Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mona_Lisa1000

DZIEWCZYNY SUPER-PRZYSTOJNIAKÓW i zwiazane z tym PROBLEMY!!!

Polecane posty

Gość okropne buciki jak dla starej
każda z nas ma swój gust mi np johny deep sie nie za bardzo podoba a antonio banderas jest jak brat jasia fasoli są gusta i guściki

Gość okropne buciki jak dla starej
sdsdsss mnie osobiscie irytuje jak dziewczyny patrza tylko na urode Tzn latają za takim facetem , bo im sie bardzo pdoba i kolezanki będą zazdrosciły też racja ;P co ci po przystojniaczku jak będzie chodził na kurwy a w domu np Cię lał ważne jest wnętrze ...a u faceta szczególnie oni są strasznie próźni i samolubni lepiej mieć przeciętnego uczciwego ażeby miał w głowie poukładane

Gość jojiojiojpjpojiijo
Z facetami jest tak że dla kobiet nie tylko się liczy wygląd. Dla niektórych musi mnieć pozycję, wykształcenie, ciekawy charakter,być wesoły. Rzadko się trafia przystojny męzczyzna który by posiadał wszystkie cechy i żeby był wierny. Ja tych przystojnych co znam to albo sieroty kompletne co wogole nie mają podejścia do kobiet, albo bez szkoły i niezbyt inteligentni, albo typowe cwaniaki którzy myślą że mogą wszystko:) A pamiętajcie wygląd się zmienia;) hehe

Gość kobity to naiwniaczki lykaja
kity jak gimnazjaliski:O

Gość nie można generalizować
- znam brzydkich co zdradzają - znam brzydkich co potrafią przyłożyć swojej kobiecie - znam wiernych i przystojnych - znam brzydkiego, łysego, niskiego i grubego jak piłka kolesia co zostawił żonę dla młodszej - są przystojni i głupi, ale znam też wielu brzydkich i głupich, tak samo z laskami, są ładne i głupie - zdarza się, ale ile znacie mało atrakcyjnych i na dodatek głupich? dużo więcej bo ładnych jest mniej!

Gość przecież jest cała masa
brzydkich, głupich facetów co umieją tylko bajerować! Jak jest mało atrakcyjny to nie znaczy ze będzie mi wierny, Dzizes ludzie! Mnie właśnie taki gruby i brzydki wykiwał, latał za mną, wielce zakochany, piękne wyznania itp. a po roku zdradzał z inną! Nie ma reguły!!!

Gość zapałka98755
tu nie chodzi o to ze ci faceci maja podobac sie KAZDEJ ale ze np. 90 dziewczyn na sto dziewczyn uzna go za przystojniaka, inny z kolei bedzie podobal sie jednej na sto kobiet wiec raczej ma male powodzenie. wy za wszelka cene udowadniacie "wasz facet na pewno by mi sie nie podobal" - to spoko, nawet lepiej - jedna mniej ;)

Gość dziewczyna eks przytojnego
nie wierze żadnemu atrakcyjnemu przystojnemu męzczyźnie. . .:( mam same złe wspomnienia.. nzawać to pechem . ...nie wiem.. to byl najgorszy czlowiek jakiego spotkałam w całym swoim życiu. .. ruchal wszystko co nie skacze na drzwo..chamski zadufany w sobie narcyz :(

Gość sdsdsss
jasne ,ze nikt nie generalizuje, nie ma reguły Ja zanm takiego naprawde brzydala ,ale chyba ma to coś w sobie , bo dziewczyny lecą na niego Ma zone ,a i takwiele panienek i wielekie powodzenie Ale podobno procentowo przystojni zdradzaja częsciej , bo kobiety częsciej się narzucają , a facet to mysliwi i nie zawsze panuje nad soba , a poza tym faceci oddzielają miłosć od seksu , w przeciwienstwie do kobiet do zapałka98755 - ja tez uwazam ,ze czasami trafiaja się faceci , którzy podobają się niemal wszystkim kobietom , jednogłosnie Ale często tez jest tak ,ze zakochana kobiete uwaza go za mega przystojnego , a tak naprawde on jest zwyczajny , ani przystojny ani brzydki To nie chodzi o to zeby udowodnic ze Jak to napisałas "Wasz facet na pewno by mi się nie podobał ", ale czesto tak jest i nikt nie usiłuje niczego udawadniac Ja juz pisałam ,ze mega przystojni mi się nie podobają , nie mam mokro w majtkach jak widze pierwszego lepszego, bo jet trochę ładniejszy od innych Owszem zfarzyło mi się zauwazyc bardzo przystojnego faceta ( według mnie ) ale takich jest naprawde mało , aczkolwiek tacy tez są Wszystko rzecz gustu, są przypadki ,ze trafi się facet , który podoba się 98 kobietom na 100, ale takich jest bardzo , bardzo mało Ktos pisał o Johny Deep , uwazam go sa super aktora , naprawde , ale ogólnie tak bardzo mi się nie podoba Najlepeij wygladał w " Piratach z Karaibów " ,ale niestety to charakteryzacja , normalnie wygląda inaczej , jak dla mnie za bardzo wychudzony na twarzy Ma za to świetne role np "Edward Nożycoręki" , w "Alicji z ,,," też swietnie zagrał Uwazam mgo super utalentowanego aktora i bardzo lubie Butler tez mi się nie podoba , nie jest do konca męski , ale jasne ze się moze i podoba innym Zeby ocenic czy wasi przystojniacy będą sie podobać ,potrzeba zdjęć ,a przeciez nikt nie bedzie obdzierał się z prywatnosci , atak mówienie ,ze podobny do tego czy tamtego , to takie gdybanie

Gość sdsdsss
*sorki za błędy , ale za szybko pisałam

Gość r1985
NAJWIĘKSZY PROBLEM jest z tymi którzy podobają się WIĘKSZOŚCI kobiet.

Gość patrzę bardzo na urodę
nie związałabym się z kims kto mi sie niepodoba dla mnie mój facet jest super przystojny ale nie jest typem powszechnie uważanym za przystojny. ma typ urody hmmm. powiedzmy ochroniarza... dobrze zbudowany, łysy, wysoki, ja lubię takich facetów, sa dziewczyny którym sie podoba ale wiem że nie wszystkie lubią taki typ urody, wolą Takiego Brada Pitta, który mi absolutnie sie nie podoba, Butler też nie podoba mi się

Gość czemu kobity nie pisza pod
czarnymi nickami :O czy to z obawy przed zazdrosnymi kobiecinami z kafeterii:O

Gość Ja z 1983
Typy wymieniane przez dziewczyny wcale mi sie nie podobaja, owszem sa zaliczani do tak zwanych przystojniakow, lecz ja mam zupelnieinny gust.

Gość NIE nie i nie
nie chciałabym mieć męża który by się podobał wszystkim , co innego na kochanka :P wtedy jak najbardziej tak :D

Gość opisze bylego przy
=>DO Teraz przeniosl sie na Wielkopolske. Mial paru wrogow w swoim miescie, kobiety mialy do niego pretensje, ze spotykal sie z nimi majac dziewczyne na stale, o czym one nie wiedzialy. Sprowadzal panienki w miedzyczasie, gdy jego dziewczyna wyjezdzala do rodzicow. Ozenil sie z ta niczego nieswiadoma dziewucha ze wzgledow czysto finansowych, jest ona niezle ustawiona, wynajmuje ludziom mieszkanie i w ogole takie tam. Patrzac na niego widze, ze takim zlym i chamskim jak on powodzi sie w zyciu najlepiej.

Gość współczuję;//
nie rozumiem - MAMY WAM WSPÓŁCZUĆ, ŻE MACIE PRZYSTOJNYCH FACETÓW? gdy widzę przystojnego faceta z jego dziewczyną, to już w ogóle się na niego nie patrzę, bo cały czas czuję na sobie spojrzenia... jego dziewczyny. One z reguły rozglądają się cały czas, patrzą z wyższością na inne i mają pretensje o niewiadomo co. Może za bardzo sobie wszystko nadinterpretujecie.

Gość co za paskudne czasy
współczuję tym zdradzanym. później takie kobiety mają zaniżoną samoocenę, pełno kompleksów, doły, w najgorszym przypadku depresję.

Gość wow, zgadzam sie z
przedmowczynią :) w koncu jakaś normalna sie wypowiedziala :) nie przesadzajacie kobiety, ze wasz "misio" od razu podba sie wszystkim, same sie nakręcacie!!!!!!!

Gość ty wyzej to facet czy baba?

Gość wow, zgadzam sie z
obojnak :)

Gość ty wyzej to facet czy baba?
;)

Gość do czemu kobity nie pisza pod
dlatego ze zaraz zlecialyby sie kafeteryjne pasztety z morda i zlosliwymi uwagami

Gość Mona_Lisa1000
współczuję;// "nie rozumiem - MAMY WAM WSPÓŁCZUĆ, ŻE MACIE PRZYSTOJNYCH FACETÓW? gdy widzę przystojnego faceta z jego dziewczyną, to już w ogóle się na niego nie patrzę, bo cały czas czuję na sobie spojrzenia... jego dziewczyny. One z reguły rozglądają się cały czas, patrzą z wyższością na inne i mają pretensje o niewiadomo co. Może za bardzo sobie wszystko nadinterpretujecie. " Coś w tym jest, może jesteśmy już przewrażliwione? A z drugiej strony jakiś wyjątek z Ciebie bo większość lasek TYM BARDZIEJ podrywa bo zajęty :( Ja zawsze mówię ze Mój nie sprząta itp. żeby zniechęcić laski :P Nie bądźcie naiwne, nawet przyjaciółka przyjaciółce odbierze faceta "w imię miłości" i tłumaczenie "Prawiczek bez wiary" wcale do mnie nie przemawia chociaż coś w tym jest :( Założyłam ten topic bo byłam wściekła po kolejnym incydencie związanym z przystojnością Mojego faceta ;) Pozdro

Gość wszystko jedno czy będziesz
z przystojnym czy nie. po ślubie stwierdzisz że to inny człowiek. zresztą wszyscy teraz albo się rozstają abo rozwodzą. świat zszedł na psy.

Gość julia2121
jak widze przystojnego mezczyzne to lubie sobie na niego popatrzec i w dupie mam to, ze byc moze stoi obok niego jakas nadeta lala.bo w sumie to moze mi ona naskoczyc. widok jej miny jak sie podnieca i patrzy czy aby misio, nie daj boze spojrzal na mnie, to jest dopiero powod do smiechu hehe

Gość julia2121
najchetniej zaraz bym na niego skoczyla i przeleciala i w dupie mam jego alske, przeciez facet nie jest jej wlasnościa! sama odbilam chlopaka mojej przyajciolce, przeciez kazdy ma prawo do szczescia. potem on mnie zostawil ale co mi tam

Gość te ktore nie mialy
przystojnego faceta nie wiedza o czym pisza, łatwo nie jest! dzisiejsze laski to takie sucze ze masakra! potem same placza ze inna odbila im faceta ale same wczesniej tez przyjebywaly sie do zajetych i zonatych