Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aguska1234

czy mąż mnie nadal kocha???

Polecane posty

Gość Aguska1234

Witam!!!Jestem dwa lata po ślubie.Mamy rocznego synka.Mieszkam za granica i dosc często zdarza się że ok miesiąca jestem sama z małym w polsce.Wczoraj mój mąż powiedział że jak wracam z "urlopu" do niego to "on nie wiem jak się zachować"-nie wiem co o tym myśleć,bo już od dawna przestał starać się o mnie i nasz związek..."kochamy się" ale najczesciej z mojej inicjatywy/...czy ktos ma podobnie???proszę o pomoc-co wy o tym myślicie...

a co to znaczy że on nie wie jak sie zachować bez sensu gadka normalnie ma się cieszyć że wróciliście po miesiacu do niego

Gość taksobiemysle
Trudno po takim opisie uznać czy kocha czy nie.

Gość xccxcxcxcxcx
jak czeka to kocha...twoje pieniadze:classic_cool:

Gość fffffffffffff
Pamietaj ze rozlaka to zabojstwo dla zwiazku, my tez mieszkamy za granica i jesli jezdzimy na urlop to tylko razem. Pamietaj ze o zwiazek trzeba dbac, moze boli go to ze zostawiasz go samego na tak dlugi czas, caly miesiac was nie widzi, teskni i pewnie jakos sie to na nim odciska.

fffffffffff wez mnie nie strasz ja lecę na 2,5 mc sama z dziećmi mąż doleci potem mam się bać?

Gość Aguska1234
noo własnie to mnie zastanawia,bo kiedys sie cieszył, a wczoraj jak mi to powiedzial to mnie zatkało... i gdy chcialam przedyskutowac to on poprostu mnie zbył..

też by się przykro zrobiło drąż temat niech ci powie co to miało znaczyć powiedz mu że ci się bardzo przykro zrobiło

Gość fffffffffffff
Ja nie strasze, ja poprostu wiem jak to jest jak sie jest samemu, bylam 4 miesiace, najpierw tesknota a potem juz sie czlowiek przyzwyczaja i po takim czasie trzeba duzo rzeczy budowac od nowa.

Gość Aguska1234
do ffffff to nie pierwszy raz zostaje sam.Nigdy nie stawiam go przed faktem dokonanym tylko razem uzgadniamy date mojego lotu.i tym razem to on chciał na miesiac wczesniej mnie wysłac a ja chciałam na 2 tyg.przed nim przyleciec do kraju.dlatego szukam porady..

Gość skoro w TV
bo na obczyznie kasa sprawia, ze ludziom jebie sie w glowach. Wiem, bo widzialam tyle nieszczesc z tym zwiazanych ... I zadna znana mi para, ktora przyjechala z Polski razem juz nie wrocila...