Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stożkowa dama

Obama wypiął się na Polskę

Polecane posty

Gość venge.
będą rozdawać drożdżówki w Krakowie?

Gość buahahahahahahhaahahah
Kmicic szmatko do podłogi:D:D:D:D:D:D:D:D zamilcz mały smieszny człowieczku:D:D:D:D:D:D lachociagu forumowy:D:D:D:D:D tak,tak to do ciebie:D:D:D

Gość stożkowa dama
Słuszna uwaga, przejęzyczyłam się. Chciałam powiedzieć, że Obama kiedy został prezdentem pierwsze co zrobił to wprowadził aborcję na życzenia i to jest własnie cywilizacja śmierci, jeszcze mu tylko eutanazja została do wprowadzenia.

Gość venge.
ni i 400 biskupów z klerem...

[zgłoś do usunięcia] buahahahahahahhaahahah ...................... heheheh......maly czlowieczku.....czuje tutaj kameche...... za maly jestes zeby mnie obrazic.....czujesz??? ZA MALY!!!!!!!!

Gość stożkowa dama
Prezydent Kaczyński ma piękny pogrzeb , bo piękne było jego życie, Kościół w swojej mądrości wie co robi i będzie to miało ogromny wpływ na Polskę i historię tego narodu. Oby siła i mądrość prawdziwych Polaków przetrwała, nie straszne nam inne wpływy nie polskie.

Gość wiem to na pewno
Nie piszcie glupot, ze Obama wypial sie na Polske i inne glowy panstw, co mieli ryzykowac wlasnym zyciem ? BEZPIECZENSTWO PONAD WSZYSTKO !!!!!! Jedna katastrofa wystarczy, po ktorej oplakuje caly kraj. Do autorki: Mialabys odwage wsiasc do samolotu ze swiadomoscia, ze moze nie dolecisz, bo pyl zrobi swoje ????? na pewno NIE !!!

Gość stożkowa dama
mimo wszystko jednak wolałabym żeby Obama przyjechał, zawsze miałam słabość do niego, chciałam zobaczyć go z bliska

Gość przecież Obama przyjeżdża
ale bez żony

Gość stożkowa dama
Odwołał swój przyjazd a zaraz za nim wielcy tego świata :):):):):)

Gość stożkowa dama
pragnełabym miec Obame za prezydenta, wiecie

Gość oliwka142
do azalska : jeśli nie wiesz co to jest cylwilizacja śmierci, to poczytaj w książce o antropologii kulturowej lub w googlach...

A tak! A dlaczego Prezydent Monako dal rade przyleciec a inni nie? A bo pyl wulkaniczny tak? Hahaha! Wystarczylo dupe wsadzic wtedy Co Prezydent Monako ale nie niedalo sie ,bo czasu niema,Poczarujemy tych Polaczkow. A Dlaczego Niemcy nieprzyleca sa za plotem ze tak powiem a bo lotniska zamkniete tak? A dlaczego Prezydent Czech bedzie? A bo bedzie jechal autem lub pociagiem i teraz sie pytam DASIE? Dasie dojechac!

Gość Ale z was ignoranci
Zanim zaczniesie głupoty wypisywać poczytajcie o chmurze pyłu, o tym na jakiej wysokości ona jest i czym grozi, dlaczego małe samototy mogą latać, a te z silnikami odrzutowymi nie. Jakim samolotem przyleciała delegacja z Maroka i dleczego ten samolot mógł. A z Niemiec delegacja jedzie pociągiem (tyle, że nie jest to kanclerz). A potem dopiero miejcie odwage wypisywać takie głupoty i ośmieszać się przed narodem.

Gość myskaila
Przestancie! Boze był pył wulkaniczny! moze bog tak chciał? a barack co miał robić? siedzieć i smęcic w domu? bez przesady.. zgineło kilkadziesiat ludzi.. tylko tyle.. tragedie zdarzają sie codziennie, to powód do załoby rodziny a nize cały swiat ma ich czcic! kaczynski nie był bogiem, nie był papiezem wiec nie osadzajcie innych krajkow! poza tym prezydenci innych panstw nie przyjechali dla osoby przyjechali dla urzedu.. przyjechali bo to prezydent umarl a nie w celach prywatnych. tv sakralizuje teraz, a posledźcie co takiego sie działo w polsce w ostatnich latach!!