Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wooojciechh

ona straciła zmysły o miłości słów kilka

Polecane posty

Gość wooojciechh

odrazu zaznaczam że post nie służy mi po to by się dowartościowywać,ale jedno zdanie w jej liście miłosnym mnie rozaliło.Bylismy razem 3 miesiącę od dóch lat nie jesteśmy razem.Ja ją zostawiłem .I w jej liscie miłosnym pada zdanie,wiem że byłeś dla mnie za ładny teraz już nigdy nie zainteresuję się nikim przystojnym,bo zawsze tak to się bedzie kończyć..Ja mam małe piersi..i w ogóle.. Dlaczego pisze że zwariowała..dlatego,że ja nie nalże do przystojnych męzczyzn i z ręką na sercu to mówie jakbyscie mnie zobaczyły to uśmiechnełybyscie się pod nosem.Jestem ryżawy,blady z krzywym zgryzem i nieładnym nosem.Może i w osobowości coś mam,ale to zdanie o wyglądzie mnie przeraziło.Jak mozna tak idealizować.Nie odpisałem na żaden z jej listów.Dodam,że ona jest łądną,moze troche za szczupłą ale naprawde ładną dziewczyną

laska drwi z ciebie, a ty sie zachwycasz swoja urodą... pewnie od rozstania z tobą zaliczyła juz nie jednego gacha duzo przystojniejszego niż ty i teraz kpi z ciebie :)

Gość wooojciechh
tez bym tak pomyślała gdyby to było jedno zdanie ona mnie męczy i niepokoj od dłuższego czasu ale to zdanie mnie rozwaliło...I jak widzisz wcale się swoją urodą nie zachwywacam:O

Gość ja powiem tak .....
no wiesz może Ty się sobie samemu nie podobasz być może nie podobasz się i 20 innym dziewczynom ale może akurat jej się podobałeś ? zawsze to sprawa gustu....a ona być może widziała w Tobie co inne nie dostrzegają

to jeszcze może bys ewentualnosc, że ma straszliwie niska samoocenę... to całkiem możliwe sam znam rewelacyjną laskę, faceci z bukietami kwiatów do niej startują, a ta przegrywa życie u boku obleśnego grubasa i jeszcze na dodatek mieszkają z jego matką w ciasnym mieszkanku :-o zmarnowała sobie życie, bo jak sie potem dowiedziałem, miała ciężkie dzieciństwo 🖐️

Gość wooojciechh
jestem facet niepotrzebnie a mi sie wybiło