Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kaktusowata

brzuszek na usg okazał sie o dwa tygodnie mniejszy :)

Polecane posty

troszke sie tym martwie dzis ide do lekarza to pewnie dowiem sie cos wiecej ale chciałabym wiedziec czy któras z was tez miała podobna sytuacjie czy np stosowanie jakiejs odpowiedniej diety wpłynie na to aby brzuszek troszke przytył sama nie tyje zbyt wiele bo to juz 33tc a ja mam na plusie dopiero 6 kg odzywiam sie normalnie i raczej jem duzo sama juz nie wiem co mam robic

Gość jak to brzuszek
toi nie jest wazne tylkko czy dziecko na usg wyszlo ok i na taki tydzien jak miec powinno???? bo o tym nie piszesz tylko o wielkosci brzuszka a to o niczym nie swiadczy

Ja w ciazy przytylam 8,5 kg, ale stosowalam zadnej diety...jadlam to na co mialam ochote na usg zawsze brzuszek byl mniejszy o 2 lub 3 tygodnie...synek urodzil sie moze z nizsza waga urodzeniowa ale zdrowy...urodzilam 3 tygodnie przed termonem, ale jakby donisila do terminu to synek by sie urodzil napewno wiekszy....nie masz sie czym martwic:)

Gość jak to brzuszek
ale to oni na usg brzuszek mierza? nie rozumiem mi jerszcze lekarz wogole brzuszka nie mierzyl nic nie mowil tylko malenstwo mierzy i to jest wazne........no to ja sie nie lapie o co chodzi tez mam maly ale myslalam ze to nie problem lekarz nic wogole w tym dziwnego nie widzial bo jestesm rozne i roznie tyjemy

heh wszystkie inne wymiary dzidzi sa ok tylko ten brzuszek mniejszy :( dzieki za słowa otuchy ze mam sie nie martwic mam nadzieje ze i lekarz mnie dzis uspokoi

kaktusowata naprawde nie masz sie czym przejmowac:) TO ja mialam powod do zmartwien, gdzie w 34 tygodniu brzuszek byl na 32 tydzien a glowka na 37:O synek urodzil sie zdrowiutki i glowki wcale nie mial takiej duzej:)

faktycznie miałas powód do zmartwien całe szczescie co widze po stopce waga i wielkosc twojego malenstwa ok :)