Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość halinka młynkowa

film ze Smoleńska. Jeszcze zanim przyjechała straż.tam nie ma mgły!!!

Polecane posty

Gość przestancie juzzzz
macie schizy juz,jasne spadli wstali i chodzili po lesie .opanujcie sie troche ludzie!

Gość e nikogo tam nie ma
nie widze zadnej wychodzacej osoby zza drzewa. w ogole niby kto to mialby byc. ja sie boje tych srzalow i smiechu. to jest najdziwniejsze

Gość hhhhhyhgff
tam ktos idzie, ale to moze jakis rosjanin co byl w poblizu

ludzie, owszem ktos mógł przezyc ale zanim nadeszła pomoc to niestety ale zmarł, to była ciezka katastrofa...po drugie to co widac za drzewem to ewidentnie kawalek samolotu albo drzewa, w takiej sytuacji szczątki, leza wisza moga sie ruszac pod wopływem rużnych czynników

ja też widzę jakas postać. Słuchajcie spójrzcie dokładnie od 39 sekundy wprost na to drzewo zaraz za samolotem, na dole drzewa przy konarze wysówa sie jakas postać i tak jakby sie chwiała nie wiem sama ale cos tam wychodzi na pewno. Widać to przez około 3 sekundy bo potem kamera jest przekrecona.dziwne...

tak przechodzi, bo wiesszz, tam mieszkaja ludzie, ktos mogł tam chodzic i ogladac, ludzie sa dziwni i sie lubuja w takich rzeczach, a niby kto mialby to byc

Gość klklklklklkkkk
a moze to ruscy tacy sami jak ten co filmuje chodzą tylko po prostu przyszli od drugiej strony? boze juz sama nie wiem :O

Gość durnoty gadacie
przeciez ten samolot jest zielony! co wy za kit wciskacie, nasz jest a wlasciwie byl biało-czerwony

Gość garfieldowa
Napiszę to jeszcze raz. Nawet jesli ktoś tam chodzi to o czym to świadczy? Chodził "nasz" pan z kamerką, chodził dziadek, którego widać kilka razy z bliska, ktoś mógł tez koło samego wraku chodzić. To takie dziwne strasznie?

ale to podwozie z tymi kolami moglobyc innego koloru, mysle ze to co widzicie to gapie którzy przyleźliz ciekawosci i tyle, a co do przezytych ludzi to juz napisalam

Gość e nikogo tam nie ma
a ja widze czolg!!! 00:46

Gość garfieldowa
Ta od samosi to już na innym wątku była opisywana. Jaki z tego wniosek dla naszej tu dyskusji? Ona tylko przepowiedziała, że będzie żałoba narodowa, nie powiedziała, że będzie zamach zorganizowany przez Putina :-o

Gość mi nie działa
świetnbie, tylko mi nie działa tylko i wyłącznie ten filmik :( :( :( nie ma play ani nic abym go uruchomił na tej stronce

Gość e nikogo tam nie ma
a nie widzial bialych elemntow samolotu. jest caly rozwalony, nie dziwne ze w innej , wewnetrznej czesci mogl miec taki kolor,

Gość 12211133waw
na sto procent tam jest jakis człowiek dajcie sobie powiekszenie.

Gość patka amtak
gdzie widzisz czołg?

Gość patka amtak
na poczatku tej strony , ktos dał link spróbuj tam , moze ci kiepsko internet chodzi Włącz strone i poczekaj jakiś czas az sie załaduje

Gość frrrrruzia
tam nie ma człowieka to gałąź która znajduje się przed kamerę.LUDZIE!!!! mnie nurtuje jedno (moderatorki kasują mi temat) ponoć znaleziono nieuszkodzony wieniec, który prezydent wiózł do katynia!!!Jakim cudem ocalał wieniec skoro zgineli wszyscy ludzie?

Gość Botkek
Drodzy Polacy ci przeciw i za Zamachem w Temacie Nostradamus przepowiednie i cos tam na stronie "7" nick "w tv mowili" ta osoba napisala otym nicku o Tej Tragedi w Rosji ,MNIE ZAMROZILO PO PRZECZYTANIU TEGO WPISU TEJ OSOBY!" gosc Ma informacje i jest Prawdopodobnie DZIENNIKARZEM ZOBACZCIE CO NAPISAL Dopoki jego wpis istnieje! SZOK!!!

Gość garfieldowa
Botkek, linka wrzuć.

Gość e nikogo tam nie ma
na str 7 nie ma takiego nicku

Gość frrrrruzia
był martwy ale nieuszkodzony!!Czemu go nie rozerwało jak większości rzeczy w tym ludzi?

Gość dydfhdsf
wklejcie to co ten koles mowil, bo nie chce mi sie szukac

I w 39 też. Ale musiałam chyba z dziesięć razy obejrzeć żeby wreszcie zobaczyć. :)

Gość e nikogo tam nie ma
a z tym czolgiem to wiem, że tylko piksele i cienie tak sie ułożyły. to tylko dowod na to ze mozna zobaczyc tam wszystko. zastopujcie na 00"46 po prawej jakby czolg.hehe :P