Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

solansz

POLITYKA/REAKTYWACJA KACZEK/

Polecane posty

Gość Do ............
festiwal głupoty trwa Nie wiesz co mają ciągle przed oczami członkowie PiS z ich szefem na czele ? Powiem tobie - sPiSek

Gość Sonata FX
Do "festiwal głupoty trwa"-"napisiałeś-pamiętam wasze teksty..."-doprawdy paranoiku? Jesteś pewien,że stoi za nimi pis? Jeśli nie był to błąd pilota czy presja na niego to musi to być spisek? Chmm ponieważ na naukę już chyba w Twoim wypadku za późno zalecam podjęcie terapii farmakologicznej. Jakie środki by wyciszysz się np benzodiazepiny no i coś co wzmocni tzw bramkowanie percepcji-neurolptyki żebyś już tak wszędzie nie widział tego pisu biedaku. :D:D

Gość Do ..............
[niemniej PiS już nie wróci nigdy,] Co daj Boże Amen

Gość Tak se myślę ... i myślę....
... , że po Smoleńskiej tragedii najwięcej chorych teorii tworzyli ... ...po pierwsze zawzięci wrogowi J.Kaczyńskiego i PiS - celem ich ośmieszenia ... im bardziej absurdalna teoria spisku tym lepsza ... po drugie zawzięci rusofobii ... z tymi ciężko rozmawiać ... po trzecie najbardziej ciemny i bezmyślny odłam pasjonatów Radia o. Dyrektora ... ... z tymi w ogóle rozmawiać się nie da ... jest jeszcze czwarta grupa ludzi typu Pospieszalski i jemu podobni , którzy choć chorych teorii nie tworzyli , ale z powodów tylko sobie znanych insynuowali takie nieprawdopodobne wersje wydarzeń ... ...przypuszczam , że gdyby Kaczyński i cały PiS mieli podejrzenia , że do katastrofy ktoś się bezpośrednio przyczynił ich reakcje byłyby całkowicie odmienne od tych , których jesteśmy światkami ... przypuszczam też , że Jarosław Kaczyński nieoficjalnie na bieżąco był informowany o przyczynach katastrofy ... posiadając taką wiedzę zmuszony był ze spokojem i pokorą przyjmować wszelkie psełdo-rewelacje ...

Gość smaugolll
Jeszcze jest piąta grupa, jest to zatwardziały beton GW i TVN24. Ich główna teza brzmi "wszyscy winni byle nie Rosjanie" i tworzą swoje teorie spiskowe jakoby np: Kaczyński wywierał wpływ na pilotów. Niby w tym TVN mówia, że z tych stenogramów nic nie wynika ale mówiąc o tym nie zapominają o jednym zdaniu: "Nie ma decyzji prezydenta, co dalej robić"

Gość smaugolllllllico
Żeby tak Jarek i spółka mieli choć najmniejsze podejrzenie o winie Rosjan zawinionej lub nie to inaczej te dyskusje by wyglądały . Muszą wiedzieć , że niby bezpośrednich wpływów Prezydenta nie było , ale pewna presja napewno tak . Dlatego siedzą spokojnie ze spuszczonymi głowami .

Gość Do .......
[Myrevin Od obalenia rządu Olszewskiego nie chodzę n wybory i nie zamierzam łamać tej zasady.] Co ty za bzdury opowiadasz Zastanów się co ty mowisz W państwie demokratycznym mozna obalić jakikolwiek rząd ? Od kiedy to ? Pisząc takie głupoty sam sobie wystawiasz świadectwo czlowieku

Gość Do .......
["Nie ma decyzji prezydenta, co dalej robić"] No własnie to zastanawiające i może trzeba to wyjaśnić ? !!!!! Wydaje się, że dowódcą tego statku powietrznego nie był kapitan Protasiuk, lecz prezydent Lech Kaczyński, zwany w gwarze lotniczej Pasażerem albo Head. Pilot doskonale zdawał sobie sprawę z tego, jakie będą reperkusje, nie tylko dla niego, jeżeli samolot nie przyziemi na smoleńskim lotnisku... :(

Gość smaugolll
I co ?? Nie mówiłem?? Niby nic nie wynika ale sugestia jest. NIe mam zamiaru polemizować z argumentami typu : "A bo w Gruzji tak było" albo typu, że "Kaczyński taki jest". To nic nie znaczy. Już lepsze argumenty w swoich teoriach mają ci od RM.

Anouk, już pisałem. Szkoda palców na takie dysputy. Bo dyskusją nie można tego steku inwektyw nazwać. A pan poseł coraz lepszym twórcą się staje :)

Rozbawił mnie w kontekście spotu Jarka:) A Ty, co się obijasz i do naszych rewizjonistycznych klimatów nie zmierzasz?;)

Korzystając z pobytu u Rodziców mecz oglądam :) W kopaną :D Do rewizjonizmu muszę się szczegółowo przygotować, żeby nie pojechać jak pan poseł np. :P

Gość Brak słów_
wyłącz tvn, włączyć mózg

Aaaaa, to nie przeszkadzam. Miłego oglądania. Że też jeszcze masz zaparcie na oglądanie ich?;)

Gość wawcia_powraca2
to nowa reprezentacja!! ale nawet niezle graja dobry meczyk jest

Gość wawcia_powraca2
u was tez tak pada jak u mnie?? po prostu deszcz leci poziomo lol :D i nie widac bloku obok :D:D:D

Anouk, nie przeszkadzasz. Mam podzielną uwagę. A chłopaki przynajmniej biegają :)

Generalnie ja też, tylko, że facet i podzielność uwagi na meczu w piłę to jak dla mnie dwie wykluczające się kwestie. Tym bardziej mi miło;)

Tak to jest, jak rząd stwarza precedens i uznaje wbrew regułom nowe państwo: Kosovo.

Miło mi Anouk. Teraz z kolei przegląd prasy jedynie słusznej :D

dzien dobry:) co slychac? czy Bronislaw Wpagka herbu Gafa jest juz presidentem?:D:Dpswidzieliscie jak go przywitali w Londynie?:D:D:D:D

WeWo, napisałabym: amen, ale możliwe, ze nie wytrzyma to poczucia humoru niektórych towarzyszy broni:P:P:P:P

Gość antoneee
Głosujcie! www.wybory.xaa.pl Polecam!

Anouk, kończąc temat o przeglądzie prasy. Zastanawia mnie dlaczego najbardziej słuszny periodyk nie przewidział komentowania artykułów :) Odnośnie zajścia w Krakowie. Tak to był/jest margines społeczny. 2 osoby. Powtórzę wyraźniej - dwie osoby. To mniej niż postujących na tej stronie niniejszego wątku.