Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pisaniepracpn

MOZLIWOSC ZAROBKU DLA LUDZI ZNAJACYCH JEZYKI

Polecane posty

Gość pisaniepracpn

Witam, zakładam firme tłumaczeń. Sama tłumacze, ale sama nie dam rady ze wszystkim. Poza tym chciałabym współpracować z ludzmi, którzy znają różne języki ( nie potrzebny mi Twój certyfikat - po prostu musisz umieć! Chyba, że mamy na myśli tłumaczenia przysięgłe ). Jeśli chcecie dorobić i znacie języki to proszę o wysłanie e-maila do mnie! Proszę o podanie: -Języków którymi władacie. Ceny za które jesteście w stanie pisać ( 1 strona ) : Teksty standardowe. Teksty specjalistyczne techniczne, ekonomiczne. Teksty prawnicze i inne wąsko specjalistyczne. Tłumaczenia przysięgłe.

Sorry, ale firma od razu traci na wiarygodnosci skoro piszesz, ze nie potrzebujesz certyfikatu :-( W jaki sposob jestes w stanie stwierdzic poprawnosc tlumaczen ?

Gość pisaniepracpn
Bo sama mogę sprawdzić jakość tłumaczeń.

Gość uciekajaca przed miloscia
znasz tyle jezykow?

Gość wyszło szydło z worka
He he dokładnie, dobrze cie namierzyli, Poza tym od razu firma nie jest wiarygodna bo werbujesz ludzi na cafe

Gość pisaniepracpn
Wystarczy wysłać do weryfikacji tekst znajomemu z danego kraju :) Nie sądze, że procz angielskiego, portugalskiego, rosyjskiego, niemieckiego, ukraińskiego, włoskiego, hiszpańskiego, francuskiego, fińskiego, szweckiego, norweskiego, arabskiego i chińskiego będzie wiele innych do sprawdzenia. Szczerze wątpie.

Gość pisaniepracpn
Co wyszło? Szydlo z worka? Proszę o zgłoszenia ludzi i to wszystko. Szukać można wszędzie. Weryfikować - prywatnie! Jeśli uważasz, że zapytanie na kafe jest mało poważne, to sam daj jakieś swoje na księżycu. Na kafe tez mogą siedzieć ludzie, którzy znają języki a nie mają pieniędzy... Cóż, tak myślałam... Ale się pomyliłam... Tu zaglądają specyficzni ludzie. Pozdrawiam.

Aleś ty dobroduszna, tak napewno myślisz o ludziach którzy nie mają pieniędzy i postanowiłaś im pomóc, gówno prawda werbujesz do jakiegoś biznesu typu piramida finansowa, albo zbierasz maila a pozniej bedziesz je spamowac, I tak uwazam ze dawanie ogloszenia na cafe jest niepowazne!

Gość nothing else
"szweckiego' jak może napisać tak ktoś,kto tłumaczy? przecież tłumacz powinien znać niemal prefekcyjnie dany język obcy i ojczysty,a to jest błąd "z podstawówki"...

Ahahaha dobre Wystarczy wysłać tekst do weryfikacji znajomemu z danego kraju