Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anonim15874

Z ust dziewczyny.. obelga.. Co Wy na to ?

Polecane posty

Gość Anonim15874

Jedni powiedza,ale slownik, o tak bogaty w łacine. Ale widząc takie dno, nie mogłam inaczej.. dziewczyna 17 l. rozkłada nogi przy każdej okazji i nazwała mnie kurwą, kiedy nie wie o mnie nic, za to ja o niej wiem, aż ponad to. O to moje słowa w jej kierunku : Dzi*** jeba** myślisz, że jak ryj wymalujesz jesteś z tego powodu bardziej lubiana ? Nie będę cię dziewczyną nazywać, bo tak jak ty się szanujesz, to powiem ci szczerze ja lepiej psa traktuje. U kochanie łzy poleciały ch** mnie to interesuje szmatławcu jeba**. Nie pamiętasz już jak to było gdy jeszcze z szacunkiem się do ciebie zwracali, bo to było dawno temu jak mieszkania za darmo dawali. Czasy sie zmieniaja dziewczyny również, mimo, że jestem dziewczyną to tak własnie mowie, bo ja sie szanuje ,na prawo i lewo dupy nie pruje, nie potrzebuje sie dupic by o mnie gadano.. bo mi mowia, ze mam mozg a tobie ze siano :)

Gość Nazelny_Cham^Kafe
Przepuściłem ten bełkot przez komputer NASA żeby uzyskal czytelną wypowiedź. Niestety komputer się spalił przy próbie analizy...🖐️

Gość wzdechniecie
Pewnie ja obrazasz bo ona jest ladna, szczupla i ma powodzenie a ty jestes gruba i brzydka ;(

Gość tragedia w pięciu aktach
Szanujesz się? Nie udowadniasz tego posługując się takim rynsztokowym słownictwem. I jeszcze jesteś z tego dumna.

Gość boy boy boy
Nic nie zrozumiałam w wypowiedzi autorki.:( To na pewno jest napisane w języku polskim? :O

Gość fdod razu widac
juz po 2 pierwszych zdaniach widac ze jestes o nia zazdrosna:))) "myslisz,ze jak sie wymalujesz..."-suuuuuper tekst:) i ile Ty masz lat dziecko?bo jak 14 to ok i nie bylo tematu...

Gość Anonim15874
O taak jest śliczna , ale sie puszcza, nie wiem czy jestem brzydka , nigdy nikt mi tak nie powiedział, ale nie mi to oceniać.

Gość fdod razu widac
juz po 2 pierwszych zdaniach widac ze jestes o nia zazdrosna:))) "myslisz,ze jak sie wymalujesz..."-suuuuuper tekst:) i ile Ty masz lat dziecko?bo jak 14 to ok i nie bylo tematu...