Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mysterniceguyaaaa

Dlaczego dziewczyny wolą cwaniaczków i debili

Polecane posty

ja tam nie nawidze cwaniaków i debilow nie nawidze takich typów ! wole romantycznych chlopakow ale ja juz tego jedygo znalazlam :)...

ja tam nie nawidze cwaniakow i idiotow...ja wole typ romantyka...ale ja juz swojego ksiecia znalazlam...

niezla ake gdyby to jeszcze byla blondynka o zielonych oczach :)

Gość cwanaikow debili do 26 lat pot
em szukaja innych naiwnaikow

Powszechnie uważa się że to głównie faceci lecą na ładne i puste dziewczyny.a posunąłbym się o hipotezę że jest na odwrót.Znam kumpli którzy są spoko i chętnie chodzili by z jakąkolwiek dziewczyną choćby przysłowiowym pasztetem.dziewczyna ma łatwo bo zawsze znajdzie jakiegoś faceta który by ją chciał. lecz w drugą strone to nie działa, samotny facet ma problem, dziewczyny kręcą nosem i z byle kim chodzić nie będą.(byle kto to dla nich spokojny facet). Dla niektórych mężczyzn tutaj spokojny facet to "ciepłe kluchy" nabijacie się z takich.i co wam z tego że szpanujecie siłą lub majątkiem samochodem etc?życie nie polega na jeżdżeniu w kółko bmw pod blokiem i chodzeniu na zadymy.Może spokojni faceci nie mają powodzenia u kobiet ale mają swój charakter i rozum,prędzej sobie w życiu ,nawet samotnie poradzą.

Gość adam7
I to jest to. Takich jak Helmut powinno być więcej. Zycie nie polega na jeździe BMW pod blokiem. Właściwie to jest to samo, co zabawy a'la gimnazjum, to są dzieci, nie martwią się przyszłością. Spokojny facet daje przyszłość i ważna dla niego jest kariera i rodzina/dom. Część dziewczyn dopiero po czasie to zrozumie, jednak będzie za późno. Spokojne dziewczyny raczej też są i wyciągają zapewne podobne konkluzje co my. Ja mam 19 lat i nie wstydzę się, że jestem spokojny domator, jeśli imprezy to tylko z przyjaciółmi na spokojnie, bez przesady z alkoholem itp. Dużo myślę o przyszłości, a nie tymczasowych swawolach i robię wszystko tak, aby mieć jak najlepiej w życiu. :)

Gość adam7
Powinno więcej dziewczyn się wypowiadać w takich tematach... Ale mam nadzieję, że mam rację. Nie ma żadnej reguły. Są różni ludzie.

Gość hjdfgjhfgskhfgsdkfjsa
Ale też trzeba przyznać, że najczęściej jest tak że te które się prowadzają z takimi przygłupami i lanserami to raczej nie chcą normalnie żyć. One chcą lansu, szpanu i żeby wszystkie oczy były na niej i jej facecie. Mniejsza o to czy z podziwem czy pożałowaniem...

Gość historyx
Nie wolno brać dziewczyny z rynsztoku. Jest pewien rodzaj kobiet które nazywam "cierpiętnice" one nie mogą żyć jak jest wszystko dobrze, zanudziłyby się. Taka musi dostać w gębą aby miała nad czym się użalać, cierpieć itp. Na pierwszy rzut oka człowiek współczuje ale niepotrzebnie. Znam przypadki wielu dziewczyn które są poniżane na każdym kroku i im to pasuje choć narzekają na swoich facetów ale jakakolwiek propozycja pomocy z twojej strony spotka się z ich agresywna reakcją. Gdyby normalny człowiek dążący do szczęścia życiowego, spokoju, wziął sobie taką dziewczynę to zniszczyłaby mu to życie. Cierpietnice przeznaczone są dla dresów i ortalionów aby mogli się bić, rozwodzić, podawać o alimenty i zdradzać, po prostu żyć ich stylem!!! nie ma co żałować jeśli dziewczyna która ci się podoba idzie w cug bo w dłuższej perspektywie była by twoim przekleństwem, kamieniem u nogi gdy te pierwsze wrażenie o niej stałyby się mitem.

Adam7 dzięki za poparcie.Ja też podobnie myślę głównie o zapewnieniu sobie przyszłości,dobrej pracy itp.ale dziewczyn w niej nie ma.Ja pójdę za radą poprzedników i poczekam na tą barierę wiekową po której dziewczyny ponoć zmieniają swoje preferencje co do mężczyzn.Powiem szczerze że nie przejmuje się tym problemem,mam swoje hobby którym się zajmuje,kształcę się, także nie mam nawet na to czasu .Ale jak zobaczyłem ten temat to się poczułem tak jak bym własne myśli czytał więc się wypowiadm.Będąc młodszym myślałem że to po prostu minie za parę lat i dziewczyny zmienią swoje upodobania,że to przejściowa głupota w okresie nastoletnim.Ale powiem że czy to gimnazjum czy szkoła średnia wszędzie jest tak samo tzn liczą się tylko ci bardziej cwani i silniejsi.Amen :) A dziewczyny się nie wypowiadają no chyba się muszą po cichu zgodzić z tym.może są nieliczne wyjątki które myślą inaczej.Bo dziewczyny patrzące na wnętrze to postacie legendarne : ponoć istnieją ale nikt ich nigdy nie widział :) :)

Helmut997 tylko miej na uwadze ze ta zmiana po 25 roku zycia moze wynikac tylko z kalkulacji i lachon ktory zakosztowal kilku kut asow ma tak zryty beret ze bedzie zdradzal na potege-to troche jak narkotyk

Gość Aidaa
hymm. Moim zdaniem idzie to w obie strony;) zarówno faceci jak i dziewczyny na początku szaleją za popularnymi , ładnymi itp. Ale to się zmienia.. JA przekonałam się o tym..wczoraj i..jestem mega przeszczęsliwa.. :DDDDDD .. tak więc nie łamcie się ;d

Gość Aidaa
o matko.. "zakosztował kilku kutasów? ;| co to.. ma być.. mnie ciekawi sprawa dziewictwa i prawictwa czemu nie są oceniane jednakowo... jak facet bzyka laski na prawo i lewo to macho,ale jeśli kobieta sypia z kikoma to jest nazywana dziwką. ( Jakby nie miała prawa mieć ochoty na seks ..;/

poniewaz zdrada dziewczyny w zwiazku malzeńskim moze zaowocowac tym ze trzeba trzeba bedzie wychowywac cudzego bachora, a w przypadku faceta to szanse zeby zaszedl z kims w ciaze sa znikome :) A jezeli chodzi o pozostale relacje to faktycznie troche krzywdzace z tym ze laskom jakos bardziej to siada na psychike.

Gość dlatego jest tyle samotnych 30
:D:D:D:D:D:D

Gość adam ten kolega dziwny jest

Gość On:D:D
Aidaa Ja mam taką bardzo dobrą zasadę w życiu. Jeżeli czegoś wymagam od drugiej osoby, to znaczy że dokładnie tyle wymagam od siebie. Dlatego uważam, że jeżeli jesteś prawiczkiem, czekasz na tą jedyną, to ok, masz prawo wymagać dziewictwa. A jeżeli nie, no to cóż...:)

nie przesadzajcie nie możliwe żeby ładne dziewczyny z takimi marginesami się szlajały :D :classic_cool: zapraszam do Wrocławia u nas większość woli inteligentnych i zabawnych :D

Gość On:D:D
Tylko widzisz, to także nie chodzi o aż takie marginesy. Często jest też tak, że facet ma 25 lat, to poszalałby jeszcze, pochodził na imprezy, pobawił się. A dziewczyna powoli zaczyna myśleć o własnej rodzinie. No i pojawia się pierwszy zgrzyt. Wbrew pozorom takich związków wśród moich rówieśników jest sporo. Efektem jest często pogoń za facetami, którzy zawsze wydawali się spokojni, mili i odpowiedzialni. Choć może to uogólnienie, bo moja próbka badawcza jest dość skąpa:)

Gość Vesavo
hahah, śmieszycie mnie chlopy do rozpuku... Zanim nazwiecie dziewcznyny glupimi, to trzeba troche lepiej poznac ich psychike. Jak ktos wczesniej nadmienil - dziewczyna czy kobieta i to W KAZDYM wieku lubi miec obok siebie brysia co ja obroni, nie musi to byc hools, wystarczy ze troche przypakujesz i bedzie ok ( i nie wykrecajcie sie jakimis wymowkami, jezeli ty wymagasz od dziewczyny zeby byla ladna i inteligentna to ty tez od siebie cos wloz ) Druga sprawa to przykry fakt, ze przewaznie ci "inteligentni i przystojni" jak siebie okreslaja postowicze sa po prostu nudni albo przewidywalni. Podstawa bycia atrakcyjnym dla kobiety to tajemniczosc i poczucie humoru, ona nie moze sie przy tobie nudzic. To jest oczywiste, ze poleca na chamow z pod bloku jezeli maja alternatywe bycia z jakims nudnym przydupasem ktory jest na kazde zawolanie laski. Kobiete naprawde nie jest trudno zdobyc, trzeba po prostu pokazac jej ze masz takich jak ona na peczki i ze to jej zadaniem jest sie o ciebie starac. Z zadbanym wygladem, pewnoscia siebie, poczuciem humoru i szelmowskim usmiechem mozna naprawde zawojowac swiat

a bo Wy wywyższacie kobiety na piedestale, chcecie je traktować jak boginie, a to zwykli ludzie ;) Zajmijcie się swoim życiem, pracą, zainteresowaniami a po drodze szukajcie jakieś sympatyczne kobity. do Vesavo taa zgadzam się z tym "zadbanym wygladem, pewnoscia siebie, poczuciem humoru i szelmowskim usmiechem mozna naprawde zawojowac swiat" ale nie zapominaj, że cwaniaczek i nierób zawsze nim pozostanie. A chyba kobiety w wieku młodzieńczym wierzą dalej, że zmienią żabę w księcia :D

Gość 100% mężczyzna
Dlatego bo są puste a same niewidza ,ze tacy łysi dlatego się tak ścinają bo musza sie dowartościować i grożnie wyglądać chodz wyglądają i tak jak lamusy :P wychudzeni zapryszczone ryje i broni sie tylko kolegami a panna mysli ,ze cwaniak ja nie musze sie ścinać na łyso bo i tak cwaniak jestem i takich to rozkładam na kilka strzałów i moja panna właśnie za to mnie kocha ,ze nie musze chodzić łysy a wie ,ze jestem gość z jajami i ,ze jestem w stanie ja obronić i to miedzy innymi czyni mnie wyjądkowym i pewien jestem ,że jakby maiła wybierać między mna a łysym mnie by wybrała :D

Gość XXAXXAXXAXX
POPROSTU KOBIETY ŻENIĄ SIĘ Z GRZECZNYMI CHŁOPCAMI, ALE KOCHAJĄ NIEGRZECZNYCH!

Gość Lu505
Ja mam 20 lat. Spotykałam się z dwoma "niedobrymi" facetami. I dziś mogę stwierdzić, że chce już "normalnego" mężczyznę, a nie jakiegoś kozaka, który myśli, że jest kimś.

Gość never_say_never
A zastanowiłeś się nad taką kwestią, że jednak nie jesteś takim prawdziwym facetem, skoro siedzisz i się użalasz na forum dla kobiet. Jak dla mnie byłbyś skreślony... Ale faktem jest, że my dziewczyny wybieramy takich złych kolesi, złych ale z jajami.

Gość gall anonim123567
Coś musicie przeinaczać fakty. Ja sam mieszkam w blokowisku i żaden z osiedlowych cwaniaczków i chuliganów w wieku 20-30lat niema laski tylko łażą sami w grupach bo są ograniczeni i beznadziejni. Więc drogi kolego albo koloryzujesz zbyt i te twoje cwaniaczki i debile to normalni kolesie tylko z jajami i pewni siebie ,a że są robotnikami to co z tego ? Sam z kolei też nie możesz być jakiś super skoro nie masz najwidoczniej czegoś Ci brakuje może własnie pewności siebie. Jeżeli jednak uparcie dalej twierdzisz ,że tak nie jest to widocznie te laski nie są takie fajne bo fajne z debilami się nie spotykają.

Gość fundusz emerytalny
Dam Ci jedną radę! Jak masz zapładniać kobietę to tylko nieródkę i po ślubie! Nigdy nie bierz na r00chanie sobie nawet rozwódki dzieciatej czy panny z dzieckiem! Wdówka jeszcze ujdzie na d00pczenie ale to też musisz rozważyć.

Gość Kochankaaa ksiedza smutna 888
Młoda dziewczyna która była kochanką księdza ludzie rozdzielili a ona nadal go kocha księdza przenieśli a ona? sami oceńcie filmiki dziewczyny z podkarpacia mojej przyjaciółki . Jeśli ktoś chce coś od siebie jej napisać skomentujcie filmik http://www.youtube.com/watch?v=nCgmZ0IVZnI http://www.youtube.com/watch?v=-u4ezOxe27s http://www.youtube.com/watch?v=b_9HtagtptI http://www.youtube.com/watch?v=3i_NO4VIJ0U http://www.youtube.com/watch?v=3i_NO4VIJ0U http://www.youtube.com/watch?v=hi7TftlbQvE http://www.youtube.com/watch?v=Cp__hsW85do http://www.youtube.com/watch?v=aYTrgaiuImA http://www.youtube.com/watch?v=8glFFRfs7hQ

Gość urokliwa
niestety ale dziewczyny pociągają tzw źli chłopcy - "on wcale nie jest taki", "przy mnie się zmienia" Dla kobiet jest chyba coś nobilitującego w tym, że spotykają się z groźnie wyglądającym cwaniaczkiem. No dobrze, ja też z kimś takim byłam. Nie wytrzymałam nawet roku. Życie z dnia na dzień, rozrzucanie kasy na imprezy by potem nie mieć na nową parę spodni, to przestało być zabawne nawet jeśli "zadbanym wygladem [fryz i ładny ciuch nawet jeśli jeden z trzech], pewnoscia siebie, poczuciem humoru i szelmowskim usmiechem mozna naprawde zawojowac swiat". Był słodki a za chwilę na mnie warczał. Jakie życie czeka z kimś takim?