Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafeteriusz wszecmogoacy

zauważyliście tendencje nowicjuszy kafeteryjnych do wrzucania fotek w stopke?

Polecane posty

Bombarda --- bo ja to myślałem, że mój topik będzie o mnie i o mojej niesamowitej urodzie a okazało się że wszyscy zacżęli się bluzgać :|

Zeli...nie ma!!! szukalem !!! szkoda:( ale nic straconego,zawsze sie ktos znajdzie nie zadowolony :P:P

Ale co w tym złego ,że ktoś zamieszcza swoje foto w stopce? To sprawa indywidualna, jeden chce to zamieszcza drugi nie chce to nie zamieszcza. Nie widzę powodu do sprzeczania się. Ja np. lubię widzieć z kim rozmawiam.

Gość xD xD xD xD
za duzo zazdrośników i oblechow .... ci co pokazuja swoje foto to sie po prostu nie wstydzą .... ;)

Gość xD xD xD xD
ja osobiscie jestem przeciw wystawianiu fotek ... bo sa zlosliwi ludziska i przerabiaja fotki ... albo cos z nimi robia .. wiele jest psyhopatow w necie ....

no prosze!!! taka Kamila.....firanki poprane,zadbana kobietka,ogrodek za oknem bez chwastow,wypielone.....nawet pare na zdjeciu widac ....bo gotuje kolezanka jakies przysmaki dla ....no wlasnie,kogo??? :P:P

Kmicic na tym zdieciu które mam w stopce mam 17 lat, teraz wygladam troche inaczej, ale to nie ważne.

Gość o nerwosolku
nerwosolek nie jest brzydka, macie jej temat i zdjecie

oj ostra....podpuszczasz mnie,ale niech Ci bedzie :P:P kamila....ale napisalem prawde????:D lece🖐️ Ostra 👄 honey:D