Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

solansz

POLITYKA/REAKTYWACJA KACZEK/

Polecane posty

Gość Na pytanie, czy
Bronisław Komorowski i Jarosław Kaczyński powinni wystąpić w debacie przedwyborczej "tak" odpowiedziało 77 proc. respondentów

Gość hmm ciekawe co na to oferma
Korwin o Tusku Jacek Nizinkiewicz: Z Donaldem Tuskiem też jest Pan na "ty"? Janusz Korwin-Mikke: Nie, ale Tusk też jest liberałem i gdyby mógł inaczej postępować, to by tak robił. - Tusk jest Panu ideowo bliski? - Tak, oczywiście. Obaj jesteśmy liberałami, tylko ja jestem od niego bardziej konserwatywny. Tusk jest prawicowym konserwatywnym liberałem, ale jego partia już nie. W całej Polsce jest może 5 tys. osób które rozumieją konserwatywny liberalizm. Głupia gadanina o prawach podstawowych i równości jest niepotrzebna. A w pierwszej części wywiadu nazwał Lecha Kczyńskiego komunistą ;)

Gość PROPAGANDOWEJ tvn-24-PO
MOWĘ ODEBRAŁO , bałem się żeby kilku dziennikarzyn nie dostało ZAWAŁU-SERCA .... BRAWO PANIE JAROSŁAWIE , ZWYCIĘŻYMY ..............

Gość oferma to beton
szkoda na niego czasu, facecik jest tak zacietrzewiony i nieobiektywny że niewarto z nim dyskutować

Gość oferma to beton
ale to jeszcze nic:O ten kretyn shatyn to jest dopiero zakapior:P

Haha, posty offermy mnie za kazdym razem rozbrajaja :D. Wie, ze robi z siebie idiote, ale idzie w zaparte. Ahh, ta offerma... :D

Gość ff jak przystało
na niedouczonego prostego chłopka ze wsi krótko i dobitnie:D

Gość ZABOLAŁO
teraz usłyszymy, że to było 1 650 000 aktorów :D:D

Gość WSZYSCY JESTEŚMY AKTORAMI
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość Do .... Phobos
Nie ci panowie W i F mieli po prostu odwage powiedzieć to co myslą Polacy - proste i nieskomplikowane

Gość chyba Po-lacy

Przywódca Al-Kaidy Osama ben Laden wcale nie ukrywa się, ale od lat mieszka wygodnie w Teheranie i bierze udział w popularnych wśród arabskich szejków pustynnych polowaniach z sokołami - twierdzi amerykańska telewizja Fox New aahaahahahhahhah a nie mowilem

Phobos 23:46 [zgłoś do usunięcia] Phobos Już wysłuchałem paru tych audycji. Paru bo nie interesuje mnie kwestia poglądu na tę audycje jako całość a słowa o Jarosławie Kaczyńskim. Uważnie studiując treść Twego postu zwróciłem uwagę że w ramach obrony tej audycji postawiłas w przedpolu jako argument że jest to co prawda niskich lotów ale satyra. Może i jest. Jak nie twierdzę że nie jest choć osobiście po przesłuchaniu paru audycji mam wątpliwości. Ale nie o to mi chodziło. Chodziło o to co powiedzieli o Jarosławie Kaczyńskim.] hmm no cóż oni tam takiego powiedzieli a raczej wyśpiewali o J Kaczyńskim > dali do zrozumienia że J Kaczyński pochował brata na Wawelu dla celów politycznych i jedzie na trumnach po władzę wykorzystując tą tragedię w obłudny sposób nie przesądzając czy mają rację czy nie > wyśpiewali dokładnie to z czym część Polaków się zgadza [Skoro ty uważasz że do tego należy mieć dystans to powinnaś też potrafić wytłumaczyć dlaczego? Jaką była w tym intelektualna wartość? Jaka ukryta treść,którą można uznać za wartościową ze względów poznawczych? Otóż nie było jej wcale. Król Jest Nagi. To był popis chamstwa i braku manier.] tak uważam > nie wyśpiewał tego Niesiołowski tylko 2 żartownisiów i m.in dlatego moim zdaniem można na to spojrzeć z przymróżeniem oka, co nie znaczy że trzeba chamstwo, brak ukrytej treści, brak manier > jeszcze raz się zapytam gdzie byłeś przez ostatnie lata ? mówią coś Tobie takie pojęcia jak np. tabloidyzacja ? nie zauważyłeś że żyjesz w kraju w którym im dosadniej tym lepiej ? im większy skandal tym lepiej ? [Tak przy okazji satyra wyłącznie kojarzy Ci się z kabaretem starszych Panów? bo widzisz w jej historii nie brak było ciętych kawałków ostrych podtekstów ubranych w wulgaryzmy tyle że dotyczyło to konkretnych spraw. Konkretnych problemów np związanych z systemem opartym na kłamstwie. Ekonomicznym społecznym politycznym itd Wtedy łatwiej było znaleść godnego przeciwnika(satyra, kabaret doby prl).] nie nie tylko to był przykład nie czepiaj się słowek dobrze ? wiesz sam piszesz że 'nie brak było...' ale nie stanowiły większości a teraz wali się młotkiem w głowę i to we wszystkim a brukowce i net tylko to dodatkowo napędzają może taki niby nie mający nic wspólnego z tematem przykład : kilkanaście lat temu w Polsacie, chyba do programu zaprosili Urbana tego byłego rzecznika to było gdy Urban był persona non grata wszędzie a jednocześnie jego NIE świetnie się sprzedawało prowadzący po nim jechał że jest skandalistą itd a Urban powiedział coś takiego : Wie pan niedługo skandalem nie będzie że ktoś na scenie zdjął spodnie tylko że ktoś na scenie włożył spodnie dużo się nie pomylił komuch nieprawdaż ? [A ci panowie w sposób nędzny i mizerny moralnie próbują zmęczonemu społeczeństwu znaleść wroga. Chcieli być cool ale zamiast zrobić coś na luzaku(jak im się wydaje że np robią z RM)Zrobili ciężkie gowno. A najgorsze że próbuje się to racjonalizowac w stylu"eh to taka konwencja,taka satyra". Dlatego wedle twego życzenia napisze-przykro mi ale nie zgodzę się z Tobą.] jak pisałam w wcześniejszych postach > nie podoba się to pilot od tv albo zamknąć okno w przeglądarce i już oburzać się na rzeczywistość w jakiej żyję nie mam zamiaru tak więc nie zgadzam się z Tobą

Gość Do ....
[Ciekawi mnie tylko tak na marginesie gdzie sie podziala Rada Etyki Mediow, jak wystepowal pan Wojewodzki...] A mnie bardzo ciekawi gdzie jest Rada Etyki Mediów kiedy w RM Rydzyk opluwa wszystko i wszystkich nie wyłączając śp. Pierwszą naszą Damę ? Gdzie jest do cholery Rada Etyki mediów ??????????????????

abolała prawda pisiorka Mariuszka... Zabolała... Prezesik dzisiaj nie będzie odpowiadał na pytania dziennikarzy... Bo moga byc niewygodne... a po co ma odpowiadac na ich pytania?? zeby jutro poprzekrecano wszystko znowu i urzadzona kolejna jechanke??

Gość Do .... samanta
[dużo się nie pomylił komuch nieprawdaż ?] no nie zgodze się z toba, bo akurat Urban nie był komuchem, nie należał do PZPR i jak dobrze pamiętam wstąpił do tej partii dopiero na krótko przed jej rozwiązaniem :( to jest fakt :) samanto

Gość wawunia ma IGNORA
I ROZMAWIA SAM Z SOBĄ oj źle z nim, ojjjjjjjjjjjjjjjj źle !!!!!!!!!!!!!!!!

ku rwa czego sie mozna spodziewac w przyszlosci od tego rzadu jak on po katastrofie prezydenckiego samolotu nie prowadzi sledztwa tylko chowa glowe w piasek. potulne pieski na pewno nas poprowadza do dobrobytu.....:(

16:00 [zgłoś do usunięcia] Do .... samanta [dużo się nie pomylił komuch nieprawdaż ?] no nie zgodze się z toba, bo akurat Urban nie był komuchem, nie należał do PZPR i jak dobrze pamiętam wstąpił do tej partii dopiero na krótko przed jej rozwiązaniem to jest fakt samanto nie wiedziałam że nie był w partii albo mi to umknęło, nieważne [dużo się nie pomylił, eksrzecznik nieprawdaż ?] > może być ?

uważam, że media powinny być wolne, ale .... nic złego nie moga mówić o Jarosławie i PiSie bo to jedyna słuszna linia ... NA RAZIE TO JEST NA ODWROT i nic zlego sie nie mowi o PO i Tusku wiec przestan czarowac bo nawet nie jestes w polowie tak madry jak sobie myslisz.

16:03 [zgłoś do usunięcia] wawcia_powraca2 wawunia ma IGNORA I ROZMAWIA SAM Z SOBĄ oj źle z nim, ojjjjjjjjjjjjjjjj źle !!!!!!!!!!!!!!!! SPIE**ALAJ bój się kafeteriuszko.... bój się... wraca napierdalanie młotkiem po łbie... nie będzie SHATAN pluł Nam w twarz... ni propagandy komuszej wklejał... po trupach topików do celu po trupach topików do celu po trupach topików do celu

najlepsze to bylo to co dzis rano wkleilem z tymi niby zamachami na usa:D a potem myk i artykul ze bin laden mieszka sobie spokojnie w teheranie haahhahahahaahaaahahah oni sa jeszcze lepsi niz PO :D

Gość samanto tez nie wiedziałam i
byłam cholernie zaskoczona kiedy okazało się, że Urban nie należał to PZPR kiedy był rzecznikiem rządu Jaruzelskiego. W kazdym razie Urban jest dobrym dziennikarzem - tego mu nikt nie może odebrać Ma przekonania lewicowe to fakt, ale osobiście uważam, że ludzie pracy maja i powinni miec lewicowe przekonania, chociaż u nas lewicy z prawdziwego zdarzenia nie ma, niestety :( - Miller był tego najlepszym przykładem

16:00 [zgłoś do usunięcia] offerma "wyśpiewali dokładnie to z czym część Polaków się zgadza" a cóż to za argument? jakoś jak pospieszalski pokazał to "z czym część polaków się zgadza" to interweniowała rada etyki mediów. a w ich przypadku nie powinna? ja uważam że media powinny być wolne i taki w z f powinni móc sobie gadać co chcą. ja ich uważam za chamów i nie oglądam, ci co chcą niech oglądają. no ale jeżeli taka rem interweniuje w przypadku pospieszalskiego to przecież tym bardziej powinna w przypadku tych dwóch. a tu się okazuje że wetknięcie polskiej flagi w gówno nieetyczne nie jest a film pospieszalskiego jest. ta instytucja to jakiś urząd cenzury przecież. wiesz co ofermo ciężko mi to przejdzie przez gadrło ale akurat w tym się zgadzam jak J Pospieszalski chce równać do W i F to z mojej strony ma wolną rękę > niech ich goni droga wolna i krzyżyk na drogę a cała REM powinna być już dawno zlikwidowana niepotrzebny twór który guzik robi i tylko kosztuje kasę > jak coś się nie podoba to do sądu z tym i udowodnij że to czy tamto rzeczywiście Ciebie obraziło

Gość samanto ...
widze, że za długo siedzisz na tym topiku i rzucasz wulagrzmami niestety nie znosze wulgarnego jężyka więc jak chcesz ze mna rozmawiać to opanuj się dziewczyno