Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość barabarabab

co trzeba umiec zanim wsiadzie...

Polecane posty

Gość barabarabab

sie na pierwszych jazdach za kierownice??????

Gość odczynnik psi
Dobrze trzymac i panowac nad drążkiem, instruktor będzie bardzo wyczulony na tym punkcie :classic_cool:

Gość ja nic nie umiałam
nawet nie wiedziałam jak auto odpalić. A teraz już mam prawko :-)

ja nie umiałam nic a teraz mam prawko już 4lata,żadnego wypadku, oraz nie należę do niedzielnych kierowców jadących do mamusi po ziemniaki,

Gość barabarabab
no ale bardziej chodzi o terorie, treba wykuc znaki dr na pamiec, przepisy ruchu drogowego. wykuliscie to wszystko czy ze wszystkim zapoznawaliscie sie na drodze dopiero?? :-P

Gość nic nie trzeba umieć
To oni Cię wszystkiego nauczą.

Gość banko
chyba wypadałoby cos wiedzeć otej drodze ? a ty kursu żądnego nie skończyłeś ? tak na sucho zaczynnasz jazdę ?

Gość barabarabab
ja? ja pytam narazie na zapas. mam zamiar dopiero zapisac sie na prawko. zdygana troche jestem, w domu zapoznaje sie z przepisami ruchu drogowego. ale tego jest duzo jakie sa najwazniejsze rzeczy jakie trzeba wiedziec. trzeba znac wszystko na pamiec??

Gość banko
po to placisz za kurs zęby cietam wszystkiego nauczyli - sama daj sobie spokój , bo tylko sie strasujesz i głowę sobie zaprzątaszx . Na kurcie instruktor wszystko ci wytłumaczy - a czegoś tam nauczyć sie trzeba - ale naprawde nie sa to poerażajaće ilości wiedzy :) dasz rade :)

Gość barabarabab
aha dzieki mam nadzieje ze jakos to bedzie, chociaz patrzac na ilosc jezdzacych L po moim miescie i tego jak probuja bezskutecznie odpalic auto zatrzymane wczesniej przed swiatlami i trabiacych na nie innych kierowcow, to dostaje goraczki :-P teraz musze wybrac dobra szkole, bo wiem ze sporo zalezy od instruktora.

Gość bardzo jasny gwint
musisz wiedzieć jedno- trąbienie nie zabija :) niech sobie trąbią do upadłego i pokazują wszystkie możliwe palce. natomiast nerwy zabijają- więc spokojnie podchodź do tego. jeszcze wiele razy usłyszysz "miłe słowa" od obcych ludzi. luz i tyle :)