Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poljbad

laserowe usuwanie rozstępów

Polecane posty

Gość poljbad

Czy ktoś wykonywał taki zabieg? Czy pomaga? czy występują skutki uboczne? Zastanawiam sie nad nim, moje rozstępy maja około 10 lat, zostały po okresie dojrzewania.

Gość jagienkazzz
Ja nie mogłam sobie po ciąży poradzić z rozstępami, nic mi nie pomagało. Robiłam trzy zabiegi laserowego usuwania rozstępów laserem ResurFX w Vici Clinic w Krakowie. Rozstępy zupełnie przestały być widoczne. Jestem bardzo zadowolona.

Gość gość
Ja miałam rozstępy bardzo widocznie i potrzeba było kilku sesji żeby pozbyć się ich całkowicie. Na zabieg zapisałam się do Kliniki Magnuccy i mogę polecić to miejsce. Konsultacje przebiegły w bardzo przyjemnej atmosferze, wiedziałam dokładnie czego mogę oczekiwać od zabiegu i jakie są związane z nim zagrożenia. Bardzo rzetelna klinika.

Gość sysska38

ja usuwałam rozstępy u dr. Majewskiej w Lubaniu, gdzie miałam trochę drogi do przejechania, ale koleżanka była wcześniej i widziałam efekty, które u mnie są chyba jeszcze lepsze, Super cena, jakość i brak rozstępów! Stanowczo polecam www.drmajewska.com

Gość drastyczniedobra@gmail.com
Dnia 1.07.2018 o 15:47, Gość gość napisał:

Ja miałam rozstępy bardzo widocznie i potrzeba było kilku sesji żeby pozbyć się ich całkowicie. Na zabieg zapisałam się do Kliniki Magnuccy i mogę polecić to miejsce. Konsultacje przebiegły w bardzo przyjemnej atmosferze, wiedziałam dokładnie czego mogę oczekiwać od zabiegu i jakie są związane z nim zagrożenia. Bardzo rzetelna klinika.

Pani Pożarkowska (ostrzyknięta jak Pamela Anderson menadżerka kliniki)... już by sobie Pani darowała wciskanie kitu. Super ekipa lekarzy - partaczy bez doświadczenia pracujących po pseudo klinikach w całej Polsce. Rzetelna klinika... w skubaniu ludzi z pieniędzy? Konsultacje przed zabiegiem... może te 10 minutowe u dr Aldony za 200 zł? Rzeczywiście w 10 min to sie tylu informacji mozna dowiedzieć...  Serdecznie zapraszam wszystkich pokrzywdzonych pacjentów do kontaktu: drastyczniedobra@gmail.com. Mam już jedną Panią po nieudanej labioplastyce, która musiała przejść reoperację w innej klinice. Zastanówcie sie dwa razy, zanim zdecydujecie się tam na jakikolwiek zabieg. Stracone pieniądze, zdrowie i nerwy. Pragnę zaznaczyć, że negatywne opinie klinika skrupulatnie usuwa. 

Gość Kalina

Mi laser na rozstepy nie pomogl, za to polecam rf mikroiglowa