Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak dumam i dumam

spodnie rurki rozm. 30

Polecane posty

Gość tak dumam i dumam

kupilam wczoraj spodnie rurki, czarne, sa swietne, nie mialam nigdy rurek i troche sie dziwnie czuje mniejsza o to, takjak napisalam ich romiar to 30, no sokoro robia taki rozmiar chyba jest dla takich osob jak ja nosze tak 38/40, ale mam zgrabne nogi, lydki b.szczuple i w ogole mam proste nogi , no ale wydaje mi sie ze za gruba jestem:( do szpilek fajnie wygladaja do dluzszych tunik, swetrow ale boje sie ze ktos mnie wysmieje, zawsze nisko sie oceniam, ale chcialam byc modna, teraz zaluje powiedzcie mi co tym sadzicie i jak je nosic zeby bylo fajnie:)

Gość tak dumam i dumam
?

Gość tak dumam i dumam
no wiesz..nienaganna to ona nie jest, mam 165, no i waze 62 kg, ale nogi sa ok, tylko uda mi sie grube wydaja, nie wiem, troche mi boczki wychodza ale w tym rurkach akurat nie moze przesadzam ale jak mozna je fajnie nosic? a skusilam sie na nie bo widze wiele dziewczyn w rurkach i do najszcuplejszych nie naleza

Gość gem_ma
no weź przestań. po prostu ubieraj dłuższe bluzki lub tuniki i voila:-)

ja noszę 42 rozmiar ja mam szeroką d... i dość masywne uda i bardzo rozbudowane łydki przy 170zm wzrostu i też mam kilka par rurek głownie jeansów i o dziwo nawet wyszczuplają ;) ciemne kolory wiadomo 38/40 to jest całkiem dobry i jak najbardziej w sam raz rozmiar :) czym ty się przejmujesz ??jak rurki są dopasowane to ok przykładowo moja siostra ma tak chude nogi że jej wiszą ..rurki prawie każde w udach i łydkach ma zapas ;)ale brzuch i tyłek ma konkretny od zawsze

ja rurki noszę różnie do dłuższych bluzek koszul sweterki z golfem i pólgolfem ja zawsze wyglądałam dość dziwnie bo z racji dobrze wyrobionych mięśni brzuch mi nigdy nie odstawał czy nie wyłaził a jak sobie przytyje to zawsze odkłada mi sie na tyłku i udach jak jest się okrąglejszym to lepiej wybierać ciemne kolory rurek

Gość stu tu tu lejarz
eee bez urazy ale 62kg do 1,65 to troche grubawa musisz byc :o

Gość tak dumam i dumam
haha stulejarz "grubawa" no szkieltem nie jestem, co w tym zlego?? lae zauwaz ze na mase ciala nie tylko sklada sie tluszcz, kazdy ma inna budowe kosci itp, akurat gruba nie jestem, ale tak chyba w sam raz, zreszta komu mam sie podobac to sie podobam, zreszta w moim zyciu to juz wazylam 48 kg, potem 55, potem w ciazy az 70, po porodzie 55, no a teraz przez zime jakos mi przybylo, ale ponoc przesadzam:) :P fajnie dziewczyny odpisalyscie:) ja tam tez nigdy nikogo nie krytykuje, no i nie kazdemu jest dane miec figure supermodelki ! i dobrze