Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafeteriusz wszecmogoacy

zauważyliście tendencje nowicjuszy kafeteryjnych do wrzucania fotek w stopke?

Polecane posty

kcukiem....mnie nie laskocza,nosze je juz od przed wojny:P:P nawet ulubiony kawalek na dzien dzisiejszy sobie wkleilem,a co!!!

kciuk: ale troche bezsensu sobie to zdjecie dalas, chodzi o to ze rownie dobrze mogloby go nie byc ;) bo wlasciwie co chcialas przekazac wklejajac je? :D

Ja też uważam że Bombarda jest ładna.Naoglądaliście się tych sztucznych lalek, anorektyczek, modelek i czepiacie się ładnej kobiety.Faktycznie w dzisiejszych czasach to sztuczność jest ładna a nie prawdziwa kobiecość.

ja bym kurwicy dostała z taką ilościa sierści:P Gevaar, mam od zawsze foto, wszyscy znają już mniej wiecej moją facjate, wiec dałam zeby było. ale zobaczycie nowe super słit:p jak tylko znajdę, bo burdel w kompie, że hej

a ja moglabym wrzucic fotke ale nie wrzuce bo od komplementow az chyba pekne|:P

Gość psychiczna polecz swoj pusty
leb :D szmato :D

donkapatke - dzieki, ale jest tu wiele dziewczyn ładnych którym sie oberwało chociazby wczoraj. I wywano niemiłymi epitetami...:(

a moze nam sie tylko wydaje, ze sztucznosc sie podoba, bo tak pokazuja to massmedia, a normalnym facetom takim jak ja podobaja sie normalne, prawdziwe babki z krwi i kosci a nie jakies Keiry Knightley które ważą 30 KG... (A FUUU!)

Bombarda jesteś ładna jak i wiele dziewczyn,ale nic na to nie poradzimy że siedzą tutaj ludzie znawcy kobiecej urody..czyli wieszaków i tapeciar.

z tych dziewczyn, ktore tu siedza i maja foto, sporo jest naprawdę ładnych. nieliczne to pasztety, ale to juz nie ich wina

Pasztety są zwykle tłuste i kaloryczne a więc ja się nie zaliczam do pasztetów bo po pierwsze nie jestem tlusta a po drugie sprawiam że facet traci kalorie a nie że ich przybywa:P....