Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafeteriusz wszecmogoacy

zauważyliście tendencje nowicjuszy kafeteryjnych do wrzucania fotek w stopke?

Polecane posty

Gość pomarańcze wulgaryzują?
Nie zapominajmy, że Ci zwykle czarni też mogą pisać na pomarańczowo. A czemu na czarno są zwykle kulturalniejsi ? Ano dlatego, że są na czarno i to, co powiedzą zostanie im zapamiętane, jeśli są stałymi bywalcami forum.... po prostu bardziej uważają. Ja tam nie mam czarnego nicka, piszę to, co myślę, a na błyśnięciu w wirtualnym świecie mi nie zalezy, jak rowniez na Kaftereyjnych przyjaźniach. 🖐️

Gość gorący 35latek z Olsztyna
kochałbym je wszystkie :classic_cool:

mozna wyrazic swoja opinie na kazdy temat bez uzywania zdań w stylu "ty debilu" albo "ale ty niedouczony gniot jestes",

Gość Pomarańcze wulgaryzują?
Ja wyrażam swoje zdanie w kulturalny sposob. I podkreslam, że Ci co sa na czarno tez moga pisac na pomaranczowo, wiec ...

ja tam lubię w stopki zaglądać, mam nadzieję, że jakiegoś znajomego ryjka ujrzę :p A to, że umieszczają foty to pewnie na zasadzie "podziwiajta" w końcu każda kobieta lubi komplementy a dobra poza, odpowiednie światło to 80% sukcesu. Inna sprawa, że tak obiektywnie patrząc niewielki % jest ładnych i przykuwających wzrok dziewczyn....

o paczajcie jak się zbiegły kurki nioski :D to ja założyłem ten topik aby ukazać przewrotność prostych BAB wsiowych :) było sto topików "pokazcie fotke..." i nikt nie pokazał a tu jak na złość same lachony z fotami się pchają drzwiami i oknami :D :D nerwosolek - jak widzę Twą facjatę to mam naprawdę ochote zażyć środek uspakajający...albo raczej pobudzający, czy ty kogoś kiedys podnieciłas? poza tym jestem estetą i nie życzę sobie pokazywania waszych gębul tak publicznie . wysyłajcie je sobie mejlami 🖐️

owszem mogą, tylko ja osobiscie nie kumam po co, żałuje tylko ze nie ma tu nigdzie daty załozenia profilu, chociaz nie mam ochoty nikomu udowadniac nic...

cukierasekk pierwsza odważna nie boi sie przyznać że siedzą tu same wypłosze... najobrzydliwsze gdy zejdą sie dwie brzydule i sobie słodzą och jakas ty piekna! jakie cudne włosy (a tam cieniutki blond farbione) długo zapuszczałas ? no fakt zapuszczone to one są :o albo skrzywiona twarz abraji i jak jej mówią że jest ładna :o a na ulicy każdy by twarz odwrócił i patrzył na srającego psa niż na nią chętniej! i taka jest prawda. a to że pisze na czarno co wam da? i tak mnie nie znacie :o

Gość gorący 35latek z Olsztyna
w bikini sie pokażcie :classic_cool:

a ja sie pasztetem nie czuje :) ...trudno, mimo tego co i tak zapewne zaraz o mnie napiszesz

Gość Czarujące ocieraczełe
Nowa moda!!! Niech kafetariuszki wrzucają swoje foty w rajstopach :classic_cool:

no i ok niech wam bedzie.malo mnie to interesuje.swoja droga nie mam w zwyczaju sie licytowac,tak uwazasz to ok twoje prawo.poza tym smieszne jest zakladanie kilku czarnych nickow i pisanie tego samego :D

Nie rozśmieszaj mnie. Nie jestes warta żeby sie przelogowywać ,nie wlewaj sobie;D ale skoro tak sobie chcesz to tłumaczyć to spoko. A to, że ktoś jeszcze mysli,żeś brzydka jak noc w Kazachstanie to juz nie moja wina :) ahhh, zapomniale. Ciebie to nie obchodzi buahha.

żaden gej! ani mizogon ? ogon? podobają mi się damy :) a nie prostaczki plebsy i latawice. blondyneczka 188 - brzydka to ty nie jesteś ale na inteligentną też nie wyglądasz. sory bejbe ale taki wygląd kwalifikuje cie do grona pieknych pustaczek bombarda - no jesli masz już dziecko , to wybaczam tą otyłośc i z żalem muszę wyznać że taka paskudna to nie jestes...no przynajmniej nie jestes farbowaną blondi dobre i to... przerwa miedzy jajcami - fajnie być szczerym nie? lepiej niż sie podlizywac Towarzystwu wzajemnej adoracji na kafe :)

Fakt, nie rozumiem, po co wystawiacie zdjęcia...a potem się ono tu poniewiera i każdy niemalże moze na nie pluc..Troche szacunku do siebie...

grubsza to chyba tylko Abraja :D a tak poważnie to pewnie, w Ameryce jak laska waży mniej niż 100 kg to zawistne sumoki 250 kg mówią o takiej "anorektyczka" :o

Nie zależy Wam na opinii....nic nie robicie szczególnego w życiu, że te fotki mogą bezwstydnie się tu poniewierać?

no cóz pewnie bede płakac cała noc ze nosze rozmiar 40 a nie 38 :D:D:D a pozatym ja nie wiem, boli was to, nie pisze nic sprosnego, anic wulgarnego toczego mam sie wstydzic

Gość taa niedobra pupa
Ja tam lubie widzieć z kim rozmawiam - chyba to nic dziwnego... A ci co pisza, że wstawia się tu fotki z próżności chyba sądzą po sobie.