Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdesperowana kura

Która z was segreguje skarpetki i gatki facetowi???

Polecane posty

Piza tym ten topik miał być żartobliwy - chodziło tez żeby w humorystyczny sposób poobgadywać niezaradność naszych chłopów. I od razu znalazła się wojująca feministka:o Dlaczego wy, feministki, nie dacie spokoju normalnym kobietom?? Dlaczego uważacie, że skoro wyprałam bieliznę męża, od razu jestem jego służącą? Ja tego nie pojmuję, naprawdę, żal bierze:(

Gość fffffffffffff
Tylko potem jest tyle tematow na kaffe ze maz mi nie pomaga itp, owszem jak tez wykonuje domowe obowowiazki i tez mamy jakis podzial, ale ja np do mechanika jade sama jesli mam problem ze swoim autem a i z meza tez czasami. Nie uwazam ze sa typowo meskie i typowo damskei zajecia, jak trzeba to pomagam mezowi cos naprawic, i calkiem niezly z nas team. Ale zeby sie podniecac przy skladaniu majtek, co to to nie. Wracajac do tematu, ja majtki i skarpetki oraz inne jego ubrania zostawiam mu na lozku i mowie zeby sobie powkladal je do szafek.

Gość fffffffffffff
I nie jestem feministka, co to to nie.

Ale zrozum, że my się nie podniecamy tym, że składamy bieliznę. To był żartobliwy topik, który zszedł na niezaradność naszych poczciwych chłopów. Tylko o to chodziło. A ty od razu z grubej rury. I uwierz, że gdyby mąż mi nie pomagał, nie napisałabym o tym na forum, tylko sama w domu z tym poradziła. W pewnych kwestiach zresztą nie chcę żeby mi pomagał, bo to się źle skończy:o

Klitajmestra - zgadzam się z Tobą! Mało tego, sama interesowałam sie kiedyś ruchem femnistycznym, ale teraz uważam je za bezsensowne, ich hasła "zrzućmy staniki" itp są bezsensu, one starają się upodobnić do mężczyzn zamiast walczyć o swoje prawa. Kobieta powinna być kobieca - taki jej urok, ale nie powinna być uważana za głupszą od mężczyzn, powinna mieć ten sam wybór i możliwości, ale uważam że jest wiele zawodów "typowo męskich" co nie oznacza że jedna na tysiąc kobiet może w nim się czuć świetnie - i o to chodzi, żeby dać każdemu wybór, a nie żeby upodabniać się do mężczyzn (znam kilka wojujących feministek i żadna nie nosi stanika, wszystkie noszą spodnie i są ścięte na zapałkę-krzywdzą same siebie). Dla mnie właśnie takie prawdziwe kobiety są prawdziwymi feministkami!

A temat miał być luźny i z przymrużeniem oka i właśnie że Ci nasi faceci to nieraz tacy niezaradni chłopcy właśnie:) Ty fffffffffffffff akurat kładziesz na łóżko, a my akurat segregujemy, każdy robi jak lubi :)

Gość laleczka z slicznej porcelany
ja segreguje facetowi gatki, skarpetki ale jak mi się chce :P

Gość hej hej hej hej hej
moja kobita to leniwa babka i mi nie segreguje, myślę ze kobiety powinny sprzątać, gotować i być zawsze chętne i gotowe :D a tak serio to ja zazdroszcze waszym faciom :P