Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słomiany kapelusik 25

to pod kątem ,,tragedii'' chcecie wybierać prezydenta???

Polecane posty

przecież kazdy dobrze wie ze J.Kaczyński nie jest dobrym kandydatem na prezydenta...!!! od zawsze tak mówiono a teraz po tragedii chcecie wielce go na prezydenta? owszem żal człowieka ale nie wmawiajcie sobie , że w Polsce pod jego kandydatura bedzie zayebiscie!!! mylicie się...

ja nie wybieram za wybieram przeciwko przeciwko PO nie moze jedna partia miec rządu Premiera i Prezydenta to nie jest zdrowe ! dlatego zaglosuje na prawice i najsilniejszego ps. mam nadzieje ze prawica sie zjednoczy :)

ale jest tu wiekszosc osób którzy uważają , że on wlasnie powinien zostac prezydentem!!!!!

bo ludzie boja sie wszechwladzy PO a dodatkowo wiedza ze Jarek bedzie szukal prawdy .. ja mu ufam

Gość a jakże
Nie, nie będę wybierać pod 'kątem tragedii". Oddzielam jedno od drugiego. Poczekam, zobaczę kogo prawica zaproponuje. Może wcale nie pójdę na I turę a w drugiej, jesli bedzie zagłosuję "przeciwko". Czekają nas trudne wybory.

Gość To byłoby okropne ...
Jejku oby on nie został prezydentem ... :O

tak Jarek bedzie szukał prawdy...ale nie bedzie szukał sposobu aby w Polsce bylo lepiej!!! nie wiem czemu ktos w ogóle mysli , że dzieki niemu cos wyjdzie nam na pozytywne!

juz nie raz kpiono z Ś.P. Lecha a teraz sytuacja idzie do powtórki! co do PO ...to juz bardziej ufakm i wierze im niż wierze w mozliwosci poprawy przez Jarka.

Jakiej prawdy? Dopilnuje, aby więcej napisali o Wałęsie obraźliwych książek? O naszym symbolu znanym na całym świecie? Za taką prawdę, to ja serdecznie dziękuję ... Co daje Polsce taka prawda? Oprócz ośmieszenia światowego? Co zrobili dla ludzi inteligentnych i ambitnych? Zabierają tylko kasę i sponsorują meneli pod budką! Nic dla mnie nie zrobili ...

Prezydent ma mala wladze , dlatego donald nie chce kandydowac, prezydent moze tylko vetowac i kierowac ustawy do Trybunału Stanu i takie prawo powinna miec wlasnie opozycja zeby PO nie mialo wszystkiego , to logiczne

pragne przypomniec ze obecnie rzadzi PO nie PIS , zreszta juz od kilku lat !

a w ogóle po co nam kopia ostatniego prezydenta? przeciez od zawsze mowiono ze w Polsce ma sie cos zmienic!!! no wlasnie i na cholere nam ta prawda jak to nic nie da!!! ludzie ogarnijcie sie! prawda jest jedna...nic sie nie zmieni a przyjdzie nam na gorzej zyc!

Gość nannulka
tylko nie Po!!!!

Chciałam zauważyć, że kiedy PiS rządził, Lech został wybrany na prezydenta...i tak było przez 2 lata... Teraz ma władze PO, ale pamiętajcie że za rok są wybory do Parlementu...więc jeśli Komorowksi wygra to PO będzie rządzić tylko przez rok...na prawde myslicie że tak dużo zrobią w tym czasie?

Gość nannulka
słomiany kapelusik.... kto cię tu przysłał co????przyznaj się i skończ tu agitować !!

mysle ze w ciagu roku mozna zrobic bardzo duzo , zwlaszcza ze podpisali juz umowe na gaz - i bedziemy zalezni od Rosji na 30 lat!! mozna posprzatac wszystkie kwity ad afer hazardowych , poobsadzac stanowiska NBP i IPN ,KRRItv swoimi ... oj duzo mozna ....

Nie wierze....biorac pod uwag jeszcze ze z pol roku wczesniej beda zajecia kampania wyborcza... A startowanie przez Jarosława w wyborach jest dla mnie nietaktem

Gość nannulka
Ania64..ja ja Cię lubię:) przynajmniej ktos mądrzejszy od tego bezmózgowego motłochu:( co za głupcy,którzy nie potrafią sami ruszyć mózgiem tylko daja sobie wciskać kit,które serwują im media!

ania64 (blueandblue@wp.pl) - a co chciałaś sama dokopać się do gazu? :O Czy ściągać go za ceny wyższe? :O

Gość nannulka
Ania64 i widzisz jak ludzie są otumanieni?ja jestem tym coraz bardziej przerazona....

a co zlego zrobili kazdy wie : sprzedali stocznie szczecinska , zgodzili sie na rurociag Rosja - Niemcy po dnie naszego Baltyku z ktorego Polska nie ma nic, wypromowali takie osoby jak Palikot czy Niesiolowski , chca zlikwidowac IPN, wprowadzic EURO , mozna dlugo wymieniac ....

nannulka - głupi jest ten, kto uważa, że jego opinia na jakiś temat jest spowodowana mądrością .... :O

Gość nannulka
albo siedzi na cafe kilku,którzy mają za zadanie sworzyć taki pogląd...............

Gość ło matko...
Taaa, niech głosuje i wygra. Przynajmniej nie będziemy widzieć tego zakłamania jakie PiS serwowało nam przez niemal 5 lat. To znaczy jak wiadomo Lech był sterowany przez Jarka, a teraz Jarek we własnej osobie będzie mógł czynić co zechce.

Gość juz ludzie chyba zapomnieli
o koalicji z samoobrona i giertychem i ciaglych klotniach :O

Gość nannulka
możecie sobie pisać,ale nas jest więcej DUŻO więcej i damy radę!!! koniec z marnotrawieniem majątku naszego państwa!!!!!!!!!!!!!

czekam na przyklady co PO zrobilo DOBREGO dla Polski ? nie na demagogie o "Kaczkach" ps. co do gazociagu - dokopac sami nie ale cos z tego miec a nie podpisywac papierki jakie podsuwa Moskwa - co my jestesmy ich republika Polityka nic o WAs bez nas znowu obowiazuje?!

Gość ło matko...
Zapierali się, że tej koalicji nie będzie. Tak samo Jarek zapierał się, że dopóki jego brat będzie Prezydentem on nie zostanie premierem. Nie chcę na stanowisku Prezydenta tak zakłamanego człowieka.