Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Monika (28 l.)

czym nas zaskoczą krakusy w dzień pogrzebu?

Polecane posty

Gość steskniona za tym co bylo
skaa az Cie usciskam :) jestes pierwsza osoba z ust ktorej ja slysze tutaj akurat czytam, ze podzielasz moje zdanie, jak dotad zaobserwowalam, ze krakusy sa zadufani w sobie, wychwalaja Krakow pod niebiosa umniejszajac innym miastom i malo kto mowi prawde jak jest naprawde - naprawde podziwiam za szczera ocene tego miasta jako mieszkanka :)

przeciez ci co mieszkaja w krakowie jutro nosa nie wysciubia z domu, jak ja i wszyscy moi znajomi i rodzina. po co sie tam pchac? W nocy ogladalam na tvp1 relacje z ostatniej nocy przed palacem prezydenckim, prowadzil Kraśko i jakas babka. Nie mogli normalnie porozmawiac bo wielce zasmuceni, zadumani i w zalobie ludzie pchali sie przed kamere i robili glupie miny. Przeciez to obłuda jedzie. Taki patriota ale jak kamere zobaczy i uswiadomi sobie ze w telewizji go pokarza to malpiego rozumu dostanie. Obama nie przyjedzie, pare królów tez nie, Merkel tłucze sie jakimś autobusem przez Włochy, spokojnie bedzie... :)

steskniona za tym co bylo --- > szczerą prawdę mówię, sto razy bardziej wolałabym w warszawie mieszkać a nie w Krakowie, przeciez Krk można na piechote w 3 godziny przejsc ( z jednego konca na drugi ! )

jak kamere zobaczyli, to zaraz z komorki dzwonili do rodziny/znajomych, zeby ich zobaczyli i machali :o tez na to uwage zwrocilam.... do a ja w krakowie - nie rob wiochy, rzutujecie na cale spoleczenstwo a przeciez wypowiadacie sie tylko w imieniu grupki ... i tak juz klamka zapadla, nic nie zdolacie wywalczyc :P

dj moze i spoko ale nie AZ tak jak sie samo reklamuje - dla mnie przereklamowane ....zbyt tloczne, nie wspominajac o tym jak jezdzicie :( nie daj Boze wlaczyc migacz na zlym pasie i chciec kulturalnie sie wcisnac - masakra :o

Gość a ja w krakowie
to nic, i tak bedziemy walczyc jak prawdziwi patrioci :classic_cool:

Milo sie z Wami rozmawialo, ale niestety opuszczam Was, wiec zycze dobrej nocy :) No i jutro nie przyniescie wstydu - porzadek musi byc :) 🖐️

Gość ktos znajacy sie na rzeczy
Nowa Huta buhahahahahahaahaa najpierw sie tam przejedz a potem dyskutuj wsioku

Gość Dj pozdro
przecież wsioku mieszkam w hucie

Gość ktos znajacy sie na rzeczy
Nowa Huta to blokowisko, smrod i nic wiecej a skoro tam przesiadujesz tzn. ze stamtad sie wywodzisz - wspolczuje baranie

Gość Dj pozdro
to z jakiej dzielnicy syny jesteś?

Gość upssss
a nie wiecie czy jutro internet będzie działał na rynku czy zablokują pewnie tak bo bombe można zdetonować

Gość sendiA
z warszawy do krakowa, nie ciekawie, ja nie jade boje sie krakusow wrrrrrrrrrrrrrrrrr wrrrrrrrrrrr

Gość nbmnsdndmn
a co to za roznica czy działa? raczej laptopa tam nie wniesiesz, a nawet jak wniesiesz to między tymi wzbudzonymi patriotami nie dasz rady go używać, z reszta na stojaco to malo wygodnie:D

upssss zaraz sie okaze ze wszyscy odwołają wizyte przez diabelskie chmary pyłu także spox, internet bedzie działał

ktos znajacy sie na rzeczy- już widać że jesteś ubogi umysłowo, że nic w życiu nie widziałeś, a cały twój świat to twoje pole ziemniaków... bawisz się z niewidzialnym przyjacielem, i głosowałeś na leppera... idź rób to co robisz dobrze, czyli zajmij się polem uprawnym i tym by widły stały na miejscu a gnój był w wiaderku...

Gość upssss
jest ktoś z Huty? a co stało sie w końcu z Leninem?

Gość noooo no
pewnie wyskocza z jakimis transparentami 3xnie albo jakis tekst o krolach :o zeluła

Gość noooo no
zenula* ide spac bo mi sie juz literki myla 🖐️

Gość upssss
ale gdzie jest?

Gość Cwaniak z Olsztyna
Nie ma to jak Kraków bo przecież wszystkie akcje fachowe kojarzą się z krakowem

Gość upssss
bedzie spokój