Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Darkanna

Nici hialuronowe

Polecane posty

Gość Darkanna
Nie, nie robiłam w tym miejscu. Robiłam u lekarza, który wcześniej zrobił mi kilka bardzo dobrych zabiegów, byłam zawsze ogromnie zadowlona. Jest to zresztą bardzo prestiżowe miejsce więc naprawdę zaufałam. Teraz chwilami mam wrażenie, że głupieję i może sama to wymyślam choć niestety kiedy patrzę w lustro uznaję, że tak niestety nie jest...:(

Gość zosia_pilaw
Ja teraz orientowałam sie trochę w temacie samej wolumetrii ,poniewaz nie chce tego robić w stolicy,bo tutaj wiadomo,myśle ze ceny sa chore i zawyzane.Znalazłam w Lubinie bardzo miłą Panią dr Monikę Pawłów.U niej w gabinecie wolumetria kosztuje 1500zł. I już sie zdecydowałam.Jadę sie upiększać w następnym tygodniu ;) trzymajcie kciuki.

Gość darkanna
Co skłoniło Cię do wyboru właśnie tego lekarza (p. Pawłów)? Pytam, gdyż stale rozglądam się za fachowcami w tej dziedzinie.

Gość agnieszka_piasek
A ja mam pytanie gdzie ta Pani doktor przyjmuje.Wpiszcie sobie jej nazwisko w google to naprawde ludzie ją polecają.A takich lekarzy jednak ze swiecą szukac...

Gość Darkanna
as 76, jesteś już po zabiegu? jeśli tak, daj znać jak poszło... czterdziestolatko, a jak u Ciebie? efekt coraz lepszy? Jeśli o mnie chodzi, to minęło 6 tyg od zabiegu i w ostatnim tygodniu zniknęła widoczność 'nici' (miejsc wprowadzenia), wcześniej po jednej stronie lekko widocznych i do tego, co mnie bardzo cieszy, znika asymetria, jakby preparat się 'układał' ... Faktycznie lekarz mówił, że końcowy efekt będzie widoczny po ok 2 m-cach i tak chyba jest.

Gość as76
Darkanno bardzo dobre wieści:)) cały czas podczytuje , zabieg mam w ten piątek A co z ta linia ktora Tobie przeszkadzała? Oswoiłas się ?;) złagodniała czy znikła Co lekarka zaproponowała( tak mysllałam ze powie to co powie) czy można to jakoś naprawić? Dostzryknąc kwasu w tym miejscu jak przy wypełnieniu br nos- warg , czy to zupełnie nie do ruszenia okolica Pytam bo nowe bruzdy za moją kasę mnie przerażają Ja cały czas mam tą ktorą sobie za tysiaka zafundowałam przy okazji robienia kącików ust brrrrr mija pół roku a mnie ona tak wk#W%%%^ że słow brak ;) przy okazji wypytam panią Lelonkiewicz o to

Gość czterdziestoletnia 444
U mnie jest lepiej niż tydzień temu, nie wiem jak to określić.. w procentach 70% satysfakcji, a jeszcze nie ma miesiąca po zabiegu - ostateczny efekt jet po 2-3 miesiącach, Widziałam za to moją znajomą, która zrobiła to samo co ja, ale potem jeszcze volumę dodatkowo - to u niej efekt jest spektakularny, ale to znowu do wydania 3000 zł, niestety:/// Może po wakacjach sobie zrobię

Gość Darkanna
Cieszę się Czterdziestolatka, że u Ciebie coraz lepiej... Co do mojej nowej linii, to muszę przyznać, że widzę ją tak trochę 'na upartego', jedynie pod pewnym kątem i sama się zastanawiam, czy nie jest tak jak powiedział lekarz - policzki się wygładziły więc teraz dostrzegam to, co nie jest 'doskonałe'..;) On nie chce tego ruszać, bo jest to wynik naturalnej mimiki wokół ust i tutaj trzeba być ostrożnym z podawaniem wypełniaczy. Zaproponował zrobinie konturu ust (miałam raz taki zabieg, 3 m-ce temu), by zniwelować lekkie linie wokół ust i może to jest niezła myśl... Powiedzcie proszę, czy Wy także macie wrażenie sporego wyszczuplenia twarzy? Mnie sie wydaje, że zabieg ten bardziej rzeźbi twarz niż ją wypełnia... Ale może to tylko moje wrażenie...;)

Gość E-wka
Jak fajnie przeczytać i znaleźć potwierdzenie, że wybrało się dobrego lekarza i miejsce. Ja też Skinclinic i dr chmielewskiego.

Gość Darkanna
E-wka jesteś przed zabiegiem czy już po?

Gość ewakan
czytam was dziewczyny i nie moge uwierzyć-jedna ma dołek koło ust drugiej lekarz kazał czekać na efekt dwa lata? przecież to standardowy zabieg wprowadzenia "mocnego" wypełniacza za pomocą mikrokaniul, zeby wzmocnić skórę. efekt jest od razu bo mój lekarz zrobił mi połowę twarzy zobaczyłam różnicę-między niebem a ziemia i potem dokończył twarz, miałam wprowadzony kwas perlene to taki rodzaj restylanu ktory się utrzymuje dwa lata.zapłaciłam 1500pln wyjsciowo z zaznaczeniem że dopłacę za każde dodatkowe opakowanie kwasu i w sumie wyszło mnie to 3 ooopln.zabieg był bezpolesny -no prawie bezbolesny tyle co podanie znieczuleniu bo same wprowadzenie mikrokaniul nic nie boli-jest ewentualnie lekki dyskomfort, da sie wytrzymać. wyszłam bez obrzęków z drobym krwiaczkiem w kąciku ust na drugi dzień.zabieg trwał 30 min. nie jechałam do Lubina czy Lublina bo ktoś tam robi taniej.Wybrałam swojego lekarza na miejscu w Poznaniu wiec za pewne każda z was ma kogoś w swoim mieście i nie musi robić reklam ktoś z gabinetów kosmetycznych czy dermatologicznych , żeby na drugi kraniec Polski sciagać pacjenta bo ten oszczędzi 1000 na zabiegu. ciekawe co jak będą powikłania-bo one dotyczą każdego.czy też będziecie jechały 400km po poradę? powodzenia. zadowolona po niciach hialuronowych.

Gość Darkanna
Ewakan, powiedz proszę jakiego rodzaju efekty uzyskałaś? Zdradź proszę także u jakiego lekarza wykonywałaś zabieg?

Gość maga0505
Do Darkana: Jak dobrze miec kogos sprawdzonego , kto przeciera szlaki i jest wiarygodnym pozniej ekspertem i opiniodawca zabiegow. Tak sobie szukam opini o zabiegach i proszę kogo ja tu spotykam? Darkana :-) ! poczytalam sobie caly wątek na temat nci hialuronowych i skoro juz spotkalam ciebie tutaj to kieruje pytanie bezposrednio do Ciebie, bo jakos sprawdzaja mi sie chyba jednak Twoje wczesniejsze opinie. Dlatego jesli to nie tajemnica napisz prosze gdzie robilas nici hialuronowe i czy decydujesz sie na volume dla jeszcze lepszego efektu???? jesli tak to gdzie????, bo sama jestem zainteresowana tymi zabiegami ,a skoro juz moja dobra kolezanka DARKANA we wszystkich mnie interesujacych wczesniej tematach przetarla szlaki (a wiem ze nie zadowala sie byle czym), to moze wie jak wyglada efekt łączenia nici hialuronowych z volumą. ? Jestes przekonana ze to polepszy eleft i lepiej odrazu zrbic nici hialuronowe plus voluma czy najpierw zwykle wypelnienia kwasem hialuronowycm i pozniej decydowac o ew niciach plus volumie? bo ja to juz krecka dostaje od tych wszystkich propozycji zabiegowych. maga0505 PS.kochana ja nadal czekam na Twoje fotki na maila :-)

Gość Darkanna
maga0505, obawiam się, że chodzi Ci jakąś inną Darkannę (a w zasadzie może Darkanę?), bo wydaje mi się, że nie miałyśmy okazji wymieniać opinii na tym forum... Odpowiadając jednak na część Twoich pytań, zabieg robiłam u dr Chmielewskiego w Skinclinic. A czy dobrze łaczyć to z volumą? Niestety nie mam bladego pojęcia;)

Gość ewakan
przestańcie się podejrzewać wzajemnie

Gość ewakan
to do maga0505 i Darkana jeśli chodzi o efekt to podniosła mi się skóra twarzy o dobry centymetr,więc nie wiem, po co robić Volumę? chociaż nie znam się na tym. twarz wyglada na bardziej wypoczętą i młodszą. nie mam chomików i zapadniętych policzków.zabieg akurat robiłam w Poznaniu w Solumedzie i moge polecic.miła obsługa.fachowo i z gwarancją dobrej jakości-ale każdy niech wybiera swojego specjalistę w swoim mieście-będzie bezpieczniej. pozdrawiam

Gość Darkanna
Ewakan, dzięki za odpowiedź. Mam jeszcze drobne pytanie. Czy nie masz efektu istotnego wyszczuplenia twarzy? Tu zdania są podzielone, jedni mówią, że tak się dzieje po zabiegu inni, że zabieg raczej wypełnia niż wyszczupla... Absolutnie nikogo o nic nie podejrzewam. Po prostu niestety nie ja jestem specjalistką od zabiegów, o której pisze Maga0505:( sama jak widać szukam 'wsparcia' u bardziej doświadczonych...;)

Gość ewakan
do Darkanna faktycznie twarz jest wyraźnie smuklejsza.zależy to od doswiadczenia chirurga który wstrzykuje w odpowiednie wektory napięcia skóry wypełniacz-tak zorientowałam się po konsultacji.wiec w tej kwestii myslę, że warto zainwestować w dobry gabinet i myślacego lekarza.

Gość pla pla
ewakan prosze napisz u kogo robilas zabieg? dzieki

Gość pla pla
ewakan prosze napisz u kogo robilas zabieg? dzieki

Gość pla pla
ewakan.. w Solumed Poznan? ale u jakiego lekarza ? dzieki pozdrawiam

Gość maga0505
do darkanaa: przepraszam jesli pomyslilam osoby to przez zaskakujacą zbierznosc nickow :-) do ewakan : bardzo dziekuje za cenne informacje. Czy bylabys tak mila i podala jaka cene płacilas za zabieg? pozdrawiam Magda

Gość Darkanna
maga0505, no problem:) co do wyszczuplenia twarzy, to faktycznie u mnie taki efekt jest wyraźny i przyznam, niezamierzony..;)

Gość Feelbeauty.eu
To już 1 rok minął naszego Forum Feelbeauty.eu Zapraszamy wszystkich do opisywania a tak że do komentowania zabiegów z medycyny estetycznej , chirurgii plastycznej , stomatologii estetycznej, dermatologii oraz ortopedii. Na naszym portalu znajdziecie katalog spa, specjalistów, klinik oraz gabinetów. Zapraszamy serdecznie !!! www.feelbeauty.eu

Gość Darkanna
as76 jak po zabiegu? a u Ciebie Czterdziestolatko jak efekty? dajcie znać, co słychać po zabiegu...Ewakan, a Ty zdradź proszę, u jakiego lekarza robiłaś zabieg?

Gość ewakan
do Darkana i magda pisałam, że dr Kruk z Poznaniu,z Solumedu. za całą twarz zapłaciłam 3 tyś. ale każdy ma tam swojego majstra od twarzy. jak jesteś z Warszawy operuj się w Warszawie.z Gdańska w Gdańsku. tyle. żadna tajemnica

Gość darkanna
sorry Ewakan ale widocznie nie zauważyłam nazwiska lekarza, lecz jedynie nazwę kliniki. dzięki za informację.

Gość Darkanna
as 76 i Czterdziestolatko, dajcie znać proszę jakie efekty u Was? Ja staram się przyzwyczaić do istotnie szczuplejszej twarzy, czego się nie spodziewałam... mąż mówi, że teraz mam 'szlachetne rysy twarzy' ja, że wyglądam na wychudzoną anorektyczkę..;) Jak to wygląda u Was? Dajcie proszę znać.

Gość 43ewa
robiłam restylanem bruzdy nosowo wargowe i pani doktor zaproponowała mi żeby zrobić restylanem dół twarzy wytłumaczyła to na zasadzie drobnych wypełnień na całym dole twarzy restylanem może ktoś miał podobny zabieg jakie są efekty i koszt proszę napiszcie mam 43 lata i cerę mieszaną poza grawitacją to zbytnio nic mi nie dolega

Gość czterdziestoletnia 444
Moje spostrzeżenia po lilku tygodniach? Mam rzeczywiście znacznie podniesiony owal, ale powiem Wam, ze skusiłam się również na volumę, co podniosłao moje policzki wyżej, więc oprócz znacznego zmniejszenia chomików ( teraz już może nawet o 80%) mam młodzą, wypoczętą buzię, na co zwracaja uwagę znajomi:)