po obejrzeniu tego filmu poczulam straszny niepokoj, chyba strach i szok tego co to filmowal udzielił mi sie, poczułam sie jak bym tam byla, okropnosc

Gość mamba si
TAK MOWI. JA NIE WIDZE TAM NIKOGO, BARDZIEJ ZASTANAWIAJĄCE SĄ TE ŚMIECHY PO DRUGIM STRZALE.

Gość bohateromaniaczka
kilka stron wczesniej juz jej przetlumaczylam to co on mowil trzeba wyraznie czytac a nie wyrywkowo ogladac posty bo to jest ich ogladanie a nie czytanie

Gość lkioi
ggggko no ludzie jak mozecie nie widziec tego co sie tam rusza! W lewo , w prawo, za drzewo ucieka, i potem znów sie wychyla! Ja tam nic nie widzę

Gość mam okres
mnie jedyne co wkurwia i boli to jeżdżenie po facecie, który to kręcił, tak jak to się zdarza teraz na jutubie. się kurwa nagle bohaterowie znaleźli, którzy przez wrak i płomienie by skakali ludzi ratować, już widzę ten ich żałosny akt poświęcenia, szczególnie na drogach przy wypadkach, gdzie stoi tłum i może jedna osoba zadzwoni na pogotowie. jacy z nas są hipokryci to się rzygać chce :o a co do całego zdarzenia - największy błąd to jest Polaków, bo wrzucili tyle osób w jeden samolot, jak to usłyszałam to myślałam, że mamy prima aprillis, bo nawet ja bym na to nie wpadła, żeby pakować pół rządu do jednej tutki. a druga sprawa, że podejrzany to jest kontroler, bo ja nie wiem jak można wysyłać pilota do Rosji, jeśli ni w dupę nie umie rosyjskiego, no to chyba jakaś parodia, nie wierzę w to co mówił ten facet. pewnie sam spierdolił sprawę i teraz szuka łosi.

Gość lkioi
W komentarzach pod filmem jest napisane co tam mówiono

Gość mamba si
A POCALUJ MNIE, NIE MUSIALAS ODPOWIADAC.

Gość ggggko
ja sie sama nakrecam, ale tez strasznie mnie ten film przerazil, czuje jakbym tam byla na zywo. Koszmary gwarantowane. chyba czas na sen.

Gość ggggko
no przypatrz sie. patrz od 40 do 43sekundy. Jest takie drzewo po prawej stronie. I patrz na dół tego drzewa po lewej stronie jak patrzymy.

Gość on mowi cos w stylu
A postaci zadnej nie widze. tylko cos z lewej strony drzewa co przypomina ksztaltem galaz wygieta w lewo. to jest pionowo i porusza sie,ale to nie czlowiek

obstawiam dwie wersje: 1.Kaczyński kazał na siłę lądować pilotowi w trudnych warunkach żeby się nie spóźnić 2.kontroler,aparatura nawaliłą czyli błąd po stronie ruskich ale go chronią, rzynajmniej na razie. żeby w toku śledztwa to wykazać..gostka posłąć do pierdla bla bl bla

Gość ejjjjjjjjjeeee
pamietacie ze najperw podawali ze 3 osoby przezyly??? 3 strzaly....a cial wszystkich ofiar nie odnaleziono ( tzn kawalków) rownie dobrze mogli te 3 osoby dobic, zabrac a do identyfikacji wystarcza kawalki........ :o boje sie tego wszystkiego, ruskie sa straszne a putin to zimny komuch

Gość bohateromaniaczka
a co MAMBA SI prawda w oczy kluje ze nie czytasz tylko ogladasz posty??? jakos nie widzialam zadnych ochotnikow zeby ci to przetlumaczyc i nie trzeba znac ruskiego zeby pokapowac sie co on krzyczal trzeba czasem mozgu uzyc mozna to bylo skojarzyc np z o cie chuj ja pierdole

no ja to pisze od rana, ze wyobraźnia ponosi...są widac Polacy ktorzy chca wznienic ogien, zrobic afere, sensacje po co?? pytam POCO??

Gość ggggko
ja sie boje wojny:(