Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kobietka990

Czy ważna jek kobieta wygląda ?????

Polecane posty

Gość cocacolowa panna
nie warzne , wnęcze warzne:D

Gość cocacolowa panna
wnęcze nie może być ani za luźne ani za ciasnę:D

Gość cocacolowa panna
a ty jak kanapę kupujesz to patrzysz na zewnącz czy na środek? :P:D

Podpytałam o to kilku kolegów,odpowiedzieli,że dziewczyna musi mieć w sobie "coś".Jeden z nich ożenił się z panną,która w ogóle nie jest ładna,ani nawet fajna (on za to ciacho),także cholera wie czym się kierują. Natomiast jeśli chodzi o prozę życia,to oczywiście ładne kobiety mają dużo łatwiej,chociażby przez to,że nie muszą walczyć o zaakceptowanie samej siebie. Pozdrawiam wszystkie Kobietki :)

Podpytałam o to kilku kolegów,odpowiedzieli,że dziewczyna musi mieć w sobie "coś".Jeden z nich ożenił się z panną,która w ogóle nie jest ładna,ani nawet fajna (on za to ciacho),także cholera wie czym się kierują. Natomiast jeśli chodzi o prozę życia,to oczywiście ładne kobiety mają dużo łatwiej,chociażby przez to,że nie muszą walczyć o zaakceptowanie samej siebie. Pozdrawiam wszystkie Kobietki :)

Jestem dziewczyną ;) to faceci powinni Cię ocenić.Z resztą takie oceny sa bardzo subiektywne,a już na pewno nie ma sensu tego robić na forum,tutaj nawet miss świata dostanie po łapach.Poza tym jest coś takiego jak urok osobisty,którego nie odda żadne zdjęcie :) Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego popołudnia!