Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdfgdsgds

chciałbym odpocząć w fajnym miejscu gdzie nie ma ludzi

Polecane posty

Gość sdfgdsgds

Pomijam już fakt, że w tej chwili mnie na to nie stać - zdałem sobie sprawę, że po prostu nie znajdę takiego miejsca w Polsce czy nawet w Europie. Ludzie są WSZĘDZIE. Im atrakcyjniejsze miejsce tym ich więcej. Chciałbym sobie pospacerować po pięknej okolicy, w górach, albo połowić ryby czy zrobić grilla nad jeziorem, porobić zdjęcia, poobserwować ptaki. Ale to nie jest możliwe bez napotykania ludzi, którzy będą mi się przyglądali, zagadywali, którym będę się musiał tłumaczyć ze swojej obecności. Tak się słyszy, że mamy niż demograficzny, że powinny być ulgi podatkowe dla produkujących dzieci itp. A dla mnie to że tylu ludzi żyje w Polsce i na świecie to porażka. Ziemia jest przeludniona.

Gość www.tnij.org/nokautprezent
jedź na Dolny Sląsk,piękna kraina omijana przez turystów

Gość ludzie to plaga
powinno sie zredukowac populację do góra 100 milionów

Gość sdfgdsgds
Czasami wręcz marzę o tym, że nastąpi jakaś katastrofa i zginie 90% ludności bez szkód dla środowiska naturalnego :o Ziemia by odżyła i wszystkim żyłoby się lepiej. Od niedawna zaczęły trafiać do mnie postulaty Church of Eutanasia. Ludzi jest po prostu za dużo!

Gość facet-pracujacyy
ja mam takie miejsce nad morzem, jezdze tam zawsze na 2 tyg w marcu i w listopadzie, dom stoi prawie na plaży, zero sąsiadów , pusta plaża w obrebie 1 km, nie ma domow, ładny ogród cisz i spokoj naprawde idzue odpoczac przynajmniej ja bardzo odpoczywam, nieraz przez 2 tyg czlowika nie zobacze jedynie w oddali przejezdzajace auta, jakbys chciał podaje linka i polecam tylko oczywiscie trzeba pojechac poza sezonem letnim www.przymorzu.com

Gość facet-pracujacyy
znam takie miejsce jezdze tam w marcu i listoppadzie, zero ludzi dom stoi prawie na plazy pierwsze zabudowani okolo 1 km, za plotem masz plaze, cisza spokoj tylko w oddali samochodzy,naprawde idzie odpocza oczywiscie poza sezonem letnim, polecam podaje ci linka www.przymorzu.com

Gość facet-pracujacyy
sory ze dwa razy ale myslałem ze nie zalapało cos mi sie pitoli

Gość CO MI TAM WAWEL
jedz na mazury ,najlepije rowerem, po polnach drogach, bedziesz sam ok, krowa byczek tylko beda..itd,,natura lasy pola laki jeziora ,polecam

Gość yuyttgh
górach, albo połowić ryby czy zrobić grilla nad jeziorem, porobić zdjęcia, poobserwować ptaki. nie do konca . W Polsce jest mnostwo pustych miejsc gdzie malo drog.. Z dala od miast . MOze kogos spotkasz na horyzoncie , ale bedą to jednostki , a nie setki .

no, mazury sa oki :classic_cool: kup mapę w księgarni ze szlakami rowerowymi i pieszymi i w drogę :classic_cool: najlepiej w czerwcu lub we wrześniu :classic_cool:

Ja ostatni weekend spędziłam w Uzdrowisku Szczawno-Jedlina i było bardzo klimatycznie. Także zdecydowanie to miejsce nadaje się na jesienny urlop, na pewno też odpoczniesz bo w ofercie mają dużo ciekawych zabiegów :)

Gość gość
Dla mnie takim miejscem jest Spa, niby sporo ludzi, ale zawsze możesz się gdzies tam odizolowac od tego wszystkiego, a o to w tym chodzi, prawda? Bylam raz tutaj www.evitaspa.pl i bardzo mi się podobalo

Gość gość
moze w Obidzy? fajne kwatery noclegowe maja tutaj www.obidza438.pl :)

Gość ariawaria
Ja jeżdżę do spa ŁĄKOMIN w lubuskim - oddalone od miast, cisza, spokój, jakiś taki klimat... ktorego w sumie nie da się tak opisać. Rewelacyjne miejsce.

Gość gość
Beauty First Spa w Wawie - kameralne, przytulne miejsce, można tu naładować akumulatory