Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tak się zastanawiam

Kobiety goląc swoje krocze przyczyniają się do pedofilii

Polecane posty

Gość męskie trzy grosze
Ps. Prwwdziwy mężczyzna akceptuje kobietę wraz z jej dojrzałością, osobowością i płodnością. Tylko dzieciuch chce dziewczynkę bezpłodną więc każe się jej golić i zażywać tabletki antykoncepcyjne

Gość męskie trzy grosze
nie uważa, tylko chce mieć bezpłodną dziewczynkę, dlatego każe ci się golić i zażywać tabletki

no co ty za pierdoly opowiadasz, ja nie jestem bezplodna ani nie wygladam jak dziewczynka. zreszta moj facet nie ma zapedow na mlode dziewczyny, nawet takie 20-letnie sa dla niego za mlode. a do zazywania tabletek tez nit mnie nie zmusza przeciez, biore je bo uwazam, ze tak jest wygodnie i pewnie, partnerowi to obojetne czy je biore czy nie, wazne dla mnie zebym w ciaze teraz nie zaszla bo mamy juz jedno dziecko i chcemy zeby podroslo zanim bedzie nastepne.

Gość męskie trzy grosze
Jak zażywasz tabletki to jesteś bezpłodna. Przecież możesz poznać swoją płodność i kierować się naturalnymi metodami planowania rodziny. Kiedy chcesz mieć drugie dziecko? Jak będziesz miała 45 lat? Twój mąż jest nieodpowiedzalny jeśli go to nie interesuje. A po co się golisz i ulegasz głupiej modzie, nie jesteś już nastolatką które chcą wygladać jak prostytutki.

nie jestem bezpolodna, tylko zabezpieczona przed nieplanowana ciaza, po odstawieniu tabetek plodnosc powraca od razu. w metody naturlne nie wierze bo sa zbyt zawodne. a drugie dziecko planuje za ok. 3-4 lata jak bede miala 32 lata a nie 45. nigdy nie ulegalam modzie, pisalam juz wczesniej, ze kiedys sprobowalam i zdecydowalam, ze mi tak bardziej odpowiada, nikt nie mial wplywu na moja decyzje, i na pewno nie wygladam jak prostytutka, wypraszam sobie.

wasze teorie są co raz głupsze, mój facet jak mu pokazałam tą dyskusje i głupoty jakie tu wypisujecie, śmiał się dobre pół godziny. to tak jakby powiedzieć, że faceci którzy golą pachy, depilują klate albo okolice intymne przyczyniają się do homoseksualizmu :D

Gość męskie trzy grosze
Nie napisałem, że wyglądasz jak prostytutka, nawet na myśl mi to nie przyszło. Napisałem, że nastolatki goląc się chcą się do nich upodobnić zewnętrznie, zresztą nie tylko przez golenie, ale i stosowanie ostrego makijażu. Co do odzyskania natychmiastowej płodności można dyskutować, wiele kobiet jej nie odzyskuje. A skutek stosowania tabletek to: możliwe wylewy, udary, ślepota, głuchota(przeczytaj ulotkę). A w tej chwili zabiłaś sztucznie swoją płodność, jesteś więc bezpłodna. Nie wiem tylko dlaczego siebie nie lubisz bo nienawidzisz swojej płodności i dorosłości.

Gość do męskie 3gr
Ależ Ty pusty jesteś, poczytałam trochę, ale współczucie dla Ciebie, że masz taki tok myślenia

Taaa lepiej robic niechciane dzieci, tabletki sa po to żeby sie zabezpieczać, są jedna z najskuteczniejszych metod. Tylko kobieta w pełni świadoma swojej kobiecości myśli o tym że trzeba sie zabezpieczyć, bo potem moze zostac sama z dzieckiem, albo urodzic dziecko którego nie chce.

Gość do męskie 3gr
Ja Ci coś powiem, kobieta, która się goli robi to po to bo jest to estetyczne. Dobrze się przy tym czujemy, dobrze wyglądamy w bieliżnie, bez niej. Ot i wszystko, cała filozofia. To po prostu wygodne, seksowne no i wszystko. poco jakieś porównania do pedofili, prostytutek itd. to bez sensu

Gość męskie trzy grosze
Dzieci się nie robi bo nie są rzeczami tylko osobami. Jeśli się akceptuje swoją kobiecość to się jej nie zabija przez antykoncepcję, nie podejmuje też współżycia z nieodpowiedzialnymi chłopcami bojącymi się dorosłych kobiet. Odpowiedzialny mężczyżna akceptuje kobietę i nie boi się jej dojrzałości i płodności, nie zostawi jej też samej z poczętym dzieckiem. Same z siebie robicie zabawki w rekach dużych nieodpowiedzialnych i tchórzliwych chłopców.

Gość męskie trzy grosze
"ja sie bardzo lubie! chyba mnie z kims mylisz.. a swoja plodnosc bardzo lubie, dzieki niej mam swoje ukochane dziecko." To dlaczego kaleczysz swoją kobiecość. Lubisz nie siebie tylko chwilową przyjemność i panicznie boisz się swojej płodności.

kobiety zabezpieczaja się także będąc w stałych związkach. Nie wiem skad u Ciebie takie ciemnogrodowe myślenie, ale powodzenia.

Gość męskie trzy grosze
Jeśli czegoś nie możesz zrozumieć to dla ciebie ciemnogród?

Gość męskie trzy grosze
Kanciastoporta jeśli żyjesz bez ślubu to jesteś puszczalska, wszystkie prostytutki się golą i zażywają tabletki

Gość męskie trzy grosze
jeśli bez ślubu to puszczalska

Gość męskie trzy grosze
00:35 psycholog15 Dawniej tylko prostytutki były wygolone. Teraz gdy kobiety powszechnie się golą utrwala się zły stereotyp dojrzałej kobiety. I niektórzy mężczyźni odczuwają pociąg do dziewczynek, które są jeszcze delikatniejsze. Kobieta dojrzała ma być kobietą a nie upodabniać się do dziewczynki.

Gość męskie trzy grosze
kanciastoporta "wasze teorie są co raz głupsze, mój facet jak mu pokazałam tą dyskusje i głupoty jakie tu wypisujecie, śmiał się dobre pół godziny. to tak jakby powiedzieć, że faceci którzy golą pachy, depilują klate albo okolice intymne przyczyniają się do homoseksualizmu" Facet tak ogolony to pospolity dewiant

dobrze ze mnie uświadomiłeś. Puszczalska to kobieta co chodzi do łózka z kim popadnie, ale pewnie w radiu którego słuchasz mówią inaczej.

Gość męskie trzy grosze
Ale argument

Gość męskie trzy grosze
Jeszcze się przekonasz, że nie bzdurne. Nie buduje się szczęścia na grzechu ale na Bożym błogosławieństwie

Gość FACECI TEŻ GOLĄ KROCZE
więc upadabniają się do dziecka :D

Gość męskie trzy grosze
To nie faceci tylko śmieszni i zakompleksieni chłopcy, czesto dewianci