Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mona_Lisa1000

DZIEWCZYNY SUPER-PRZYSTOJNIAKÓW i zwiazane z tym PROBLEMY!!!

Polecane posty

Gość gdzie tam
a moze warto spróbować? masz coś do stracenia? co do wpisu tam gdzie.. to juz jest przegiecie! ale faktycznie i take sytuacje mozna zaobserwować.. pokrywa sie to wygodnictwo troche z moja teorią, o ktorej pisalam na 1szej stronie.. tylko, ze to cholernie przykre, bo wiekszosc takich szarych myszek łapie się przystojniaka i pozwalają mu na wszystko z obawy zeby go nie stracić.. produkują tym samym kolejne "rzuty tasmowe" palantów i bawidamków, traktujacych kobiety jak zbiór otworów, mowiąc kolokwialnie..

Gość wiosenny wiatr
:) chcialabym nawet nie wiesz jak bardzo ale...on juz nie kocha, za bardzo Go zranilam, nie potrafi wybaczyc, ze Go oszukalam. To definitywnie koniec nas.

Gość seesaw
jakby moj facet wygladal jak gerard butler to bylabym w 7 niebie :)

Gość gdzie tam
jak to mowią, mądry polak po szkodzie.. teraz miejmy tylko nadzieje, ze następnej szansy nie zmarnujesz:) i docienisz kolejnego pieknego i dobrego, ktory stanie na twojej drodze:) bede trzymac kciuki:) 🌻

Gość gdzie tam
seesaw.. dzięki, czasem tam jestem;)

Gość BeacouseYouLovedMe...
witam wszystkich:) mam kolege w ktorym jestesm zakochana:) jest prze prze cudowny,ma dziewczyne ale spotyka sie z innymi na prawo i lewo... niewiem jak jeg dziewczyna to znosi....laski wszystkie bez wyjatku ogladaja ie za nim jest po prostu przeuroczy i te dolki w policzkach jego duze ciemne oczy i postura ciala a co najwazniejsze pozatym jest wyksztalcony studiuje ma na co dzien kontakt z ludzmi..jest tez bardzdzo rozgadany i t jego spojrzenia ehhh........byloby mi lzej gdyby mial choc jedna wade..

Gość hhahha haa
Pisaliście o szarych myszach będących z przystojnymi. To prawda że taka daje dupy i robi loda kiedy tylko ma się ochotę, nie wybrzydza, pozwala na dosłownie wszystko z obawy przed porzuceniem.

nom nie ma sie niedtety co dziwic i winic SUPERPRZYSTOJNIAKA skoro laski same do niego sie kleja a samiec to tylko samiec heh;;d;d;d;d;d;d;d;d; cholerne sliczne samce;d;d

Gość też mam takiego przystojniaczk
a...świadomego swojego wyglądu niestety :o wie że laski za nim sikają ale z tego co wiem za dużo ich nie miał a już na pewno nie tych które się narzucały. Chyba wolał zdobywać. Mnie sobie wychodził i wydzwonił. Uparcie stał przy swoim i po prawie trzech latach uległam :o

heja :) Mój mąż jest super przystojny .. 180 opalony lekko , czarne oczy , czarne wlosy .. dobrze zbudowany . WSZYSTKIE na niego laski leca!! jestesmy razem juz 8 lat ... ja jestem super laska wiec sie nie martwie :) wszyscy koledzy mu zazdroszcza mnie i mowia ze on ma szczescie ze ma taka zone :) nie chodzi o wyglad ale o zachowanie :) jestem milą , pracowitą osobą , gotuję , sprzątam , nie robię awantur i jestem ładna :)

Gość gdzie tam
i niewiadomo kto w takim ukladzie mysz- przystojniak jest gorszy.. on, bo korzysta z usług naiwniaczki, czy ona bo sama traktuje siebie jak smiecia i nie protestuje kiedy on to robi...

recepta na udany zwiazek .... nie mów mu , że jest piękny :) ja mówie , że te kobiety chyba są ślepie i ze zadna by z nim nie wytrzymala z nim .... no i nie okazuje zazdrosci :) heheeh

Gość gdzie tam
marrrrzenka to tylko pogratulować ukladu idealnego:) milo takie cos czytac i upewnic sie ze sie nie jest osamotnionym w postrzeganiu wlasnego zwiazku;)

Gość hhahha haa
Szara mysz zawsze będzie na przegranej pozycji w takim układzie. Pamiętajcie o tym.

o marzenka pogratulowac :):)mam nadzieje ze i moj zwizek sie jakos ulozy no ale nic nie mowie nie chce zapeszac:)ehh ciekawe czy chlopcy rowniez boja sie miec piekne kobiety? jak myslicie?

mo tez taki:) ale do tego na szczescie jest typem samotnika:) jakies tam lale do niego pisaly, ale sie poddaly w koncu bo je olewal:)

Gość wiosenny wiatr
Dziękuje za poceszenie, nie chce innego, nie jestem gotowa na kolejny zwiazek...z reszta nadal kocham...:(

Gość do mmm taka tam
drugi link ze stopki ci sie nie wyswietla

Gość marzenka ile masz lat???

Gość Mona_Lisa1000
no marrrzenka gratulacje, tez mam jak na razie super zwiazek, Mój przystojniak tez mnie rozpieszcza i uważa za super lachonę, a ja wcale nie zamierzam zmienić jego myslenia ;) grunt to nie traktowac go jak jakies bóstwo i trochę temperować, ja swojemu nigdy nie powiem, ze moje ciotki mi gadają ze on jest piękny i cudowny :(

Gość taki facet jest niepewny
wieksze ryzyko zdrad niepewnosc w zwiazku co za tym idzie nerwowosc taki uwaza sie za jeden z cudow swiata moze miec kazda i to jest na niekorzysc kobiety zawsze znajdzie nastepczynie ma duze wymogi co do kobiety bywa meczacy i kaprysny wydaje czesto pieniadze na siebie nie myslac o kobiecie uwaza ze wszystko mu sie nalezy kobieta ktora jest z takim musi by silna--slabe kobitki niech sobie odpuszcza

Gość srali muchy bedzie wiosna.....

Gość wszystkie jestescie gupie
Myslicie cipa zamiast glowa stad wasze problemy.

Gość wiekowa mężatka
To ja Wam opowiem coś z zamierzchłej przeszłości. Ja i siostra brałyśmy ślub w jednym roku. I gdy ksiądz, który nas znał, chodził po kolędzie i pierwszy raz zobaczył naszych mężów, powiedział: "Ale sobie przystojniaków złapałyście". Ja to byłam nieśmiała, ale siostra to od razu wypaliła: " A co my to sroce spod ogona wypadłyśmy?" Ksiądz się tylko zaśmiał i zmienił temat. No a za kilka lat wylazło szydło z worka - ksiądz był gejem!!!

hej przyłącze się do dyskusji jeśli można. Mój facet nie jest żadnym pzrystojniakiem, powidziałabym, że razej przeciętniakiem. Fakt jest dobrze zbudowany, bo chodzi na siłke i uprawia spoart, ale z twarzy jest zwyczajny. Krótko obcięty blondyn, niebieskie oczy. Ale niestety laski za nim łażą :/ jedna w pracy się do niego doczepiła i robiła jazdy wrrr a jestem z nim 5 lat... jest wierny. Bynajmniej ja nic nie wiem, aby było inaczej :] nie wszystko zależy od urody, widicznie ma coś co sie laskom podoba, bo tak jak mówie do pięknych nie należy

Gość roxana446
Ja zawsze na pierwszym miejscu patrzyłam na wygląd i nie przeszkadza mi jak inne kobiety lecą na mojego męża. Ważne dla mnie jak on sie zachowuje.

Gość Justynnnnnnnnka
znałam dziewczynę która miała przystojniaka i jak on złamał nos to nie chciała żeby jechał do szpitala bo by mu ładnie prosto nastawili... A tak byłby krzywy i miałaby może więcej spokoju. Na szczęście się nie zgodził i pojechał do szpitala