Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafeteriusz wszecmogoacy

zauważyliście tendencje nowicjuszy kafeteryjnych do wrzucania fotek w stopke?

Polecane posty

zwłaszcza puste blondyśki i cycate brunetki , nie mają czym zaistnieć to pokazują ciało :o żałosne co?

Gość stoisko z bananami
niestety zauwazylismy :o blondyneczka, ostra siostra, mała princeska i tak mozna by wymieniac

Gość qwert1234
moze poprostu się siebie nie wstydzą ... a wy macie kompleksy i sie nie ujawnicie załosni to wy jestescie ... :-O

Gość Do autorki zapewne
chyba masz dziewczynko duzo kompleksów, przynajmniej sie siebie nie wstydza a ty co masz do pokazania, ani urody ani intelektu...zal

Gość dlaczego nowicjuszy
wiekszosc z tych z fotami siedzi tu od ponad roku albo i dłuze, wiec nie rozumiem czemu nowicjuszy...lol, chyba jestes głupia

Gość esstulejaczi
fekal z wami pasztety............:classic_cool:

PrzyszłaŻonaJ.Kaczyńskiego masz ajebisty nick ile osób juz cę głosiło heh ?;)

Gość nieświadomie lewe faktury
To prawda nigdy nie było takiego wysypu fotek

serio mam tyle postów hehehe fakt z ta kurą :(:(:( ale co mi tam, ktos mi tu ostatanio zarzucił ze sie za mało udzielam, wiec nadrabiam hehe

Gość lubiem keczup
jestem piękna a najpiękniej wygladam jak na golasa taplam się w keczupie!

tak Bombarda która grasuje tu od około tygodnia albo dwóch i twierdzi że jest ponad rok o dziwo nikt jej nie widział :o dalej Angells19 która ile razy na jakimś topiku ją zobacze to ma nowe fotki, robi za pseudo modelkę, ma fatalną mimike i tanią szamponetke we włosach :o no i grube krótkie nóżki o dziwo ładne kobiety nie wstawiają fotek. np. przerwa miedzy palcami, quicksand już też nie pokazuje a diabolica27 ? 100 % kontratu między brązowo czerwoną twarzą a blond siwymi wlosami :o a Wredna Suka oraz Tym razem to znowu ja/ no i żona tytanowego janusza :o zgrozo co za pasztecisko! ? to ludzie co nie mają nic do powiedzenia. kwestie ostrej siostry pomijam. mądre osoby i ładne np. ladaco , przerwa, gggg nie pokazują twarzy wierzę , że mądrość idzie w parze z urodą :)

Gość i widać widać wida
w ogóle to uderz w stół a nożycie się odezwą , te babony mają zero dystansu do siebie i tu przybiegły ratować opinie :D a ci rzekomi faceci to alter ega lasek z kompleksami - np. naczelny cham = ostra siostra = diana 35 (załozyła to konto by bronić ostrej siostry)

Gość meszugene
przynajmniej masz materiał na zjazd 🖐️))

Gość A ja znam
i Bombarde i Żone tytanowego Janusza i pare innych a jestem pomaranczowa, Bombe kojarze sprzed roku, Zone od jakiegos czasu

zapewniam Cie pomereńczko,ze czerwono -brązowej mordencji nie mam i jestem jak najbardziej blada dooopa :O siwych włosów tez nie mam :O ani białych:O ani żółtych :O ściemniłam sie nieco :O swojego zdania,tym kim jestem,co uważam...tez sie nie wstydzę :O

straszne bzdury piszesz wszystkie ktore wymieniles i wiele innych kojarze conajmniej od połtora roku, tylko ze czarne nicki nie pisza zazwyczaj an pomaranczowych forach dlatego ich nie znasz, oni sie trzymaja razem, baranie... ja mam pomaranczowy bo wchodze żadko wiec j**ie mnie to, a ty jestes porpostu zazdrosna, nie znasz zadnej z tych dziewczyn a głosis sądy, jestes głupia albo głupi, ale raczej głupia i zazdrosna tobie kretynie nie zazdroszczę braku dostępu do edukacji w twojej zapyziałej wiosce :o RZADKO! a nie żadko. żadko to ty masz w musku :o

Gość A ja znam
to smieszne, zazdrosna jestes o te zdjęcia czy jak...twoje wypowiedzi tez nie sa za mądre

Gość Fakt faktem tak jest
...ze te/ci co maja czarne nicke i sa tu długo i czesto to maja gdzies fora pamaranczowych, taj jak tutaj tez nie pisza raczej...dlatego pewnie ich nie znasz, ale zapewniam Cie ze śa tu dłuuuugo dłuzej nz np ty, zreszta Ciebie nie mozna byc pewnym bo sie ukrywasz, jak inne pomarancze

ja zauważyłem inna tendencje Otóz pomarańcze duzo wulgaryzuja ogólnie majac mało do powiedzenia mądrego, na "czarnych" topikach jest inteligentniej i kulturalniej..hmmm, jaki z tego wniosek

Gość 23672836
BO są nowi, i nie wiedzą że pokazanie twarzy grozi tu śmiercią... Masa frustratek musi się wyżywac, a jak ktoś nie ma wyglądu modelki to paszczur, pasztet, i ma założyć na głowę worek. Na normalnych forach często ludzie w avatarze mają zdjęcia. A tu danie swojego zdjęcia grozi poważnymi wydatkami na psychoterapię....

Gość Prężne ocieracze
Bardzo dobrze, niech wrzucają. Zapraszam wszystkich do klubu.

Gość bo sa zazdrosne zazwyczaj
ale dalej nie kumam, one nie sa nowe tutaj.... a jak komus zal dupe sciska to az milo