Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafeteriusz wszecmogoacy

zauważyliście tendencje nowicjuszy kafeteryjnych do wrzucania fotek w stopke?

Polecane posty

bo niespecjalnie zwracam:) Kmicic ja jestem wsiowa dziewucha, w wawie byłam tylko raz w życiu na okęciu:) co kciukiem bomba?

Ostra🖐️ to jest chlopek-roztropek!!!:) kochanka.....dzieki,ale znowu sie nie dowiem ktos zacz:(((

Gość wiechuuuu
noo www.fotka.kafe.pl sie zrobi:-P .:-P :-P

po głebszym przyjrzeniu cos masz chyba w oczach. ablo mi przypominasz kogoś , kto mnie wkurwia, ale nie wiem kogo:D co nie znaczy, że jesteś brzydka. byście musieli mnie zobaczyc, pół pyska w strupie;/

Gość do kciukiem
Czy Ty nie masz za grosz samokrytycyzmu? Nie wstyd Ci dawac swoje foty w stopce? Dziewczyno nie chce Cie obrazac, ale zastanow sie nad soba.

Gość frfrffrerre
bombarda w twojej twarzy jest lizodupstwo

kafe....gdzies kiedys ktos mi zapodal te fote i sobie zatrzymalem!!!:) mam jeszcze inne ale sa za motzne na stopke!!!:):)

Czy Ty nie masz za grosz samokrytycyzmu? Nie wstyd Ci dawac swoje foty w stopce? Dziewczyno nie chce Cie obrazac, ale zastanow sie nad soba. że niby o co ci chodzi?:) Kmicic nie depilujesz ud ?:classic_cool:

jestem zajebisty to se wrzuciłem, ale wywaliłem bo głupia świadomość, że wszyscy cię oglądają i się podniecają :D

Gość do kciukiem
Teraz o Twoja wyjatkowa tepote. Mam Ci napisac wprost? Jestes nieatrakcyjna, najbrzydsze zdjecie z wszystkich tutaj. 🖐️

ej, nie chodzi o to czy na czarno czy na różowo, tylko o to ze my tu gadamy a wy sie wbijacie z bluzgami na nas, niepodoba sie to idźcie se na forum dla spiskowców czy cos...

tiaaa, jestem tępa, bo mam najbrzydsze zdjęcie , ok:) nie wiem jak widzisz moją nieatrakcyjność, skoro nie widac nic:)

do "do kciukiem" - zwłaszcza ze widac jej tylko tył głowy, po czym wnosisz ocene wyglądu ;|

Kmicic powinieneś kapkę przyciać. tak w ogole facetow nie laskocza te włosy? psychiczna, hę? nie rozumiem, co żarliwie?mam dziś ciężki dzień;O

ale czy ja Ci bronie sie wypowiadac..chyba nie...pisalam o pomaranczowych wulgaryzmach w nasza strone...dzizas czytajta ze zrozumieniem a nie sie puźniej czepiacie..