Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiarygdne

Mój były sprzedaje się za pieniądze!Wykorzystać...?

Polecane posty

Gość niewiarygdne

Niedawno dowiedziałam się,że mój były facet (jesteśmy świeżo po zerwaniu) zamieścił w internecie ogłoszenie o treści,z której wynika,że szuka bogatej,dojrzałej kobiety,oferuje seks w zamian za sponsoring.Byłam w szoku!Nigdy bym nie pomyślała,nie podejrzewałabym nawet w snach,że byłby zdolny do czegoś takiego.Rozstaliśmy się w mało przyjaznej atmosferze i korci mnie żeby tą wiedzę wykorzystać i utrzeć ma nosa...Wiem,że to wredne...:) Co myślicie?

zalezy czym zawinił:P ale jak by mi mocno zalazł za skóre to chyba bym wykorzystała:P jak po prostu czujesz sie urażona,bo cie nie chciał to olej;)

Gość niewiarygdne
Nie chodzi o to,że nie chciał.Mniejsza o to,po prostu okazało się,że jest zupełnie innym człowiekiem niż ten,za jakiego się podawał.Jestem najlepszy,najmądrzejszy,mam swoje zasady,och i ach.A tu co?

hehe moze tak sie wykosztowal na Ciebie (wyjscia do restauracji,kina,prezenty itp) ze teraz jest splukany :D (jestem po lekturze tematu a sknerach) :D

Gość niewiarygdne
nie mam górnej jedynki :classic_cool:

Gość niewiarygdne
Proszę się nie podszywać! :) No właśnie nie wykosztował się,to ja zawsze byłam tą,która robiła prezenty,owszem były kolacje,wyjścia do kina itd,ale zawsze płaciliśmy razem albo na zmianę,więc to nie ja jestem winowajcą.Raczej miłość do luksusowych gadżetów,na które go nie stać...Ale żeby aż tak?