Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mona_Lisa1000

DZIEWCZYNY SUPER-PRZYSTOJNIAKÓW i zwiazane z tym PROBLEMY!!!

Polecane posty

Gość moj facet to chodzace bostwo

Gość julia2121
gratuluje udanego podszywu haha

Gość gdzie tam
Czesc dziewczyny! Zaniedbalam troche temat, ale jako kobieta przystojniaka mam tez obowiązki:P do może mój.. fakt, Radom nie jest daleko, ale na poczatek proponuje gg 19696688, spedzam sporo czasu w necie wiec pisz kiedy tylko masz ochote;) do julii ilestam.. Dopoki tylko patrzysz, jest ok.. w sumie co ci pozostalo:D haha. Juz wyrazilam swoje zdanie na temat odbijania facetów, itp.. powtarzac sie nie bede. pamietaj tylko o karmie.. bo to powraca, zle ci nie zycze.. ale takie jest zycie. Moj facet na szczescie nie zwraca uwagi na inne kobiety, jest na to zbyt dobrze wychowany. kieyd wychodzimy razem licze sie tylko ja, i wielkrotnie slyszalam, ze pozazdroscic mozna mi ciaglej adoracji z jego strony.. Co sie dzieje, kiedy jest sam- niewiem, ale nie sadze aby reagowal na jakiekolwiek spojrzenia.. dopoki w domu ma wszystko, czego potrzebuje, po prostu nie musi:)

Gość nigdy nie odbijać
Nigdy nie wpierdalam sie w związki kiedy facet > jest żonaty, ma dziewczyne. Moze wyglądac zajebiscie i co z tego. Czemu > Nie zbudujesz szczęscia na cudzym nieszczęściu. Sprawdzone. Zło wróci w najmniej oczekiwanym momencie.

Gość julia2121
pozostalo mi na pewno wiecej niz tobie

Gość julia2121
dam za darmo i zrobie z polykiem

Gość no oczywiścieeee
tekst- "no co ci pozostało:D" mnie poprostu rozwalił... Myślisz że jetses taka zajebista to masz jakiegoś manekina o wyglądzie modela? Zawsze zachowujesz sie jakbyś wygrała na loteri?? Pilnuj go bardzo bo kiedyś tylko tobie może pozostać patrzenie :)) Ja mam narzeczonego o średniej urodzie ale mnie sie podoba bardzo, innym nie musi :)) niesamowicie mnie kocha, zwiazek jest dla niego zawsze na pierwszym miejscu wiem ze bedzie wspaniałym mężem i ojcem, ma wspaniały charakter i jest dobrym człowiekiem. A co tobie po tej jego mordce i barach? Nic, co najwyżej popatrzeć możesz :D A nadinterpretacja panienek które mysla że złapały pana boga za nogi bo maja przystojnego faceta mnie smieszy. I te wzrokii pełne wyższości i pokazywanie wielkiej miłości żeby tylko koleżanki były zazdrosne. Facet to facet , czy urodziwy czy mniej przy wrednej zazdrośnicy długo nie wytrzyma :)

Gość julia2121
otoz to, facet to facet, mozecie sobie wmawiac ze jestescie dla niego najwazniejsze a co bedzie chcial to i tak zrobi. a ty gdzie tam ja nie jestem julia iles tam, jesli napisanie niku przekracza twoje umiejetnosci zyciowe to proponuje isc i obmyslic plan co zrobic zeby misiu na inne sie nie patrzyl a internet zostawic w spokoju. ech nastepna glupia lala sie podszywa.

Gość wydaje mi sie ze
ooo, i juz wylazly straszne kompleksy, ten tekst o "patrzeniu, bo nic innego wam nie pozostalo", byl po prostu zalosny :O musisz byc ogromnie sfrustrowana rzekoma "pieknoscia" swojego wybranka, niepotrzebie sie nakrecasz i nawet w necie szukasz "potencjalnych odbijaczek" twojego watpliwego "cudu" :O

Gość Mona_Lisa1000
Najważniejsza jest miłość i udany związek, a jak facet jest jeszcze super przystojny to w ogóle jest fajnie, ja tam nikomu nie żałuję, Mój tez kiedyś był wolny i każda mogła go mieć, nie wygrałam go na loterii tylko zakochaliśmy się w sobie

Gość to ze kotos jest
srednio przystojny czy nie przystojny nie daje wam gwarancji ze was nie zdradzi!!!! i przestancie to udowadniac! przystiojniacy "mieli szanse miec wiecej lasek i dlatego wiedza ze nie wszystko zloto co sie swieci i ciezko znalezc fajna laske i stworzyc z nia udany zwiazek

Gość mnie zdradzil przecietny
koles a ja glupia myslalam ze mnie kocha, masakra, potem mialam przystojnego, nie super, ale fajny byl i nam nie wyszlo i tak bo w ogole nie moglismy sie dogadac, inne zainteresowania i normalnie wialo nuda, ale nikt nikogo nie zdradzil zerwalismy bo stwierdzilismy ze zwiazek nie ma przyszlosci.

Gość przecietny cie zdradzi
jak ma duzo pieniedzy.tacy zawsze zdradzaja.biedniejszy nie ma po prostu kasy na panienki.

Gość Najgorsi to Pawly
Nie zbudujesz szczescia na czyims nieszczesciu.

Gość jest problema

Gość baby nie przesadzacie czasem?
facet jak jest chujem to wcale a wcale mega adonisem być nie musi,jak jest skurwielem to nawet będąc brzydalem będzie zdradzał ,kłamał oszukiwał prawda? są czasem panny które lecą na pewnych siebie(aż nazbyt) facetów i cwaniaczków

Gość ojejejjejjjjjj
Zgadza sie z tymi Pawlami...no masakra jakas...A z przystojnymi to trzeba samej byc zajebista dupa zeby sie za takiego zabierac....

Gość babsko jedno wredne
czasem taki przystojniak znajduje sobie szarą myszkę..bo taka go (wg jego mniemania) łatwo nie rzuci

Gość ta czarna na gorze to moj
sobowtor tylko mam wieksze usta :Di wlosy za ramiona najgorsze ze do mnie zagaduja tylko jacys durnie albo koksy

Gość trzeba wyglądać jak ta czarna
słodko gorzki co się brechtasz

Gość BO NA TAKĄ TRZEBA MIEĆ KASĘ

Gość trzeba wyglądać jak ta czarna
dobra to wszyscy zdradzacie 🖐️

nie zdarzyło mi się zdradzić i nie zdarzy. ale nie trzeba wyglądać jak ta czarna, żeby Cię facet nie zdradził. wygląd to połowa sukcesu. umiejętności łóżkowe i charakter to cały przepis na udany związek.

Gość ehhhhhhhhhhhhheee
Bo ta z voili wlasnie jest z takim karkiem, faceci sa popierdoleni, boja sie zagadac do takiej dziewczyny, tylkotacy po silowni startuja do takich. :(

ehhhhhhhhhhhhheee Bo ta z voili wlasnie jest z takim karkiem, faceci sa popie**oleni, boja sie zagadac do takiej dziewczyny , tylkotacy po silowni startuja do takich. ----------- :D :D :D po co te prowokacje?