Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafeteriusz wszecmogoacy

zauważyliście tendencje nowicjuszy kafeteryjnych do wrzucania fotek w stopke?

Polecane posty

dzieki..staram sie porpostu zawsze byc bezstronna i w miare mozliwosci obiektywna...:D:D

Don żulu - oceniasz ludzi po wyglądzie? stwierdzasz że jestem mało inteligentna bo jestem blondynką? nie siej stereotypow moim zdaniem to ty raczej nie masz za dużo do powiedzenia :)

jedyne co we mnie uderzylo to ten nowicjusz, seryjnie pisze tu od roku conajmniej czasem czesciej czasem nie ale jednak :D:D:D, ale przeciez nie bede sie akurat o to z nikim byc :D:D:D

Gość A mnie tam
zdjecia nie przeszkadzaja, no chyba ze jakis pasztet, ale przecie nikt nie kaze ogladac :D

Gość pijany jestem wiec
a mnie sie tam podoba, przynajmniej wiem kto do mnie pisze, jesli to ich zdjecia, fakt ze niektóre to paszczury, ale na niektóre miło popatrzec

elegancka, skromna i naturalna kobieta, a to czyni ją piękniejszą.

Drogie panie, a nie zastanawia Was, że żaden z facetów nie wystawił tu fotki ? Czyżby są rozsądniejsi? Niestety pod tym względem chyba tak:(

Drogi mężczyzno jak mniemam... otóż, owszem kilku wstawiło jak narazie, nawet dzisiaj widzialm dwóch chyba, po drugie koniety to ta piękna płeć i to nimi trzeba sie zachwucac i chwalic, totez dlatego kobiety sie chwala a panowie nie :D:D:D:D:D, czy usatysfakcjonowala Cię moja odpowieź

Gość do taka jedna
a nie boicie sie , że ktoś moze sciagnac na dysk zdjecie i np. zamiescic ogloszenie na jakims portalu ??? albo w ogole cos z nim nieodpowiedniego zrobic. Ja sie swojego wygladu nie wstydze, jestem atrakcyjna, ale po pierwsze nie mam potrzeby szukac tutaj uznania, a po drugie balabymsie wstawiac fotke na forum, gdzie tylu oszolomow zaglada.

Droga Bombardo, zdziwię Cię...jestem kobietą i to nawet atrakcyjną, ale do głowy mi nie przyszlo, by tu eksponować swoje wdzięki.Za bardzo siebie szanuję, by rzucać moje fotki byle gdzie...Nie mam ochoty na to, by nikt szczególny wyładował swoje frustracje na mym zdjęciu..a tym samym również na mnie..

Gość dobra jestes hehe
jakbys byla atrakcyjna to bys sie nie bała i tyle, porpostu nie masz co pokazac

Gość do taka jedna
A po co mam sie pokazywac ? To nie jest mi do szczęscia potrzebne. A czego mam sie ac ? A widziales fejki na internecie ze zdjęciami brzydul ? Raczej nie, bo ludzie kradna ładne zdjecia, apotem takie zdjecie jak raz wrzucisz do interentu to nie wiesz, kto je moze zabrac i co z nim zrobic. A zreszta ja nikogo nie musze przekonywac do swojej atrakcyjnosci, bo nie zyje życiem wirtualnym by szukac tu poklasku dla swojej urody.

A Ty pomarańczo jakbyś była odważna, to byś się zaczerniła..a tak pełna partyzantka....i krytyka..

Gość do taka jedna
A co to zmieni że się zaczernie, bo nie rozumiem ? Jesli to do mnie bylo oczywiscie. Czarnego nicka nie posiadam i nie zamierzam posiadać. A to, co mam do powiedzenia mowie.

Gość to wynika z nieświadomości
najczęściej. Nowicjusz jeszcze nie wie, co to za forum, myśli że są tu normalni, sympatyczny ludzie i takie tam głupoty :) Nie wie, że zaraz mu pojadą od pasztetów, namierzą go na "naszej klasie" i podadzą jego dane personalne, a co poniektórzy zwalą sobie pod fotkę :O Może mają doświadczenia z zamkniętych, małych forów, gdzie jest zawsze towarzystwo wzajemnej adoracji. A nie taki małpi gaj, jak tu :) Swoją droga uważam, że jak ktoś wrzuca w sieć GDZIEKOLWIEK swoją fotę, to jest po prostu durny i zasługuje na to, co może mu się przydarzyć. Fota wrzucona w sieć, przestaje był własnością osoby i może być użyta dosłownie do wszystkiego.

Gość do abc
Mądre osoby nie wstawiają fotek na takim portalu. Podam ci przykłady takich osób: A mi kabelUSB :D;)

Droga założycielko topicu ;) Nie wykazujesz się ponad programową inteligencją. Chcąc oceniać moje wpisy na kafeterii, najpierw powinnaś je wszystkie przeczytać :D Dopiero po weryfikacji stwierdzić, czy rzeczywiście mam coś interesującego do powiedzenia, czy nie. ;) To, że szydzę z głupoty ludzkiej, nie oznacza, że nie umieszczam tu także bardziej górnolotnych postów. ;) I..... tak na koniec - Wyjebane mam na Ciebie. ;) ;) ;) P.S. Nie jestem nowa. ;)

mądre osoby i mądre osoby, kabel mial swoje powody to po pierwsze :D:D, po drugie takie kurwa mądre jestescie a pewnie kazda z was ma profil na gronie, na nk na Facebooku na mysopace albo na jakims jesczze gównie i co, tam sie nie boicie wklejac zdjec, przeciez to to samo, zreszta co was to boli, czy ktos wgrywa zdjecie czy nie, i skonczcie juzz tymi nowicjuszami bo przestane byc nice :p

Gość dziewczyny spokojnie
one sa poprostu zazdrosne bo nie maja c pokazac i tyle, dajcie se na luz i nie zwracajcie uwagi

Gość to wynika z nieświadomości
Nie mam konta na żadnym z wymienionych powyżej goowien. Nie wrzucam do sieci nigdy żadnych fotek, ani danych personalnych (prócz sklepów internetowych niestety, ale tam gdzie na bank może się dobrać bydło - nigdy). Szanuję bardzo swoją prywatność, wizerunek i nie mam potrzeby lansu.

Gość dla mnie to pustaki sa i tyle
wstawcie gole pizdy jeszcze