Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mona_Lisa1000

DZIEWCZYNY SUPER-PRZYSTOJNIAKÓW i zwiazane z tym PROBLEMY!!!

Polecane posty

Babcia miała rację, z takimi same problemy, bo niejedna chce takiego, szkoda życia na męki. ////////////// Myslisz że faceci ładni to dla innych kobiet łatwa zdobycz? Rozwiązłosc, zdradliwość to cecha osobowości, a nie atrakcyjności. Ze zdradliwością trzeba się urodzić, nie mozna tego nabyć pod wpływem posiadania urody.

Gość Taylorismen
" Jak moja babcia go zobaczyła powiedziała "to będą same kłopoty, przemyśl to", wszystkie ciotki mówią o nim, że jest piękny i wspaniały. Wszystkie baby sie do niego ślinią i gówniary też. Teraz już jesteśmy małżeństwem, ale ciągle widzę jak np. gdzieś wyjdziemy jak sie laski wgapiają w niego. " Masz co chciałaś,wiedziały gały co brały,trzeba było słuchać babci. ^I^

Gość Mona_Lisa1000
??

Gość wez stoperan i popij winem
;)🖐️

Ja bylam "dziewczyna" superprzystojniaka, superinteligenta i same super w jednym, i jakos nie mialam problemu. A to dlatego, ze ten facet mnie kochal, i tylko mnie i zadne inne sie nie liczyly dla niego. Oczywiscie mial mase adoratorek, glownie w pracy, bo caly czas poza praca spedzalismy razem. I niektore kolezanki nawet bardzo sie staraly, robily z siebie ofiary losu, ze niby to on jeden tylko moze im pomoc w tym czy w tamym, cos naprawic, podwiezc do pracy itd. Pomagal im, owszem, ale w pewnych granicach, ale sam potrafil wyczuc, jesli za prosba czailo sie cos wiecej, i sam mi o tym mowil i odmawial jak juz laski przeginaly. Juz nie jestesmy razem, ale do dzis dostaje smsy od jego adoratorek z pytaniami o niego.......

Gość Mona_Lisa1000
Plote to czemu z nim je jestes ???

Gość Mona_Lisa1000
nie

Gość ladniejsza przede wszystkim
bzdety trochę z tego, co piszecie, bzdetne bzdety i bzdurne bzdury nie wiem, jak to jest mieć super pięknego faceta, bo zawsze to ja byłam super piękna i to mną się wszyscy zachwycali i do tej pory śmiać mi się chce z przejawów zazdrości mojego męża czasami zgłębiam temat jego własnego poczucia wartości itp. czasami mnie to już zwyczajnie rozśmiesza sam sobie coś dodaje, a już na pewno niepotrzebnie się czegoś obawia, tak to też pewnie działa u Was co z tego, że kobietom się podoba? on o tym wie, już jest do tego przyzwyczajony i nie zwraca nawet uwagi to Wy wychwytujecie wszystko, analizujecie i wyolbrzymiacie wiem, wiem, ktoś może napisać "kobiety są bardziej uczuciowe i wierne", ale to zwykłe generalizowanie ale jak się kocha i chce się z kimś być, to może przed nami stanąć młody bóg a i tak wybierzemy naszego jasia, stasia czy wiesia jak nie kochamy, weźmiemy sobie to ładne opakowanie

Gość przystojni to kurwiarze
:classic_cool: :D

Gość A_marylis
Przystojni mężczyźni są nudni...wolę brzydkich;)

Gość ladniejsza przede wszystkim
A, i zgodzę się z tym,że charakter i umiejętności łóżkowe to przepis na udany związek, może nie gwarant, ale dużo lepiej sprawdza się dobry charakter od ambicji, poglądów politycznych, zainteresowań itp. I osobom oswojonym z byciem ładnym, niekoniecznie podobają się ideały. Wśród moich znajomych im ktoś jest mniej urodziwy, tym bardziej zawraca uwagę na wygląd płci przeciwnej.

Gość przystojna_iluzja
czas chyba żeby na ten temat wypowiedział sie jakiś facet, wychodzi na to ze kazda z was moje drogie mają facetów którzy wyglądają jak młodzi bogowie ? chyba zakochane nie potraficie obiektywni oceniać rzeczywistości Brednie piszecie totalnie, napisze wam na moim przykładzie, jestem brunetem, wysokim ,ciemne brązowe oczy wzrosty 187 cm dosyc dobrze zbudowany chodzi o proporcje sylwetki ,szerokie ramiona ponoc niezły tyłek, mankament moze taki troche tkani tłuszczowej na brzuchu mi sie pojawiło ale nie wygladam z tym jakos zle, moja była powiedziała tylko ze wygladam z tym jeszcze lepiej bo nabrałem masy. Nieraz byłem podrywany ale nie czuje sie nawet jak przystojniak, miałem w swoim zyciu adoratorki, i mogę się podobać ale daleko mi do urody jakiegoś ideału, raz nawet przez przypadek usłyszałem jak jakies dwie młode panny widząc mnie w tramwaju mówiły jedna do drugiej. Patrz jaki super facet a druga na to wez przestań co ci sie w nim podoba. Były przypadki że np podobałem sie dwóm pannom w pracy w pomieszczeniu w którym pracujemy są dwie kobiety reszta to faceci, jedna jest super laska, już hajtnieta ma niezłego faceta wysportowanego twarz to mu chyba sam Michal Anioł dłutem haratał a na brzuchu z pewnością kaloryfer gdzie mi tam do niego, ale odkad sie tam przyjałem to caly czas gapi sie na mnie, raz jak z nią przyszło mi pogadać to się zaczęła jąkać i cegłe spaliła, kobieta kotra dla mnie jest absolutnie ideałem jesli chodzi o urode wiec sobie myślę czasami tak, jak ja komuś takiemu mogę sie podobać ? druga panna tez ostatnio na mnie zerka ciągle, atez jest atrakcyjną mężatką. Są tez takie sytuację ze zarywałem czasami do całkiem przeciętnej kobiety, tylko podobała mi się ale było widać że nie była mną zainteresowania. Często miałem mętlik w głowie i sam nie wiedzialem czy w końcu jestem przystojnym czy nie jestem, bo w sumie nie podobam sie wszystkim a jestem w stanie podobac sie naprawde fajnej kobiecie. Jedno jest pewne, nie ma idealnego typu urody ideału, Prosze nie gadajcie bzdur że sa typy kotre wszystkim sie podobają bo to jakaś bzdura totalna, wezcie jeszcze pod uwage takie rzeczy że nie wazne jest tylko to jak facet wygląda i jakie wrazenie sprawa ale to jaki po prostu jest, Czy jest miły, uprzejmy, sympatyczny potrafi sie uśmiechac no i czy przede wszystkim jest wartościowym człowiekiem, ja wole miec urode przeciętna albo byc w miare przystojnym ale nadrabiac za to swoja elokwencją, inteligencją , umiejętnościami, talentem, kreatywnością, i ogólnie inteligencją. Wydaje mi się że moja całkiem ciekawa uroda w połączeniu z takimi walorami intelektualnymi zabija każdego nawet najpieksznego przystojniaka, tylko człowiek czasami musi sie po prostu bardziej postarac. A wszystkie te babeczki ktore pisza tutaj o mega przystojniakach i gadaja ze boją się ze ich taki facet zostawi to muszą mięć albo kompleksy, albo być chorobliwe zazdrosnym, albo nie znać poczucia swojej wartości, dziwi mnie jednak najbardziej to że pisza w taki sposób o urodzie kobiety, płec piekna, przeciez kobiety generlanie nie zwracaja tak uwagi na wyglad,jak faceci ??a tutaj prosze, jestem w szoku normalnie

Gość dsghghf
przystojna_iluzja > Do jakiego znanego faceta jestes podobny ? Zobaczymy czy sie podoba.

Gość przystojna_iluzja
Tomasz Karolak

Gość przystojna_iluzja
heheh fajny podszyw

Gość przystojna_iluzja
naszczescie nie jestem do nikogo znanego podobny i cieszy mnie to, nie mam zamiaru robic za kogos dodatkowy egzemplarz, z sylwetki i postury troche podobny jestem do Keanu Reeves, ale mam inne rysy twarzy niewątpliwe moim mocnym atutem jest wzrost ciemne brwi oczy

Gość uroda urodzie nierowna
' "jedna jest super laska, już hajtnieta ma niezłego faceta wysportowanego twarz to mu chyba sam Michal Anioł dłutem haratał a na brzuchu z pewnością kaloryfer gdzie mi tam do niego, ale odkad sie tam przyjałem to caly czas gapi sie na mnie, raz jak z nią przyszło mi pogadać to się zaczęła jąkać i cegłe spaliła, kobieta kotra dla mnie jest absolutnie ideałem jesli chodzi o urode wiec sobie myślę czasami tak, jak ja komuś takiemu mogę sie podobać ? druga panna tez ostatnio na mnie zerka ciągle, atez jest atrakcyjną mężatką. " To samo jest z facetami ktorzy maja piekne kobiety a zadradzaja je czesto z brzydszymi. :D

Gość myszeczka1234567899
ja tez mialam chlopaka ktory byl przystojny ale mial powalone w glowie...ciagle mnie kontrolowal...wkurzal sie i obraazal o byle co..poprostu koszmar...jesli chloak jest ladny to nie oznacze ze tez ma fajny charakter moim zdaniem :)

Gość przystojna_iluzja
wiesz „sęk w tym ze jak ktoś pisze tak jak ty, że uroda urodzie nie równa to znaczy że kwestia urody jest dla niego jakimś mega wyznacznikiem, a przeciiez piękno to pojecie względne. Na człowieka trzeba po patrzeć jako na całokształt, taki piękniś ma dobrze na początku a później i tak przegrywa z kims takim jak ja bo jestem kims nietuzinkowym, dobrze wykształconym, mam wiele pasji i jest o czym ze mna porozmawiac, Myślę że ktoś kto jest piękny jak z obrazka ale jest zwykłym przeciętniakiem w sferze osobowości i tak wczesniej czy pozniej przegra z kims kto jest po prostu ciekawszym człowiekiem a urodę tez ma chodz nie musi od razu wyglądac jak George Cloney, Zazwyczaj Panny kotre lecą tylko na urodę sąpo prostu ograniczone tyle w temacie

Gość może ta od tego co ma ryło od
michała anioła ma go już dosyć

Gość myszecz79999
02:09 [zgłoś do usunięcia] Mona_Lisa1000 Jestem po rozwodzie. " nie tylko ty . ja stracilam 5 lat na przystojnego kretyna. :D

Gość DZIEWCZYNY SUPER-PRZYSTOJNIAKÓ
DZIEWCZYNY SUPER-PRZYSTOJNIAKÓW i zwiazane z tym PROBLEMY!!! Szkoda słów .:(

Gość do Mona_Lisa1000
Jak sie nie slucha mamy i babci to sie slucha psiej skory.

Gość coś ty myślała,rozwód i tera
bierz brzydala a nie patrz na ryj,tylko na charakter.masz nauczkę do końca życia.

Gość dziewczyna superprzystojniaka
autorka nie martw sie,widocznie tak mialo byc.za mna tez rozstanie po4,5 letnim zwiazku z superprzystojnym egoista.nigdy nikt mnie tak nie dalsie we znaki jak ten,zostaje niskie poczucie wrtosci i niechec do superprzystojniakow na dlugie lata.tacy nigdy sie nie zmieniaja,a kobiety lgna do nich nawet kiedy sa zajeci czy zonaci.tak bylo w moim zwiazku.

Gość przystojna_iluzja
jem sraki:O:(

Gość nananaaa
hmm tak sie zastanawiam czy mój facet jest "superprzystojniakiem" i mysle sobie ze ja nie jestem chyba w stanie tego ocenic bo dla mnie jest najprzystojniejszy ze wszystkich a co mysla o nim inni nie wiem. wysoki, wysportowany... tez do niego bajerowały jakies laski ale od razu je splawial... dziewczyny nie ogladajcie sie za takimi co sa tylko ladnie, ale za takimi co maja cos w glowie bo tacy sa najczesciej pusci.

Mam bardzo przystojnego męża, ślinią się na niego prawie wszystkie baby w okolicy i ich smarkate córki też. Raz nawet widziałam jak smarkula podbiegła i wcisnęła mu kartkę z nr telefonu. Nie wiedziała, że stoję w oknie. Jak to znoszę? Najczęściej z humorem, mąż nie daje mi powodów do zazdrości. Czasem się wkurzam, kiedy nie jest dość asertywny wobec nachalnych zalotów.

Gość przystojny do seksu,brzydki na
meza

Gość fdsfsfsf
Żebyście chociaż wkleiły fotki