Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łączmy się

Temat dla SILNYCH babek!

Polecane posty

Gość łączmy się

fizycznie i psychicznie to bez znaczenia:) Nie spełniacie stereotypu cichej i potulnej gospodyni domowej? lubicie brać sprawy w swoje ręce? górujecie nad facetami w jakiejś "męskiej dziedzinie albo lubicie odgrywac rolę wyuzdanej wampirzycy jak ta pani tutaj: http://www.youtube.com/watch?v=M4Y59ya4eWk&feature=channel a może wręcz przeciwnie - jesteście ciche i potulne ale chcecie to zmienić? wpisujcie się tutaj! dosyć już gadania o męskiej dominacji, sprawdźmy ile nas jest :))

o tak, ja mam serdecznie dosc meskiego wygodnictwa, ich przekonania ze kobieta to jakas niewolnica, ktora po pracy ugotuje, posprzata, pozmywa, i wszystko to zrobi z usmiechem na ustach, bedac wdzieczna ze nie jest sama i bog zeslal jej blogoslawienstwo w postaci mezczyzny:/

Gość pfff...
zgłaszam się :)

Gość popieram!!
i tego zwracania się per "kobieto". szlag mnie trafia!!

Gość jestem poza domem a nie pamiet
am hasla do czarnego nicku:( a chetnie dolacze:)ale w domu

Gość popieram!!
no i czemu nikt się nie dopisuje?? nie wierzę, że nigdy nie czułyście się wkurzone

moj nick Inuś 23 potem dolacze

Gość pfff...
a co to zbiorowy protest i wylanie frustracji? :) Myślałam, że o co innego się rozchodzi :)

zadne feministki po prostu chca byc traktowane fer a nie zeby facet je olewal i rzadzil nimi

nie jestem feministka , gole sie pod pachami:) ale mam dosc niektorych aspektow bycia w zwiazku. wiem, ze chodzi glownie o indywidualne cechy facetow, ale u mojego wkurza mnie wlasnie to, ze zachowuje sie jak ksiezniczka ktorej trzeba uslugiwac. mieszkamy razem i z dnia na dzien jestem coraz bardziej wk****na i mam dosc. jutro mam zamiar z nim powaznie porozmawiac, ze albo sie zmieni albo ja pie****le taki zwiazek.

Gość pfff...
raczej nie chodzi tu o cechy fizyczne, co o żądzę władzy :)

Gość pfff...
"jutro mam zamiar z nim powaznie porozmawiac, ze albo sie zmieni albo ja pie****le taki zwiazek." no, o tym mówię: albo zrobisz tak jak JA chcę albo spierdalaj :)

pfff, jestes w bledzie. wyjechalam za granice dla chlopaka, naobiecywal mi sporo, ze bedzie pomagal, bedzie oszczedzal zebysmy mogli szybko wrocic do polski (kase mial oszczedzac na wlasne cele). okazalo sie ze jest leniwy, jara duzo zielska, przepier*** cala kase. i co? nie mam prawa wymagac zeby sie zmienil, zeby bylo tak jak obiecywal? uwierz ze ja z siebie duzo daje w tym zwiazku z siebie i zalezy mi na tym zeby nam wyszlo, ale to musi wyjsc od obydwu stron, a ze nie dam sie nikomu wykorzystywac to nie objaw feminizmu tylko szacunku do samej siebie

wlasnie tu chodzi o szacunek a nie wladze!!!!!facet najpierw obiecuje a potem robi co innego i zwala wine na kobiete

nie mozna byc z nikim na sile, nie mozna trwac w zwiazku ktory tak naprawde unieszczesliwia, ja wierze z ejeszcze moze byc inaczej dlatego chce pogadac i postawic sprawe jasno. musze spadac, mam nadzieje ze ktos jeszcze sie dolaczy:)

Gość tarara
ja jestem taka i nie lubie tez glupich cip ktore biora sobie za facetow ruchaczy zamiast dzielic ich na te same kategorie co oni dziela na kobiety ! w ten sposob daja mu przyzwolenie na puszczanie sie bo pokazuja ze to nic zlego a potem chodza takie meskie dziwki ktorych strach kijem dotknac a oni nic sobie z tego nie robia bo niektore glupie baby uwazaja ze to normalne !!!

Gość to i ja się wpiszę
też nie mam przy sobie hasła. w imieniu wszystkich kobiet które kiedykolwiek usłyszały: "puchu marny" albo równie żałosne epitety...

Gość pfff...
szprota999, ok, a więc niech każda ma swoje powody, aby się tu wpisać :)

Gość no i co z wami???
trzeba pokazać, że jest nas cała armia....zgłaszać się!

Gość jeszcze!
mało nas do pieczenia chleba :)

Gość egipcja
na poczatek niech ta solidarnośc służy przede wszystkim świadomości - zobaczymy ile nas jest i że nie jesteśmy same.. Zgłaszam obecność!

Gość nie rozumiem zalozenia
kto wam kaze przebywac w towarzystwie facetów, ktorzy was nie szanują? Wg mnie jest tyle samo rozsadnych , kulturalnych facetów, co i kobiet. Nigdy nie czułam sie obrazona przez mezczyzn, z mezem na czele dlatego tylko,ze jestem kobietą. Głupie chamy moga byc płci obojga. Wytłumaczcie mi, dlaczego feminizm ?- rozumiem, gdybym była Arabką, Pakistanką, miałabym o co walczyc... O co wy KONKTRETNIE walczycie?