Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xmenka123

Dlaczego jest taka nagonka na kobiety nie chcące karmić piersią!

Polecane posty

rodziłam 4 miesiace temu (w koncu i tak cesarka sie skonczylo) , probowalam karmic piersia - uwierzcie godzinami przychodzily polozne i przystawialy mala,uczyly mnie jak karmic, sciskaly piersi, przykladaly kapturki (bo mala nie umiala zlapac) - cuda ze mna wyprawialy a ja czulam sie coraz gorzej, w koncu jedna polozna taka mloda siksa zaczela gadac ze jestem zla matka ze nie potrafie nakarmic a ja... wylam caly dzien bo tak sie wlasnie czulam - jak najgorsza matka na swiecie. dopiero na nocnej zmianie przyszla do mnie starsza polozna i jeszcze raz ze mna probowala. w szpitalu bylam tydzien a ona codziennie do mnie przychodzila i probowalysmy a mala nic. darla sie i wykrecala i pic tego mleka nie chciala. nawet jak sciagalam nie wypila ani lyka z butelki... i tak karmie modyfikowanym. bardzo chcialam karmic piersia bo ciezko nam finansowo wyrobic z kupowaniem mleka mod. ale nie mam wyjscia. mala nie chce cycka i juz. a nakarmic z butli tez sie nikomu nie da tylko mi wiec jestem tak samo "uwiazana" jakbym karmila piersia :D hi hi (jak wrocilam ze szpitala tez probowalam dalej karmic piersia ale nie udawalo sie - po miesiacu dalam spokoj, a pokarmu mialam duzo)

Ja mam nagonke od ojca i meza, a dziecka jeszcze nie ma, postanowilam nie poruszac tematu.

Gość upaaaa
hopa