Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ane145

Antyperspirant

Polecane posty

Gość ane145

Witam! Chciałam poprosić was o radę. Jakiś czas temu zauważyłam, że moje antyperspiranty nie działają i chciałam zapytać jakie mi polecacie. Prosiłabym o podanie nazwy i przybliżonej ceny, tak mniej więcej ile kosztuje. Chciałam zaznaczyć, że nadmiernie się pocę, ale na razie chce wypróbować jakieś antyperspiranty, dopiero jeżeli to nie zadziała udam się do apteki. Jakie SKUTECZNE antyoerspiranty poleccie?

rexona ma dobre, nie mam probemu z nadmiernym poceniem wiec zadowolona bylam tez z dove i graniera

polecam ci garniera antyperspirant-jest super,naprawde,nie zostawia sladow i jest wydajny,ladnie pachnie ,a cena?nie wiem ile w Polsce kosztuje ,u mnie cos kolo 4,naprawde polecam

Gość ane145
Dzięki za odpowiedzi :) A i mam jeszcze jedno pytanie jakie są najlepsze: w sprayu, kólce czy sztywcie?

Gość moje ukochane kosmetyki
najlepszy rewelacyjny antyperspirant to Vichy!!nie ma lepszego,,,,

ja wolę sztyfty, ale akurat ten lady speed stick jest w kulce, jedyny jakie akceptuję, bo nie jest wodnisty tak jak inne kulkowe. spray może podrażniać. w przypadku sztyftu też trzeba uważać, bo mogą brudzić ubrania. tak więc jednak kulka zyskuje większą ilość plusów.

Gość ram pampi
a ja uzywam etiaxil, sotosuje sie go na tylko noc co kilka dni i nie pocisz sie i efekty naprawde rewelka tyle ze kosztyuje ok 45zl za 25ml w roznych aptekach rozne ceny ale cos kolo tego generalnie i jak mowie: do nabycia w aptekach, sa dwie wersje do skory wrazliwej i normalnej, ja jestem bardzo zadowolona!! :)

to fakt etiaxil jest bardzo dobry, ale to już produkt dla ludzi z naprawde porządnym problemem potliowsci. z tym, że moja kolezanka kupila i stwierdzila,ze pieniadze wyrzucone w bloto.