Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 szukaj膮ca.a.a

dobry dentysta w rzeszowie

Polecane posty

Go艣膰 szukaj膮ca.a.a

Kto zna dobrego dentyst臋 w Rzeszowie?? bo mam strasznie du偶o z臋b贸w do leczenia:( a do tego ten strach przed p贸j艣ciem, parali偶uj膮cy;/ piszcie i na nfz i prywatnie, jak kogo艣 na prawd臋 dobrego znacie...

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 dakiiiiiajjjx
mog臋 ci poleci膰 lek.stom. Agnieszk臋 Bana艣-Mohsin z tego co wiem to w rzeszowie przyjmuje na Rejtana tu masz adres : adres: al. Rejtana 9, Rzesz贸w telefony stacjonarne: 017 859 49 21 strona internetowa: www.ortodent.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ehhhhhhhh.h.h.h.h
a jakie s膮 ceny mniej wi臋cej?? Jejku tak si臋 boje:( z tymi moimi z臋bami to jest masakra :/ p贸ki co zadzwoni艂am na podwislocze 6 podobno te偶 lekarz ok, to i tak cud 偶e w ko艅cu zadzwoni艂am...

Udost臋pnij ten post

co s膮dzicie o gabinecie stomatologicznym EURODental Clinik w rzeszowie?? Chodzi mi konkretnie o implanty...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 PACJENTKA eurodentalu
Nie polecam Eurodental !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! robi艂am u nich z臋ba, si贸demk臋 (oczywi艣cie zap艂aci艂am za t膮 us艂uge nie ma艂膮 cen臋) i wszystko by艂oby super gdyby nie fakt, 偶e po 2 miesi膮cach ten z膮b zacz膮艂 mnie bole膰, zadzwoni艂am i umowilam sie na wizyt臋 reklamacyjn膮, alee ku mojemu zdziwieniu po tej wizycie umawiaj膮c sie na kolejn膮 wizyt臋 kazano mi zaplacic :/ A kontynuuj膮c histori臋 tej mojej biednej siodemki - niestety pr贸chnica nie by艂a dok艂adnie oczyszczona i zrobi艂o sie zapalenie miazgi czy cos takiego i niestetyy musz臋 mie膰 teraz przeleczonego kana艂owo z臋ba!!!! Naprawde nie polecam, z reszt膮 umawiaj膮c sie tam na wizyte dlugo nie trzeba czeka膰, a to chyba dobrze nie 艣wiadczy o klinice, znaj膮c polskie realia i kolejki ! To jest jaka艣 maaasakra !!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pablaczewicz
cze艣膰, ja tak jak rozm贸wca powy偶ej - polecam klinik臋 Ortodent, mi艂a obs艂uga i szeroki zakres us艂ug, super profesjonalne podej艣cie!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 olamis
ja polecam gabinet stomatologicny w Rzeszowie na ul osmeckiego16 tel 664935108 super ortodonta i stomatolog dzieci臋cy polecam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karma_
hej, ja te偶 polecam Ortodent na Rejtana :)) zw艂aszcza pani膮 dr Bana艣-Mohsin, zanim jej m膮偶 (chyba, tzn. dr Mohsin) za艂o偶y艂 mi aparat musia艂am wyleczy膰 dwa z臋by, a dzi臋ki niej przesta艂am panicznie ba膰 dentyst贸w ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A jakie s膮 ceny w ortodent? i czy na nfz te偶 lecz膮?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marakata
ja w艂a艣nie sko艅czy艂am leczenie w http://www.nzozalmadent.pl i stwierdzam, 偶e s膮 tam dobrzy denty艣c***profesjonalnie podchodz膮 do pacjenta, na koniec leczenia wybieli艂am sobie z臋by, s膮 teraz pi臋kne;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie polecam dentysty ko艂odiejczyka ireneusa z baran贸wki obro艅c贸w poczty gda艅skiej 10 z rzeszowa najpierw postawi艂 zb臋dna diagnoz臋 i otworzy艂 kanal bez potrzeby gdzie po艂ama艂 wiert艂o bo zrobi艂 to po to 偶eby udowodni膰 chyba 偶e ten z膮b boli . W wyniku po艂amania wiert艂a nie mo偶na by艂o w 偶adnej klinice usun膮膰 tych cz臋ci ca艂kowicie bezpiecznie poniewa偶 przesun臋艂y si臋 w kierunku wierzcho艂ka kana艂u. Chc膮c usun膮c po艂amane wiert艂o trzeba usun膮膰 to hirurgicznie wraz z jednym kana艂em z臋ba . Wskutek jego niekompetencji i niedbalstwa zosta艂am poszkodowana nie tylko straci艂am 艣rodki ale i z臋ba mam straconego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie wiem jak jest na Obroncow Poczty ale obok na Osmeckiego 16 obok piekarni jest super. Ceny sa bardzo przystepne, doktor jest bardzo kompetentna i dokladna. Polecam dla dzieci i dla doroslych!!!

Udost臋pnij ten post

Nie wiem jak przedstawia si臋 kwestia wype艂nie艅 w Almadencie, ale my艣l臋, 偶e warto to sprawdzi膰. Moja kuzynka postanowi艂a wybieli膰 u nich martwy z膮b i by艂am zaskoczona efektem. Co prawda zostawi艂a u nich sporo pieni臋dzy, ale przynajmniej zn贸w u艣miecha si臋 bez skr臋powania. Jakby kto艣 by艂 zainteresowany to ich gabinet znajduje si臋 na ul. Solarza. Dok艂adn膮 mapk臋 mo偶na znale藕膰 tu - http://www.nzozalmadent.pl/?page=mapka_dojazdu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja tam chodz臋 na hetma艅sk膮 i dobrze robi膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
poszukuje dobrego dentysty dzieciecego na nfz !!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Uwa偶ajcie na Artdentike na paderewskiego m膮偶 mai艂 robionego tam z臋ba kana艂owo . Nie wype艂ni艂a mu dobrze z臋ba, zostawi艂a 艣cianki niezabezpieczone 偶adnym wype艂nieniem. Ledwo przyszed艂 do domu a niezabezpieczone 艣cianki z臋ba mu si臋 po艂ama艂y na wafelku. W drugim z臋bie u nich co mia艂 robiony wype艂nienie po dw贸ch tygodniach star艂o si臋 zupe艂nie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie polecam Ars Dent Zag艂oby 8 Sa tam dwaj bezrobotni bo nie maja pacjent贸w cwaniaczkowie, kt贸rzy notorycznie si臋 sp贸藕niaj膮 na wizyty zapisane. Siedz膮 we dw贸ch na zapleczu, gdzie s膮 zlokalizowane gabinety i karz膮 pacjentowi na siebie czeka膰 mimo braku innych pacjent贸w. Wype艂nienia robi膮 z Gradia , kt贸re zawieraj膮 rakotw贸rcze sk艂adniki i dlatego wype艂nie艅 , kt贸re nak艂adaj膮 wcale nie poleruj膮 poniewa偶 py艂 z polerowania jest rakotw贸rczy. Dodatkowo to wype艂nienie powoduje silne reakcje alergiczne o , kt贸rych nie informuj膮.Robi膮 z臋by hurtem nie informuj膮c , kt贸ry z膮b b臋dzie leczony . Wo艂aj膮 kas臋 za z臋ba , kt贸rego obci臋li nie wiadomo w jakim celu, lub za z臋ba , kt贸rego nawet si臋 nie ma od wielu lat.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Szukajcie specjalist贸w z wykszta艂cenia z danej dziedziny co macie do leczenia bo obecnie jak wszyscy robi膮 wszystko tzn. 偶e nie umiej膮 robi膰 nic i wszystko to tylko partacz膮 za nasze pieni膮dze i psuj膮 z臋by. Nie dajcie leczy膰 z臋b贸w po kilka na raz, bo zawsze jest w tym jeden zdrowy , a wam go zepsuj膮. Korony i inne sprawy do protetyka specjalisty. Bo tak wam wstawi 偶e potem nic nie ugryziecie. A przy tym i zwichnie wam staw skroniowo-偶uchwowy wyciskiem a ani be a ni me .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Niestety poszed艂em do waleewskiego i szczygieellskiego na zag艂oby w Rzeszowie totalna pora偶ka , jakie chamstwo w g艂owie si臋 nie mie艣ci zaklei艂 mi pr贸chnic臋 w z臋bie . Na艂o偶y艂 wype艂nienie bez oczyszczenia z臋ba. Jak zwr贸ci艂em uwag臋 偶e jest za wysoko to spi艂owa艂 mi zdrowego z臋ba u g贸ry . Musia艂em i艣膰 gdzie indziej 偶eby wypolerowa膰 i na wszelki wypadek zrobi艂em zdj臋cie o wysz艂o. Zmarnowa艂em pieni膮dze . Mam uszkodzonego zdrowego z臋ba i zap艂aci艂em za oba. Omijajcie z daleka arsdentt waleewskiego i szczygieellskiego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 smotther
Z w艂asnego do艣wiadczenia wiem, 偶e dobry jest gabinet dentystyczny Rzesz贸w www.resdent.pl - szeroki zakres wykonywanych zabieg贸w, wzgl臋dne ceny i bardzo mi艂a obs艂uga.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja mog臋 poleci膰 Koguta, kt贸ry ma gabinet na D膮browskiego 58, jest bardzo w porz膮dku, rzeczowy i konkretny, do tego s艂ucha co si臋 do niego m贸wi i dok艂adnie m贸wi, co b臋dzie robi艂 - wi臋c nie ma stres贸w zb臋dnych itd.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a czy u tego dentysty mo偶na zrobi膰 sobie koronki?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 babeczka_kajmakowa
Z tego co wiem, to tak, zreszt膮 wszystkie zabiegi i ich ceny masz jak na tacy na stronie: http://vident-kogut.pl/#cennik Ja si臋 tam lecz臋 i mog臋 Ci powiedzie膰, ze mo偶esz si臋 spodziewa膰 profesjonalnego podej艣cia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sara Michalska
ja tam by艂am u doktor Agnieszki Florczak. Bardzo mi艂a osoba z profesjonalnym podej艣ciem. Dzi臋ki temu mniej si臋 stresowa艂am.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
w Videncie na D膮browskiego 58 mog臋 poleci膰 zw艂aszcza 偶e stosuj膮 znieczulenie bezig艂owe - to dla mnie odkrycie roku :) no i maj膮 umow臋 z NFZ! :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 magdalencia
ja by艂am tam u dr Agnieszki Florczak i chyba z ni膮 ju偶 zostan臋 bo na prawd臋 bardzo fajne ma podej艣cie do pacjenta...spokojna i leczenie z臋ba nic nie boli...ale wiadomo - to znieczulenie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Halina_Z
ja poleci膰 Ci mog臋 dr Koguta (Vident). Bardzo dobry lekarz, kt贸ry s艂ucha pacjenta . Akurat dla mnie z臋by to wizyt贸wka, wi臋c na pewno dentysty nie zmieni臋 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 eluveitie
Gabinet Vident Kogut to najlepszy gabinet stomatologiczny w Rzeszowie. Bardzo dobrze wyposa偶ony i stomatolodzy, kt贸rzy tam lecz膮 naprawd臋 znaj膮 si臋 na swoim fachu

Udost臋pnij ten post